10 τύποι εργαζόμενων

Βρες σε ποιον ανήκεις! 

Μαρία Μυλωνά

Όσοι δουλεύουν σε γραφείο θα έχουν σίγουρα παρατηρήσει τους διαφορετικούς τύπους ανθρώπων που δουλεύουν μαζί.

Η Μισέλ Σάμγουελς, γραφίστρια από τη Νέα Υόρκη κατηγοριοποίησε τα είδη συναδέλφων που μπορεί κανείς να συναντήσει σε ένα γραφείο σε 10 τύπους και δημιούργησε ένα απολαυστικό infographic.

Στο infographic παρουσιάζεται με χιουμοριστικό τρόπο το κάθε είδος συνάδελφου, τα χαρακτηριστικά του καθώς και με ποιόν άλλο τύπο συναδέλφου ταιριάζει και μπορεί να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι. 

1. Ο «Καμπούρης»

Προς Θεού δεν έχει να κάνει με πάθηση της σπονδυλικής στήλης. Με όνομα εμπνευσμένο από τον αφανή φύλακα της Παναγίας των Παρισίων, ο συγκεκριμένος τύπος συναδέλφου, προτιμάει να μένει στις σκιές, δε θέλει να τον ενοχλούν και αποφεύγει τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Καλύτερος φίλος: ΚΑΝΕΝΑΣ

2. Ο Κουλ Νάρκισσος

Σκορπάει θετικά vibes και χαμόγελα εκνευριστικής ανωτερότητας σε όλο το γραφείο και συχνά μπορείτε να τον δείτε να κάθεται ανάποδα στην καρέκλα του και να λέει στον αγχωμένο συνάδελφο «κούλαρε φίλε».

Καλύτερος φίλος: Ο εαυτός του

3. Το Νευρόσπαστο

Αυτός ο συνάδελφος αδυνατεί να κάτσει ακίνητος και αμίλητος για πάνω από δέκα λεπτά και συνεχώς μιλάει στους άλλους που δουλεύουν.

Καλύτερος φίλος: ο Πριζωμένος

4. Ο Υπναράς

Συχνά ξεχνάει τι ώρα είναι και ανά τακτά χρονικά διαστήματα χαλαρώνει στο γραφείο του και «κατεβάζει ρολά»

Καλύτερος φίλος: ο «Καμπούρης»

5. Ο Εργασιομανής

Συχνά θα τον δείτε στο γραφείο να κάνει μεταμεσονύκτιες υπερωρίες. Σηκώνεται από την καρέκλα του μόνο όταν τον «καλεί η Φύση»

Καλύτερος Φίλος: Το αφεντικό

6. Ο Κοινωνικός

Πετάει με τη καρέκλα του από το ένα γραφείο στο άλλο για να πιάσει ψιλή κουβέντα με τους άλλους συναδέλφους του και να ανταλλάξουν τα νέα της ημέρας

Καλύτερος φίλος: ο Κουλ Νάρκισσος

7. Ο Αθλητικός

Τα πάντα για αυτόν τον συνάδελφο είναι μία ευκαιρία για άσκηση και υγιεινή ζωή, από τη διατροφή μέχρι τη στάση του σώματος. Εύκολο να τον ξεχωρίσετε αφού αντί για καρέκλα κάθεται πάνω στη μπάλα γυμναστικής που πήρε από το μάθημα γιόγκα.

Καλύτερος φίλος: Ο «Συνηθισμένος»

8. Ο «Πριζωμένος»

Δεν αφήνει τίποτα απολύτως να πέσει κάτω και κάθεται συχνά στην άκρη άκρη της καρέκλας προκειμένου να μπορεί να πεταχτεί ανά πάσα στιγμή και να συμμετάσχει σε οτιδήποτε συμβαίνει στο γραφείο.

Καλύτερος Φίλος: Ο κοινωνικός

9. Ο «Συνηθισμένος»

Επιλέγει την πιο απλή καρέκλα και το πιο αδιάφορο γραφείο και παραμένει ήρεμος και σιωπηλός το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, χωρίς ωστόσο να είναι αρνητικός σε οποιαδήποτε κοινωνική προσέγγιση

Καλύτερος Φίλος: Ολοι

Το Αφεντικό

Κάθεται σε μία τεράστια δερμάτινη καρέκλα και καθοδηγεί τα τεκταινόμενα του γραφείου

Καλύτερος Φίλος: ο Εργασιομανής.

Πηγή: http://familylife.gr/About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares