Skip to main content

SINGLES

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μείνω σπίτι... αλλιώς

Kαι θα περάσω όσο καλύτερα γίνεται. Γιατί γίνεται και εμείς θα σου δείξουμε τον τρόπο

 



 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα μείνω σπίτι. Όπως και το προηγούμενο και όλη την εβδομάδα που πέρασε και τους τελευταίους δύο μήνες. Ξέρω κάπου εδώ η καραντίνα έχει αρχίσει να σε κουράζει, κάνοντας όλες τις ημέρες να φαίνονται ίδιες. Τι και αν αύριο είναι Σάββατο λοιπόν; Κι όμως το τελευταίο διήμερο της εβδομάδας εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μας, αφού οι δύο αυτές ημέρες έχουν πάντα μια διαφορετική αίσθηση από τις υπόλοιπες. Είναι η χαλαρότητα και η ξεγνοιασιά; Είναι που αυτό το Σούκου θα έχει υπέροχο καιρό; Είναι που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα; Ότι και να είναι, με λίγη καλή διάθεση μπορείς να περάσεις ένα δημιουργικό Σαββατοκύριακο ακόμα και μέσα στο σπίτι, που θα σε κάνει να ανυπομονείς για τα επόμενα. Και αυτό γιατί εμείς ξέρουμε τον τρόπο και εσύ απλώς χρειάζεται να επιλέξεις.

 

 

Ξεκίνα το Σαββατοκύριακο σου με ένα όμορφο πρωινό. Τι καλύτερο από ένα πλούσιο γεύμα με αγαπημένες λιχουδιές, ζεστό καφέ και μερικά λουλούδια πάνω στο τραπέζι; Να το ετοιμάζει κάποιος άλλος ακόμα καλύτερα, όμως στην προκειμένη φάση σίγουρα θα απολαύσεις την διαδικασία να περιποιηθείς τον εαυτό σου με αυτό τον τρόπο. Κάθισε στο τραπέζι και δώσε την απαραίτητη προσοχή και χρόνο ώστε να γεμίσεις τον οργανισμό σου ενέργεια.

Ένα sleepover με δύο-τρεις φίλες, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μην το σκέφτεσαι, στείλε τώρα στην ομαδική και πες στις κολλητές πως αύριο βράδυ έχει girls night. Η μια θα φέρει το κρασί, η άλλη κάτι να τσιμπήσετε και η τρίτη την καλή της διάθεση. Κουβεντιάστε μέχρι το πρωί, ακούστε μουσική, θυμηθείτε τα παλιά και εντελώς εξουθενωμένες και λίγο ζαλισμένες (είπαμε το κρασί δεν θα λείπει) κοιμηθείτε όλες μαζί.

 

Διοργάνωσε έναν μαραθώνιο με κλασσικές ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Είτε μόνη, είτε με τον σύντροφο σου κάνε μια λίστα με όλες εκείνες τις διαχρονικές ταινίες που πάντα είχες περιέργεια να δεις και ποτέ δεν έτυχε. Τώρα ήρθε η ώρα να τύχει. Φτιάξτε και μπόλικο ποπ κορν και όλο το βράδυ δείτε ταινίες που θα σας συγκινήσουν, θα σας κάνουν να γελάσετε, θα σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

Ή ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για τον σύντροφο σου. Πόσο καιρό έχετε να πάτε για φαγητό; Πολύ, το ξέρω! Δεν χρειάζεται καν να μπεις στην κουζίνα και να κουραστείς, υπάρχουν τόσες επιλογές για καλό φαγητό ακόμα και στο delivery. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι τα beauté σου, να φορέσεις και εκείνο το φόρεμα που πολύ σου πηγαίνει, άναψε και μερικά κεριά στο τραπέζι και ζήστε το σαν να είναι το πρώτο σας ραντεβού. Την συνέχεια την αφήνω πάνω σας!

 

 

Στόλισε επιτέλους! Μα καλά ακόμα να στολίσεις; Πότε περιμένεις; Μπορείς να μην έχεις διάθεση για τίποτα από όλα αυτά, με όσα συμβαίνουν γύρω μας, ωστόσο πάω στοίχημα πως μερικά πολύχρωμα λαμπάκια και χρυσά στολίδια θα σου αλλάξουν την διάθεση στο λεπτό. Άλλωστε θυμήσου πως καμία πανδημία δεν μπορεί να σου κλέψει τα Χριστούγεννα, γιατί πολύ απλά αυτά υπάρχουν μέσα σου.

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.