Skip to main content

SINGLES

Μήπως γίνεσαι αντιπαθητική και δεν το ξέρεις; Αυτά είναι τα 8 σημάδια που πρέπει να σε βάλουν σε υποψίες!

Προσοχή προσοχή.


Γεωργία Κοντού

1. Είσαι εγωκεντρική. Ένα λάθος που ίσως κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις: Μιλάς διαρκώς για τον εαυτό σου, χωρίς να αφήνεις χρόνο στον άλλο να σου αφηγηθεί τα νέα του ή να μοιραστεί μαζί σου ένα πρόβλημά του. Ή, ακόμη κι αν του αφήνεις χρόνο, είσαι τόσο απορροφημένη στα δικά σου που δεν δίνεις σημασία σε αυτά που σου λέει.

2. Ασχολείσαι μόνο με την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορεί να γοητεύσεις κάποιον με την πρώτη ματιά, αλλά μόλις αρχίσει να σε γνωρίζει καλύτερα θα κουραστεί από τις διαρκείς συζητήσεις σου για μαλλιά, νύχια και τέλειο σώμα. Ή τουλάχιστον δεν θα μπει στη διαδικασία μιας πιο ουσιαστικής σχέσης μαζί σου...

3. Είσαι διαρκώς ανταγωνιστική. Θέλεις να είσαι καλύτερη από όλους όσοι βρίσκονται γύρω σου, να πετυχαίνεις περισσότερα και να κάνεις περισσότερα; Αν ένας φίλος σου επιστρέψει ενθουσιασμένος από το Παρίσι και αρχίσει να σου αφηγείται την εμπειρία του, σίγουρα δεν θα το εκτιμήσει αν η αντίδρασή σου είναι: "Δεν μου λέει κάτι! Εγώ έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη".

4. Βλέπεις τους φίλους σου σαν εχθρούς. Οτιδήποτε κάνουν, το εισπράττεις σαν προσωπική τους επίθεση εναντίον σου, είτε πρόκειται για μια κουβέντα τους που στην πραγματικότητα δεν είχε σκοπό να σε προσβάλει, είτε για ένα ταξίδι τους που δεν περιλάμβανε και εσένα. Προσπάθησε να μην ερμηνεύεις κακοπροαίρετα τις πράξεις των φίλων σου.

5. Θέλεις να κάνεις κουμάντο διαρκώς. Αν στην παρέα σου προσπαθείς διαρκώς εσύ να παίρνεις τις αποφάσεις για το πού θα πάτε και τι θα κάνετε, να ελέγχεις ακόμη και τις πράξεις των άλλων, είναι θέμα χρόνου να βρεθείς εκτός παρέας.

6. Λες συχνά ψέματα. Όλοι μπορεί, πού και πού, να χρειαστεί να πούμε ένα "αθώο" ψεματάκι. Όταν όμως ο άλλος δεν μπορεί πλέον να εμπιστευτεί ούτε μία κουβέντα σου, στο τέλος δεν θα βρίσκει το νόημα να συζητά μαζί σου.

7. Είσαι αγενής. Είτε γίνεσαι προσβλητική απέναντι στους ίδιους σου τους φίλους είτε στη σερβιτόρα που έρχεται να σας πάρει παραγγελία, το σίγουρο είναι ότι τους φέρνεις σε άσχημη θέση και δημιουργείς κακό κλίμα στην παρέα.

8. Είσαι μονίμως αρνητική. Οι φίλοι σου δεν περιμένουν διαρκώς από εσένα να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, αλλά όταν βλέπεις μόνο την αρνητική πλευρά σε ό,τι συμβαίνει ή όταν κάνεις διαρκώς απαισιόδοξες προβλέψεις για το μέλλον, το μόνο που καταφέρνεις είναι να τους ρίχνεις ψυχολογικά. Αλλά κανένας δεν θέλει να ζει μέσα σε ένα σύννεφο μιζέριας.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

CELEBS

Θετικές εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Tι λέει η σύζυγός του

«Στην κόρη μας λείπει ο μπαμπάς της- Θα σηκωθεί, θα είναι όπως ήταν πριν»

FASHION TRENDS

Γιατί ένα καλό λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Διαχρονικό, κλασάτο και κομψό ο απόλυτος μπαλαντέρ μόδας σου χαρίζει τις πιο υπέροχες εμφανίσεις!