Μαμά, στην Ελένη στόλισαν - AllYou.gr

Search

 

Μαμά, στην Ελένη στόλισαν

Όταν τα κανάλια σου χαλάνε το πρόγραμμα

> ΕΓΩ ::
09 Δεκεμβρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Και όχι μόνο στόλισαν στην Ελένη αλλά και σε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα. Και αυτό είναι το ατράνταχτο επιχείρημα της κόρης μου για να στολίσουμε κι εμείς. 

Άντε τώρα να εξηγήσεις στο παιδί ότι πολλοί από αυτούς που βλέπει στην τηλεόραση μπορεί να κάνουν ρεβεγιόν στο πλατό και να μην είναι εκεί που ήθελαν, μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα δηλαδή.

Με έχεις καταλάβει. Προκειμένου να στολίσω εφευρίσκω ένα σωρό ψυχολογικού και κοινωνικού τύπου δικαιολογίες. Που φυσικά και θέλω να στολίσω. Θέλω όμως να απολαύσω τις γιορτές κυρίως εκτός σπιτιού. 

- Στους στολισμένους δρόμους, χωρίς να προσπερνάω τους φτωχούς στον δρόμο. Χωρίς φτωχούς στον δρόμο.

- Στα εμπορικά κέντρα, χωρίς να σκέφτομαι σε πόσα σπίτια δεν θα εμφανιστεί και φέτος ο Άη Βασίλης. Κανένα δώρο.

- Στα γεμάτα θέατρα, χωρίς να περνά από το μυαλό μου πόσα παιδιά μεγαλώνουν χωρίς καν να ξέρουν τι είναι θέατρο. Εκτός από αυτό του παραλόγου.

- Σε θεματικά πάρκα, χωρίς να σκέφτομαι πόσες γυναίκες θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί αλλά ακόμα προσπαθούν να γίνουν μητέρες. Θα γίνει, υπομονή, πιστέψτε.

Αλλά να σου πω κάτι, η Ελένη στόλισε. Θα στολίσω και εγώ. Γιατί όσο δεν στολίζω, σκέφτομαι και στεναχωριέμαι και θλίβομαι. Για αυτό θα στολίσω και ό,τι με ενοχλεί θα το ξορκίσω, με τον τρόπο μου.    
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!