4 πανεύκολες επιλογές στην καθημερινότητά μας για flat στομάχι

Ήξερες ότι ακόμη και οι συνήθειες του ύπνου σου μπορούν να συμβάλουν στη διατήρηση ενός επίπεδου στομαχιού;

Ναταλία Πετρίτη

Το να διατηρείσαι σε φόρμα δεν σχετίζεται απαραίτητα με τις διατροφικές σου συνήθειες ή το πόσο συχνά κάνεις γυμναστική μέσα στην εβδομάδα, αλλά επηρεάζεται από ένα σωρό παράγοντες τις καθημερινότητας. Να λοιπόν όλα όσα μπορείς να κάνεις πανεύκολα, βοηθώντας το στομάχι σου να διατηρείται flat και τονωμένο.

Κοιμήσου σε ένα δροσερό δωμάτιο

Το να δυναμώσεις το κλιματιστικό το καλοκαίρι ή να χαμηλώσεις τη θέρμανση τον χειμώνα μπορεί να επιφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στο λίπος της κοιλιάς ενώ κοιμόμαστε, σύμφωνα με μελέτη του περιοδικού Diabetes. Κι αυτό καθώς οι ψυχρότερες θερμοκρασίες μπορούν να ενισχύσουν ελαφρώς την αποτελεσματικότητα των αποθηκών λίπους, που μας κρατούν ζεστές, βοηθώντας μας να κάψουμε το λίπος στην κοιλιά. Με μια μικρή λοιπόν μείωση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος στο οποίο κοιμάσαι, καις περισσότερο!

Αύξησε το βάρος που σηκώνεις στις προπονήσεις σου

Μια μικρή και σταδιακή αύξηση του βάρους που έτσι κι αλλιώς σηκώνεις στη γυμναστική μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά ως προς την απώλεια πόντων από το σώμα σου, αλλά και τη γράμμωσή του.

Προτίμησε το άπαχο κρέας και το ψάρι

Η κατανάλωση πρωτεΐνης είναι εξαιρετικά σημαντική για την απώλεια του λίπους της κοιλιάς. Οι καλύτερες επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου είναι το στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα, ο άπαχος κιμάς γαλοπούλας, το άπαχο βοδινό κρέας, ο σολομός, ο μπακαλιάρος, ο τόνος και ο βακαλάος.

Κράτησε τις ηλεκτρονικές συσκευές έξω από την κρεβατοκάμαρα

Κι αυτό καθώς σε κάνουν να καθυστερείς να πέσεις για ύπνο, κάνοντάς σε να κοιμάσαι λιγότερο, έχοντας την επόμενη μέρα την ανάγκη να καταναλώσεις περισσότερες θερμίδες για να λειτουργείς.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares