4 στιγμές που δεν πρέπει να νιώθεις η χειρότερη μαμά - AllYou.gr

Search

 

4 στιγμές που δεν πρέπει να νιώθεις η χειρότερη μαμά

Όταν νομίζεις ότι απέτυχες παταγωδώς.

> SINGLES ::
18 Ιουνίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Όταν όλοι γύρω σου πιστεύουν ότι ζεις το όνειρο, ότι είσαι φουλ ευτυχισμένη, εσύ ξέρεις ότι εκείνες οι στιγμές που νιώθεις απολύτως αποτυχημένη ως μαμά δύσκολα ξεπερνιούνται.

Και αυτές οι στιγμές μπορεί να είναι πολλές. Με την μικρή ή τη μεγαλύτερη αφορμή. 

Από το λάθος άλλαγμα πάνας, μέχρι τη λάθος συμβουλή για το πρώτο ραντεβού. Από το καμμένο φαγητό μέχρι τη φωνή που δεν ήθελες να βάλεις, αλλά δεν το απέφυγες. Η αυτοκριτική της μάνας δεν παύει ποτέ. Βασανιστικό.

Εάν είσαι μωρομάνα, έρχονται και οι ορμόνες, έρχεται και η επιλόχειος κατάθλιψη, και τα γιγαντώνουν όλα μέσα στο κεφάλι σου. 

Στις παρακάτω περιπτώσεις, δεν πρέπει επουδενί να νιώθεις ότι η ζωή σου είναι epic fail:

1. Όταν θες όσο τίποτε άλλο να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις από το σπίτι. Είσαι απλά τόσο κουρασμένη, έχεις φτάσει στα όριά σου.

2. Δεν κατάφερες να θηλάσεις όσο κι αν το προσπάθησες. Μην αυτομαστιγώνεσαι. Το μωρό θα μεγαλώσει και με το γάλα από το μπιμπερό. Αλήθεια. 

3. Το μωρό ξυπνάει συνέχεια το βράδυ και κλαίει. Δεν είναι το μόνο, αλλά σίγουρα αυτό δεν σε παρηγορεί. Θέλει υπομονή αυτή η φάση. Και κανέναν υπνάκο όποτε σου δίνεται η ευκαιρία. 

4. Το μωρό κοιμάται στο κρεβάτι σας. Οκ, και τι έγινε; Έλεος πια με την αρνητική κριτική στο co-sleeping. 

Και να θυμάσαι, η χειρότερη μαμά του κόσμου δεν θα καθόταν να διαβάσει ποτέ αυτό το άρθρο. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ