Αυτά τα κλικ μπορούν να σου φτιάχνουν καθημερινά τη διάθεση

Μια λίστα με προορισμούς στο ίντερνετ που στόχο έχουν το δικό σου χαμόγελο!

Μαριέτα Χριστοπούλου

Αν ψάχνεις έναν τρόπο να κάνεις τις ημέρες σου καλύτερες, στο διαδίκτυο θα βρεις τη λύση. Υπάρχουν πολλά social media accounts και websites, τα οποία με το περιεχόμενό τους σε βοηθούν να φέρεις το χαμόγελο στα χείλη σου. Εμείς θα σου πούμε μόνο για μερικά από τα αγαπημένα μας και φυσικά δε θα μιλήσουμε για τον εαυτό μας. Μας ξέρεις! 

1. Ε V E R Y T H I N G

Πρόκειται για μια σελίδα στο Facebook η οποία καθημερινά ανεβάζει πολλές όμορφες εικόνες με τοπία και ανθρώπους. Στο feed της θα δεις μέρη που δε φανταζόσουν ότι υπάρχουν στον πλανήτη, θα συγκινηθείς με υπέροχα βίντεο και θα γίνεις μέλος μιας παρέας που ξεπερνάει τα 580.000 άτομα.

 

 

https://www.facebook.com/everything.io/photos/a.161508153977242.32437.138356049625786/941552379306145/?type=3&theater

 

 

 

 

2. As-milisoume 

Το συγκεκριμένο website, μία πρωτοβουλία της Eurolife ERB Aσφαλιστικής, είναι ένας πραγματικός χρηστικός θησαυρός που θα σου λύσει πολλές απορίες φυσικά σε ό,τι αφορά στην ασφάλιση αλλά και την καθημερινότητά σου ευρύτερα.

asmilisoumein.jpg

Eίναι τόπος συνάντησης για όσους πιστεύουν πως τα εμπόδια είναι για να τα υπερπηδάς, όχι για να σε σταματούν. Που σκέφτονται θετικά, που αναλαμβάνουν δράση και συμμετέχουν σε ό,τι τους αφορά. Άλλωστε, όταν παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου, την απολαμβάνεις και βγαίνεις κερδισμένος σε πολλά επίπεδα. Θα βρεις ιδέες, θα δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, θα κάνεις την καθημερινότητά σου πιο έξυπνη και θα βρεις αφορμές για διάλογο γύρω από θέματα καθημερινά, όχι απαραίτητα απλά, τα οποία με τη συζήτηση αντιμετωπίζονται ευκολότερα.

3. Cleo Wade

Η μάλλον άγνωστη στην Ελλάδα Cleo Wade, είναι ποιήτρια που μοιράζεται μηνύματα τα οποία συνδυάζουν την απλότητα, τη θετικότητα, τη θηλυκότητα και την ειλικρίνεια. Είναι φίλη της Katy Perry και στην Αμερική αρκετά διάσημη για τη δραστηριότητά της. Στο Instagram της, μπορείς καθημερινά να αντλείς έμπνευση! 

 

  About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares