Χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι

7 βήματα για το τέλειο μπάνιο που θα σου διώξει το άγχος. Ώρα να κάνεις στον εαυτό σου ένα υπέροχο δώρο: να χαλαρώσεις. 

Allyou Team

Δεν είναι και πολύ δύσκολο να αφήσεις τον εαυτό σου να βουτήξει στο άγχος. Όλες μας το παθαίνουμε, και ας είμαστε ειλικρινείς, είναι οι συνθήκες της ζωής μας τέτοιες που μας οδηγούν προς τα εκεί. Γι' αυτό τι πρέπει να κάνουμε; Όσο μπορούμε να το παλεύουμε. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά σήμερα θα σου μιλήσουμε για έναν από τους πιο απλούς: χαλαρωτικό μπάνιο!

Το μυστικό βρίσκεται στο χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι

Ίσως το μυστικό της ψυχικής σου ηρεμίας να μη βρίσκεται πουθενά αλλού παρά στη μπανιέρα σου! Εμείς θα σου πούμε τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να έχεις το απόλυτο μπάνιο το οποίο εκτός από καθαριότητα θα σου χαρίσει και ένα πλατύ χαμόγελο. Αντίο άγχος. 

Βήμα 1ο: Προετοιμασία για το χαλαρωτικό μπάνιο

Φρόντισε να είναι καθαρή η μπανιέρα σου, να έχεις ένα πολύ μυρωδάτο αφρόλουτρο, ένα αιθέριο έλαιο, κάποια μάσκα για τα μαλλιά, ιδανική θερμοκρασία στο μπάνιο και φυσικά ζεστό νερό. 

Βήμα 2ο: Κεριά

Μόλις γεμίσεις τη μπανιέρα με νερό, αρώματα κλπ, άναψε τα κεριά και σβήσε τα φώτα. Ποια κεριά; Αυτά που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου! Και ρεσό κάνουν. Μη τα τσιγκουνευτείς. Άναψε πολλά. 

Βήμα 3ο: Μουσική

Βρες μια μουσική και βάλ' τη να παίζει σε μια ένταση που σε ευχαριστεί. Στο Youtube θα βρεις άπειρες σχετικές playlist. 

Βήμα 4ο: Απενεργοποίηση κινητού πριν το χαλαρωτικό μπάνιο

Αν ακούσεις μουσική από το κινητό, φρόντισε αρχικά να το έχεις όσο πιο μακριά γίνεται, και επίσης σε λειτουργία πτήσης. Ενημέρωσε εκείνους που θέλεις ότι θα κάνεις το μπάνιο σου και δε θες να σε ενοχλούν, και κάνε detox και από το κινητό σου. Έχεις προτεραιότητα. Είναι η ώρα να μείνεις εσύ με σένα. 

Βήμα 5ο: Πιες κάτι

Αναψυτικό ή ποτό; Ό, τι εσύ επιθυμείς. Βαλ' το σε ένα ποτήρι και φερ' το στην παρέα σου.

Βήμα 6ο: Σκέψου κάτι όμορφο

Βούτα στη μπανιέρα και προσπάθησε να εστιάσεις στο ΤΩΡΑ. Στη στιγμή εκείνη που είσαι εσύ με το σώμα σου στο χώρο και τίποτα άλλο. Μετά, αν θέλεις, βάλε το μυαλό σου να ταξιδεύει κάπου όμορφα. Σε αυτά που θα ήθελες να κάνεις, στα μέρη που θα ήθελες να ήσουν. Σκέψου θετικά.

Βήμα 7ο: Χαλάρωσε

Βγες από τη μπανιέρα όταν το θελήσεις και σκουπίσου με τις αγαπημένες σου πετσέτες. Βάλε καθαρά ρούχα και κουλουριάσου στο κρεβάτι ή στον καναπέ. Ηρέμησε και απόλαυσε έναν τέλειο ύπνο. Όσο για το άγχος που είχες, αυτό θα έχει πάει στην αποχέτευση, μαζί με το νερό που σου έκανε παρέα στο ωραίο σου μπάνιο.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares