Skip to main content

SINGLES

Μήπως γίνεσαι αντιπαθητική και δεν το ξέρεις; Αυτά είναι τα 8 σημάδια που πρέπει να σε βάλουν σε υποψίες!

Προσοχή προσοχή.


Γεωργία Κοντού

1. Είσαι εγωκεντρική. Ένα λάθος που ίσως κάνεις χωρίς να το καταλαβαίνεις: Μιλάς διαρκώς για τον εαυτό σου, χωρίς να αφήνεις χρόνο στον άλλο να σου αφηγηθεί τα νέα του ή να μοιραστεί μαζί σου ένα πρόβλημά του. Ή, ακόμη κι αν του αφήνεις χρόνο, είσαι τόσο απορροφημένη στα δικά σου που δεν δίνεις σημασία σε αυτά που σου λέει.

2. Ασχολείσαι μόνο με την εξωτερική σου εμφάνιση. Μπορεί να γοητεύσεις κάποιον με την πρώτη ματιά, αλλά μόλις αρχίσει να σε γνωρίζει καλύτερα θα κουραστεί από τις διαρκείς συζητήσεις σου για μαλλιά, νύχια και τέλειο σώμα. Ή τουλάχιστον δεν θα μπει στη διαδικασία μιας πιο ουσιαστικής σχέσης μαζί σου...

3. Είσαι διαρκώς ανταγωνιστική. Θέλεις να είσαι καλύτερη από όλους όσοι βρίσκονται γύρω σου, να πετυχαίνεις περισσότερα και να κάνεις περισσότερα; Αν ένας φίλος σου επιστρέψει ενθουσιασμένος από το Παρίσι και αρχίσει να σου αφηγείται την εμπειρία του, σίγουρα δεν θα το εκτιμήσει αν η αντίδρασή σου είναι: "Δεν μου λέει κάτι! Εγώ έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη".

4. Βλέπεις τους φίλους σου σαν εχθρούς. Οτιδήποτε κάνουν, το εισπράττεις σαν προσωπική τους επίθεση εναντίον σου, είτε πρόκειται για μια κουβέντα τους που στην πραγματικότητα δεν είχε σκοπό να σε προσβάλει, είτε για ένα ταξίδι τους που δεν περιλάμβανε και εσένα. Προσπάθησε να μην ερμηνεύεις κακοπροαίρετα τις πράξεις των φίλων σου.

5. Θέλεις να κάνεις κουμάντο διαρκώς. Αν στην παρέα σου προσπαθείς διαρκώς εσύ να παίρνεις τις αποφάσεις για το πού θα πάτε και τι θα κάνετε, να ελέγχεις ακόμη και τις πράξεις των άλλων, είναι θέμα χρόνου να βρεθείς εκτός παρέας.

6. Λες συχνά ψέματα. Όλοι μπορεί, πού και πού, να χρειαστεί να πούμε ένα "αθώο" ψεματάκι. Όταν όμως ο άλλος δεν μπορεί πλέον να εμπιστευτεί ούτε μία κουβέντα σου, στο τέλος δεν θα βρίσκει το νόημα να συζητά μαζί σου.

7. Είσαι αγενής. Είτε γίνεσαι προσβλητική απέναντι στους ίδιους σου τους φίλους είτε στη σερβιτόρα που έρχεται να σας πάρει παραγγελία, το σίγουρο είναι ότι τους φέρνεις σε άσχημη θέση και δημιουργείς κακό κλίμα στην παρέα.

8. Είσαι μονίμως αρνητική. Οι φίλοι σου δεν περιμένουν διαρκώς από εσένα να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, αλλά όταν βλέπεις μόνο την αρνητική πλευρά σε ό,τι συμβαίνει ή όταν κάνεις διαρκώς απαισιόδοξες προβλέψεις για το μέλλον, το μόνο που καταφέρνεις είναι να τους ρίχνεις ψυχολογικά. Αλλά κανένας δεν θέλει να ζει μέσα σε ένα σύννεφο μιζέριας.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να ξεχωρίσετε τους ψεύτικους από τους αληθινούς φίλους;

Οι πράξεις μετράνε, δείτε ποιες συμπεριφορές ξεσκεπάζουν τους ψεύτικους φίλους

SINGLES

11 ενδείξεις ότι νιώθεις άνετα μαζί του από την αρχή

Τι ωραίο και σπάνιο αυτό το άμεσο κλικ με κάποιους ανθρώπους

SINGLES

Πώς να καταλάβετε αν περιτριγυρίζεστε από άτομα που σας ρίχνουν

Επειδή η ενέργειά σας δεν είναι ανεξάντλητη, δείτε ποιες συμπεριφορές των άλλων σας την ελαττώνουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 2 Μαρτίου

Βελτιώστε τις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας που χρειάζεστε δίπλα σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να ερωτευτείς ξανά τον σύντροφό σου

Γιατί η ενσυναίσθηση είναι το κλειδί για να ανανεώσετε τη συντροφική σας σχέση

ΥΓΕΙΑ

Πώς η καλύτερη στοματική υγιεινή μειώνει τα βακτήρια που σχετίζονται με σοβαρές ασθένειες, όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις και η νόσος του Αλτσχάιμερ

Η έρευνα αποκαλύπτει επίσης πώς το στοματικό διάλυμα οδήγησε σε καλύτερο έλεγχο του σακχάρου στο αίμα