ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Όχι άλλο αλάτι!
Σου έπεσε υπερβολικό αλάτι στο φαγητό; Ακολούθησε το παρακάτω tip!
Γεωργία Κοντού
Μην αγχώνεσαι, δεν χρειάζεται να πετάξεις το περιεχόμενο της κατσαρόλας. Απλώς ξεφλούδισε μια πατάτα, τοποθέτησέ τη στην κατσαρόλα και άφησέ τη να βράσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Θα απορροφήσει όλο το επιπλέον αλάτι.
SELECTIONS
- Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου
- "Το πραγματικό μυστικό της απόλυτης ομορφιάς είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου" Κίρστεν Ντανστ
- Το τροπάριο της Κασσιανής και η "αθωότητα" της αμαρτίας
- Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;