Skip to main content

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Να πώς θα είσαι πάντα ελκυστική

Αποφεύγοντας αυτά τα 3 λάθη



Η γοητεία δεν είναι κάποια... έμφυτη ιδιότητα. Είναι χαρακτηριστικό που διαμορφώνεται με βάση τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα που χτίζεις. Την εικόνα που θέλεις να έχουν οι γύρω σου για εσένα, μπορείς εσύ να καθορίσεις ποια θα είναι και πόσο αρεστή θα είναι.

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι μέσα σε όλα, να έχει άποψη για πολλά ζητήματα, να έχει τέλειες επικοινωνιακές δεξιότητες και πάει λέγοντας. Καθημερινά πέφτουμε σε παγίδες, που οι ίδιοι βάζουμε στον εαυτό μας, με αποτέλεσμα να φαινόμαστε λιγότερο ελκυστικές. Γιατί δεν φτάνει μόνο να είσαι κομψή και στιλάτη για να είσαι ελκυστική, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις και αυτά τα τρία λάθη συμπεριφοράς.

Μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου. Και μάλιστα πολύ. Αν το κάνεις, να ξέρεις πως φαίνεσαι εγωκεντρική και βαρετή. Ναι, να μιλήσεις για δικές σου εμπειρίες και περιπέτειες, όμως βάλε και μια τελεία γιατί δεν ενδιαφέρονται όλοι να σε ακούν.

 

Συμφωνείς με όλα. Δεν χρειάζεται να πέφτεις στην παγίδα του πρέπει να αρέσω σε όλους και για αυτό θα συμφωνώ μαζί τους σε όλα. Οι άνθρωποι που προδίδουν τα πιστεύω τους και δεν υπερασπίζονται την άποψη τους, φαίνονται άβουλοι. Σε κανένα δεν αρέσει ο συνομιλητής του να μην έχει προσωπικότητα.

Δείχνεις αβεβαιότητα. Μιλάς πολύ ήρεμα και σιγανά, σκύβεις το κεφάλι και δεν χαμογελάς. Σταμάτα να το κάνεις γιατί βγάζει την εικόνα ενός «κλειστού» ανθρώπου που δύσκολα πλησιάζεται. Δοκίμασε να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με δυνατή φωνή και αντάλλαξε χειραψίες και χαμόγελα με όλους.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το μυστικό για να εκπέμπεις πάντα θετική ενέργεια

Κάτι που χρειάζεσαι τώρα περισσότερο από ποτέ

 

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω;

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που χαρακτηρίζουν τους αναποφάσιστους

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 εύκολες κινήσεις για να γίνεις eco-friendly

Η διάσωση του πλανήτη αφορά όλους μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ