Skip to main content

Λευτέρης Zαμπετάκης: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη και σκέφτηκα να ενδώσω»

Η επιστροφή του από την Αμερική, οι αλητείες και τα ναρκωτικά

Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης, που έγινε γνωστός μέσα από τις σειρές «Το δαχτυλίδι της φωτιάς» και «Μπρούσκο».

Pixel

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο «You» αποκάλυψε ότι δέχτηκε μία ανήθικη πρόταση από σκηνοθέτη στην αρχή της καριέρας του, τονίζοντας μάλιστα ότι σκέφτηκε να ενδώσει!

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη έχεις δεχτεί;

Pixel

Ναι, και το πιο σοκαριστικό ήταν ότι σκέφτηκα να ενδώσω. Ήταν δελεαστική η πρόταση. (γελάει) Ήμουν στο ξεκίνημα και άκουγα ότι έτσι γίνεται, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Τι σε σταμάτησε;

Πάντα πίστευα πως ο ηθοποιός ποιεί ήθος. Ακόμα δεν ήθελα να επαληθεύσω κάποια πολύ μεγάλη πρωταγωνίστρια η οποία μόλις τελείωσα από την σχολή μου είπε πως δεν θα πετύχω επειδή το επάγγελμα αυτό θέλει κακία και πονηριά. Τότε της είχα πει τρεις φορές «αρνούμαι να δεχτώ κάτι τέτοιο» και το τήρησα.

Μετάνιωσες που γύρισες από την Αμερική;

Καθόλου! Δεν ήθελα να δουλεύω όλη μέρα στα μπαρ και να τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ σε οντισιόν. Ειδικά από τη στιγμή που είχα τη δυνατότητα να βρω δουλειά στην Ελλάδα. Επιπλέον έφυγα για να μείνω συγκροτημένος, γιατί είχα αρχίσει να χάνω την μπάλα…

Τι εννοείς;

Όταν πήγα στην Αμερική ένιωσα την απόλυτη ελευθερία και κάπου ξέφυγα. Γιατί πρέπει να σου πω πως ήμουν ένα πάρα πολύ κλειστό και εσωστρεφές παιδί. Έφευγα από τα πάρτι επειδή οι φίλοι μου έπιναν, είχα στερηθεί τα φλερτ του σχολείου. Ήμουν το μεγαλύτερο αγόρι της οικογένειας και πάντα όλοι με είχαν σαν πρότυπο. Στην Αμερική, λοιπόν, ήθελα όσο τίποτε άλλο να βγάλω από πάνω μου την ταμπέλα του «καλού παιδιού».

Και τι έκανες;

Άρχισα να βγαίνω, να πίνω και να κάνω αλητείες. Έγινα party animal!

Δοκίμασες ναρκωτικά;

Δοκίμασα κει είδα ότι μπορεί να μου ταιριάζουν. Αυτό με τρόμαξε. Ευτυχώς συνειδητοποίησα χωρίς ότι θα μπορούσα να χάσω τον έλεγχο και σταμάτησα. Ωστόσο, για να συντηρήσω τον εαυτό μου άρχισα να δουλεύω νύχτα και από σερβιτόρος έφτασα να χορεύω free style σε κλαμπ. Μετά χόρευα σε prive party για τις εργένισσες που έκαναν bachelor.

allyou_google_news

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας: