Να γιατί θέλεις να χωρίσεις μόλις γύρισες από τις διακοπές

Οι διακοπές δεν είναι πάντα ξέγνοιαστες ειδικά για ένα ζευγάρι

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Το καλοκαίρι δεν πρόλαβε καλά καλά να φύγει και εσύ θέλεις να φύγεις όσο γίνεται πιο γρήγορα από κοντά του, αφού οι διακοπές μαζί του μόνο ξεγνοιασιά και ηρεμία δεν είχαν. Τα καλά νέα της υπόθεση είναι πως αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε εσένα καθώς πολλά είναι τα ζευγάρια που παίρνουν τον δρόμο του χωρισμού μετά την σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα. Το ερώτημα είναι ασφαλώς γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα από την στιγμή που οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους πως οι διακοπές είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου. Για να αποσαφηνίσουμε την κατάσταση, δεν είναι οι διακοπές αυτές καθαυτές που ευθύνονται για το τέλος μια σχέσης. Σίγουρα υπάρχουν βαθύτερα αίτια που οδηγούν ένα ζευγάρι στην απόφαση αυτή και ίσως οι διακοπές να είναι το κερασάκι στην τούρτα. Να λοιπόν γιατί ενώ πήγατε μαζί διακοπές το καλοκαίρι, το φθινόπωρο ο καθένας αποφασίζει  να πορευτεί μόνος του.

 

 

Η καθημερινή τριβή, ίσως σας χαλάει τελικά. Όταν αποφασίζεις να πας διακοπές με το σύντροφό σου γνωρίζεις από πριν πως θα είσαι όλη την ημέρα και όλη την νύχτα μαζί του. Πολλά ζευγάρια διαθέτουν λιγότερο χρόνο στην καθημερινότητα τους ο ένας για τον άλλον, λόγω διαφορετικών προγραμμάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν έντονες εντάσεις με την εντατική συνύπαρξη των διακοπών.

Γνωρίζοντας καλύτερα τον σύντροφό σου. Αυτό δεν είναι πάντα ένα αρνητικό στοιχείο των διακοπών. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις όπου η καθημερινή επαφή μαζί του, με τις συνήθειες του, τις ιδιαιτερότητές του κλπ κλπ, σου δίνει την δυνατότητα να αντιληφθείς πως τελικά ο σύντροφός σου δεν είναι ο κατάλληλος για σένα. 

 

 

Μεγάλες προσδοκίες για ρομαντικές αποδράσεις. Ειδικά αν δεν είστε και πολύ καιρό μαζί, στο μυαλό σου κάνεις σχέδια με την δική σου οπτική. Συχνά όμως συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που ονειρευόσουν για τις διακοπές μαζί του και καταλήγεις να αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος.

Αν όντως έχει φτάσει η στιγμή του χωρισμού, έπειτα από πολλές εντάσεις και διαφωνίες μέσα σου θα γνωρίζεις πολύ καλά πως το πρόβλημα σας δεν ήταν οι καλοκαιρινές διακοπές!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares