Skip to main content

SINGLES

Τι σε κάνει δυστυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Εκτός από τον κορωνοϊό που ισχύει για όλους μας



 

Όλοι μας έχουν τα δυνατά μας στοιχεία όπως έχουμε και τις αδυναμίες και τα τρωτά μας σημεία. Κάτι που ενοχλεί εσένα κάποιαν άλλη μπορεί να την κάνει χαρούμενη. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα συγκεκριμένα που μπορούν να σε κάνουν δυστυχισμένη, και σε αυτό παίζει ρόλο ο χαρακτήρας, η ιδιοσυγκρασία και η ψυχοσύνθεσή σου – ή όπως λέει η αστρολογία με βάση το ζώδιό σου.   

ΚΡΙΟΣ

Το να μη σου προσφέρονται προκλήσεις. Είσαι από τη φύση σου ένα τολμηρό ζώδιο. Σε ιντριγκάρει να υποστηρίζεις τα αντίθετα και να συμμετέχεις σε συνεχή αντεπιχειρήματα με τους άλλους. Ο Κριός είναι γνωστός ως ο ανταγωνιστής που ωθείς τους άλλους να γίνουν ακόμα καλύτεροι από ό,τι είναι ήδη. Σου αρέσει να προσπαθείς πάντα για περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το να μην είναι όλα όμορφα και τακτοποιημένα. Θέλεις ο κόσμος γύρω σου να φαίνεται τόσο όμορφος όσο τον αισθάνεσαι. Αναγνωρίζει τη δύναμη του πώς φαίνονται όλα γύρω σου και πώς φαίνεσαι κι εσύ γιατί αυτό είναι κάτι που σε επηρεάζει. Θες η εξωτερική εικόνα του κόσμου να ταιριάζει ή να συνυπάρχει αρμονικά με την αίσθηση του εσωτερικού σου κόσμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να μην ξέρεις πού βρίσκεσαι. Το να έχεις χαθεί. Το να μην ξέρεις ακριβώς πού πηγαίνεις. Όταν έχεις μια ιδέα, θέλεις να ξέρεις και πώς να την πραγματοποιήσεις. Είσαι κολλημένος κάπου κατά μήκος του δρόμου. Πρέπει να έχεις έναν σκοπό, κάτι για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να καθίσεις και να αποφασίσεις με σταθερότητα πού θέλεις να πας και τι θέλεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να περικυκλώνεσαι από λάθος άτομα. Έχεις υπόψη ότι οι σχέσεις που διατηρείς θα επηρεάζει και το ποια είσαι και ποια γίνεσαι. Είσαι ένα πολύ ευχάριστο άτομο και οι άνθρωποι γύρω σου μπορούν να έχουν μεγάλη επιρροή σε σένα. Γι’ αυτό να επιλέγεις τους φίλους σου με σύνεση!

ΛΕΩΝ

Το να μην έχεις ανακαλύψει τον αληθινό εαυτό σου. Η ιδέα σου για τον εαυτό σου πρέπει να εξελίσσεται όπως συμβαίνει και με τη ζωή σου. Διαφορετικά, θα νιώθεις κολλημένη και δυσαρεστημένη με την καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το να έχεις εμμονή με αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για σένα. Ο λόγος για τον οποίο είσαι δυστυχισμένη είναι επειδή πιέζεσαι να ζεις σύμφωνα με τους κανόνες κάποιου άλλου. Δεν μπορείς να σταματήσεις να επικρίνεις άλλους ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή νοιάζεσαι υπερβολικά για το πώς μπορεί να αισθάνονται για σένα. Κι έτσι αντί να κάνεις αυτό που γνωρίζεις είναι το καλύτερο για σένα, κάνεις πράγματα που νομίζεις ότι μπορεί να είναι σωστά στα μάτια κάποιου άλλου.

ΖΥΓΟΣ

Το να είσαι αναγκασμένη να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στην εργασία και την αγάπη. Οι Ζυγοί νοιάζονται μόνο για δύο πράγματα: τους ανθρώπους που αγαπούν και τη δουλειά που κάνουν. Επειδή αισθάνεσαι έντονα συναισθήματα τόσο για την εργασία όσο και για την αγάπη, αναγκάζεσαι συχνά να επιλέξεις ένα από τα δύο, όταν το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Έχεις τη ζυγίσια ικανότητα να τα απολαμβάνεις και τα δύο – αρκεί να το πάρεις απόφαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα να μην μπορείς να κοντρολάρεις το νου σου. Όταν το μυαλό σου τρέχει τρελά και δεν καταφέρνεις να έχεις τον έλεγχο των σκέψεών σου. Σε αποσυντονίζει πλήρως το να μην μπορείς να διαχειριστείς τις ιδέες σας και αυτό που αντιμετωπίζεις. Πρέπει να επιλέξεις σε τι να εστιάσετε, και πάνω απ’ όλα πρέπει να ξέρεις τι είδους άτομο θέλεις να είσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το να μην προσπαθείς αρκετά σκληρά. Επειδή είσαι περιπετειώδης τύπος, θέλεις να είσαι συνεχώς σε κίνηση. Είσαι πεινασμένη για νέες εμπειρίες, οπότε μόλις η ζωή σου αρχίσει να ηρεμεί, δεν είσαι ικανοποιημένη. Βρες νέα χόμπι, καινούργια ενδιαφέροντα και πρόσφερε στον εαυτό σου συναρπαστικά ερεθίσματα που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να μην είσαι στη «χαρούμενη» ρουτίνα σου. Οι Αιγόκεροι είναι γνωστό ότι είναι το πιο γειωμένο ζώδιο. Εάν χάσεις την εστίαση στις καθημερινές δραστηριότητες που κάνεις, θα είσαι δυσαρεστημένη. Έχεις οργανώσει με ικανοποίηση την καθημερινότητά σου και αυτό είναι που σε κάνει ευτυχισμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τον να μην έχεις αρκετές φιλοδοξίες. Σου αρέσει να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια και να έχεις σπουδαία όνειρα. Όταν δεν καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις κάποια από τα όνειρά σου, έχεις την αίσθηση ότι δεν προσπάθησες αρκετά σκληρά και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις απογοητευμένη με τον εαυτό σου. Η ευτυχία σου έγκειται σε συνεχείς εργασίες (προκλήσεις) που βάζεις μπροστά σου (και διεκπεραιώνεις με επιτυχία).

ΙΧΘΥΣ

Το να μην έχεις τον χώρο ή ευκαιρίες να είσαι δημιουργική. Θέλεις να είσαι κατανοητή από τους άλλους, αλλά συχνά, δεν γίνεσαι. Λειτουργείς καλύτερα όταν έχεις την ευκαιρία να εκφραστείς δημιουργικά. Έχεις την ανάγκη να αφήσεις το σημάδι σου στον κόσμο με δημιουργικό τρόπο και όταν δεν το καταφέρνεις αυτό σε ρίχνει απίστευτα. Εκφράσου ελεύθερα και βρες αυτό που απελευθερώνει την ενέργειά σου.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

«Ταμπέλες» και δεδομένα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε να σας καθορίζουν

Το ποιος είστε δεν έχει να κάνει με νούμερα, ιδιότητες ή επιτεύγματα

SINGLES

7 βασικές συμβουλές ώστε το dating να οδηγήσει σε σχέση

Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα ικανότητας.

SINGLES

11 διακριτικά σημάδια ότι είστε πιο θυμωμένοι από όσο νομίζετε

Πώς να καταλάβετε ότι ο θυμός σας επηρεάζει περισσότερο απ’ ό,τι αντέχετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;