7 λόγοι που μένεις σε μία σχέση που δεν σε γεμίζει

Μήπως να τους προσπεράσεις;

Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει και να μην ονειρεύεται την ιδανική σχέση. Από μικρές έχουμε συνδεθεί (η κάθε μία με τον τρόπο της) με το παραμύθι της Σταχτοπούτας και περιμένουμε - έστω και υποσυνείδητα τον πρίγκιπα που θα έρθει να μας σώσει από την καθημερινότητα και να μας αλλάξει την ζωή. Πόσο εύκολο είναι όμως τελικά να βρούμε και κρατήσουμε την τέλεια σχέση; Και τι γίνεται μέχρι το παραμύθι να γίνει πραγματικότητα;

Η μοναξιά είναι κάτι πολύ δύσκολο και λίγοι άνθρωποι είναι σε θέση να την διαχειριστούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ συχνά να επιμένουμε σε σχέσεις που δεν μας ικανοποιούν και δεν μας γεμίζουν παρόλο που ξέρουμε ότι δεν είναι αυτό που θέλουμε.

Αυτοί είναι οι 7 λόγοι που ίσως διαπιστώσεις κι εσύ ότι σε κρατάνε δέσμια μιας κατάστασης που αδυνατεί εξ' ορισμού να σε κάνει ευτυχισμένη. 

1. Γιατί βαριέσαι. Γενικώς. Δεν χωρίζεις γιατί ειλικρινά δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις και απλά περιμένεις να έρθει μόνος του ο χωρισμός ή μόλις βρεις τον επόμενο.

2. Γιατί δεν είναι και ο χειρότερος που μπορείς να έχεις. Λες στον εαυτό σου εντάξει, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για μένα, αλλά είναι καλό παιδί και σίγουρα δεν είναι ο χειρότερος!

3. Γιατί βαριέσαι να βρεις κάποιον άλλον και δεν θες να είσαι μόνη σου. Αν θες να βρεις το ιδανικό ταίρι θα πρέπει να γνωρίσεις άτομα. Αυτό σημαίνει να ντυθείς, να βγεις από το σπίτι, να βγεις με τις φίλες σου και μόνο στην σκέψη κουράστηκες!

4. Ανησυχείς μήπως τα στάνταρ σου είναι πολύ ψηλά και έτσι λες ότι είναι καλύτερα να βολευτείς με όσα έχεις. Είναι γεγονός πως πολλές γυναίκες βάζουν ψηλά τον πήχη για τον τέλειο άντρα, αλλά αν ζητάς κάποιον αστείο, τρυφερό και έξυπνο άντρα δεν ζητάς πολλά.

5. Είναι καλός. Δεν κάνει την καρδιά σου να χτυπά, νιώθεις πως δεν τον ερωτεύτηκες ποτέ, αλλά σε σέβεται και τον σέβεσαι. Μετά από τόσες αποτυχημένες σχέσεις με άντρες που δεν σε σεβάστηκαν, αυτό το θεωρείς σημαντικό προσόν για να μείνεις μαζί του και χωρίς έρωτα.

6. Ξέρεις ότι δεν θα είσαι μαζί του για πάντα, αλλά για τώρα είναι κατάλληλος. Σίγουρα δεν τον βλέπεις για πατέρα των παιδιών σου, αλλά για τώρα το ότι ξέρει να μαγειρεύει και του αρέσει να βλέπει ταινίες μαζί σου στον καναπέ είναι ότι ζητάς από έναν άντρα!

7. Διανύεις μια πολύ κακή προσωπική περίοδο. Όταν μια γυναίκα είναι λυπημένη μπορεί να συμβιβαστεί με οποιονδήποτε ευγενικό άντρα, γιατί νιώθει χάλια. Το ξέρεις πως δεν θα έπρεπε να βγαίνεις με κανέναν τώρα, αλλά η παρέα μαζί του απλά σου κάνει καλό.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares