Να πώς θα είσαι πάντα ελκυστική

Αποφεύγοντας αυτά τα 3 λάθη

Κωνσταντίνα Κύρκου

Η γοητεία δεν είναι κάποια... έμφυτη ιδιότητα. Είναι χαρακτηριστικό που διαμορφώνεται με βάση τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που χτίζεις. Την εικόνα που θέλεις να έχουν οι γύρω σου για εσένα, μπορείς εσύ να καθορίσεις ποια θα είναι και πόσο αρεστή θα είναι.

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέσα σε όλα, να έχει άποψη για πολλά ζητήματα, να έχει τέλειες επικοινωνιακές δεξιότητες και πάει λέγοντας. Καθημερινά πέφτουμε σε παγίδες, που οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας, με αποτέλεσμα να φαινόμαστε λιγότερο ελκυστικές. Γιατί δεν φτάνει μόνο να είσαι κομψή και στιλάτη για να είσαι ελκυστική, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις και αυτά τα τρία λάθη συμπεριφοράς.

Μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Και μάλιστα πολύ. Αν το κάνεις, να ξέρεις πως φαίνεσαι εγωκεντρική και βαρετή. Ναι, να μιλήσεις για δικές σου εμπειρίες και περιπέτειες, όμως βάλε και μια τελεία γιατί δεν ενδιαφέρονται όλοι να σε ακούν.

 

Συμφωνείς με όλα. Δεν χρειάζεται να πέφτεις στην παγίδα του πρέπει να αρέσω σε όλους και για αυτό θα συμφωνώ μαζί τους σε όλα. Οι άνθρωποι που προδίδουν τα πιστεύω τους και δεν υπερασπίζονται την άποψη τους, φαίνονται άβουλοι. Σε κανένα δεν αρέσει ο συνομιλητής του να μην έχει προσωπικότητα.

Δείχνεις αβεβαιότητα. Μιλάς πολύ ήρεμα και σιγανά, σκύβεις το κεφάλι και δεν χαμογελάς. Σταμάτα να το κάνεις γιατί βγάζει την εικόνα ενός «κλειστού» ανθρώπου που δύσκολα πλησιάζεται. Δοκίμασε να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με δυνατή φωνή και αντάλλαξε χειραψίες και χαμόγελα με όλους.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares