Skip to main content

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Sivert Høyem - Sleepwalking Man

Νέο κομμάτι από τον αγαπημένο Σουηδό



To "Sleepwalking Man" είναι το πρώτο single του του Sivert Høyem, από τον επερχόμενο δίσκο του "Lioness", που θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία στις 29 Ιανουαρίου και το βιντεοκλίπ είναι ήδη έτοιμο. 

Την σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Σουηδοί Kenneth Karlstad & Magne Strand Lyngvær, και το βίντεο του κομματιού είναι λες και βλέπεις μία ολόκληρη ταινία. 

Ο ίδιος, τραγουδοποιός και αγαπημένος του ελληνικού κοινού, σχολίασε τόσο για το φρέσκο βίντεο όσο και για το τραγούδι πως «Οι σκηνοθέτες, o Kenneth και ο Magne, έχουν δημιουργήσει ένα αμφιλεγόμενο αλλά πολύ όμορφο βιντεοκλίπ, που έρχεται σε αντίθεση με το τραγούδι μου, με έναν τρόπο που αιφνιδιάζει, που ξαφνιάζει. Μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσω την ωμή και σκληρή σκηνοθετική ματιά τους, ειδικά για να αποδώσουν με εικόνες, να οπτικοποιήσουν το Sleepwalking Man, ένα τραγούδι που θεωρώ σαν ένα από τα πιο "ζεστά" και ειλικρινή που έχω γράψει έως σήμερα».

Ρίξε κι εσύ μια ματιά και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.

{videobox}gnrLkHvw_WA {/videobox}

 

Διαβάστε επίσης

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Rihanna ft. Drake - Work

Το πρώτο δείγμα από το "ANTI"...

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

The Last Shadow Puppets - Bad Habbits

Οι Μαριονέτες επιστρέφουν!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ...

Roy Orbinson - Only The Lonely

Mαθήματα ερμηνείας...

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός