Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο



 

ΚΡΙΟΣ: Μόνο μέσα από τη σχέση σας θα καταλάβετε την αξία της συντροφικότητας. Προσεγγίστε το ταίρι σας με αγάπη και μη φοβηθείτε να κοντραριστείτε σε θέματα που δεν συμφωνείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα πρόσωπα τα συναισθήματα που έχετε και δείξτε την αγάπη σας. Περνώντας με σωστά επιχειρήματα τις απόψεις σας, θα έχετε οικονομικά οφέλη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις. Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πραγματικότητα ό,τι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε. Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση.

 

ΛΕΩΝ: Μια κοινωνική πρόκληση θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δεν σταματήσετε να εξαντλείτε τα περιθώρια.

 

ΖΥΓΟΣ: Ένας καλός τρόπος να βρείτε τις ισορροπίες σας είναι να αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν ευχάριστες ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες, προτάσεις και συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε δυναμικά για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας, θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια