Skip to main content

SINGLES

Σήμερα μη ξεχάσεις να δουλέψεις γυμνή

Η "Working Naked Day" γιορτάζεται κάθε 1η Φεβρουαρίου. Θα το τολμήσεις;


Μαριέτα Χριστοπούλου

Πριν 7 χρόνια, η σύμβουλος επιχειρήσεων Lisa Kanarek, ξεκίνησε μια ιδιότυπη... γιορτή. Θέλοντας να αφιερώσει μια ημέρα του χρόνου σε όσους δουλεύουν από το σπίτι και να τους βοηθήσει να νιώσουν χαλαροί και ελεύθεροι, τους προ(σ)κάλεσε να ανοίξουν τον υπολογιστή τους, χωρίς ίχνος ρούχου. Και κάπως έτσι, η Working Naked Day γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου.

Pixel

Προκειται για μια ανεπίσημη γιριοτή, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά δημοφιλής σε όσους δουλεύουν από το σπίτι. Αν και εσύ είσαι από αυτούς και έχεις όρεξη να συμμετέχεις, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Γδύσου!

Αν πάλι δουλεύεις στο γραφείο αλλά σου αρέσει το concept, ζήτα έτσι για την αλλαγή, αν γίνεται αύριο να δουλέψεις από το σπίτι. Αν δε θες να μείνεις γυμνή, φόρα τα ρούχα στα οποία νιώθεις άνετα και απόλαυσε μια διαφορετική εργάσιμη μέρα. Προσοχή! Να' ναι κλειστές οι κάμερες μόνο και να μην έχεις κανένα σοβαρό skype call.

"Είναι για να γιορτάσουμε την ελευθερία που έχεις όταν δουλεύεις από το σπίτι και να απολαύσεις τη γλυκιά διευθέτηση που σου επιτρέπει να περνάς χρόνο με την οικογένεια σου, να βάζεις το δικά σου ωράριο και να λες αντίο στο αφεντικό και τους ενοχλητικούς συναδέρφους" εξηγεί η Kanarek, στο προσωπικό της blog, σχετικά με το σκεπτικό της Working Naked Day.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Γιατί οι άντρες διστάζουν να ξεκινήσουν μια σχέση

Μερικοί πιθανοί λόγοι που καλό είναι να τους έχεις υπόψη

SINGLES

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

Προτεινόμενα

CELEBS

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανακοίνωση της οικογένειάς της για την υγεία της

«Η θεία μας περνάει μια περιπέτεια δύσκολη με την υγεία της»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eurovision 2024: Στον τελικό της διοργάνωσης η Μαρίνα Σάττι

Στον τελικό της Eurovision πέρασε η Ελλάδα με το “Zari” της Μαρίνας Σάττι – Αναλυτικά οι χώρες που πέρασαν από τον β' ημιτελικό στην τελική ευθεία του διαγωνισμού

BEAUTY NEWS

Η Bobbi Brown συνεργάζεται με την Kerri Rosenthal και μας θυμίζει ότι η ομορφιά είναι αγάπη

Η limited edition συλλογή Bobbi Brown x Kerri Rosenthal έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και παιχνιδιάρικη αισθητική της Kerri Rosenthal και σας προσκαλεί να εκφράσετε την αγάπη σας για την ομορφιά