Έτσι θα κάνεις το πρωινό ξύπνημα σημαντικά πιο ευχάριστο

Ένα νέο ξυπνητήρι υπόσχεται να σε σηκώνει κάθε πρωί με… οργασμό.

Φύλλις Νικολάου

Αν η συνήθεια του να χτυπάς συνέχεια την αναβολή στο ξυπνητήρι σου και η ιδέα του να αφήσεις το αφράτο και άνετο κρεβάτι σου το πρωί, σου δημιουργεί μια απίστευτη αίσθηση μιζέριας, δυσθυμίας και… βάρους, τότε μάλλον έχεις δοκιμάσει –κυριολεκτικά–  τα πάντα για να καταφέρεις να κάνεις το πρωινό ξύπνημα ευχάριστη υπόθεση. Και θα τολμήσουμε να υποθέσουμε ότι οι προσπάθειές σου έχουν βρει πάτο, σωστά; Όλα αυτά βέβαια σου συνέβαιναν μέχρι σήμερα. Γιατί; Βρήκαμε το απόλυτο ξυπνητήρι, μια καινοτόμα συσκευή που υπόσχεται να σε ξυπνάει κάθε μέρα με… οργασμό!

Ναι, ναι, καλά διάβασες. Ο λόγος για το The Little Rooster, ένα ξυπνητήρι το οποίο δίνει νέο νόημα στην ρήση «Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται».

allyou_littlerooster_internal.jpg

Κι αν αναρωτιέσαι πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το πολύ ξεχωριστό ξυπνητήρι-δονητής, να σε ενημερώσουμε ότι  χωράει άνετα στα εσώρουχά σου. Παράλληλα, εσύ μπορείς να το ρυθμίζεις για την ώρα που θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Φυσικά, όπως κάθε ξυπνητήρι που σέβεται τον εαυτό του, το Little Rooster διαθέτει και ρύθμιση αναβολής (αν και -μεταξύ μας- δεν νομίζουμε ότι θα την χρησιμοποιεί ποτέ… κανείς!

Ανησυχείς μήπως και αυτή η μέθοδος φανεί αναποτελεσματική; Η συσκευή διαθέτει 27 επίπεδα έντασης δίνοντας έτσι στους χρήστες της την δυνατότητα να βρουν εκείνη που θα τους φέρει στο… επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα, διαθέτει και ήχο με στόχο να σε αποτρέψει από το να ξανακοιμηθείς. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν αυτή η μοναδική συσκευή δεν βλέπει την ώρα να σε ξυπνήσει – κυριολεκτικά.
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares