Skip to main content

SINGLES

Είσαι σίγουρα ερωτευμένη μαζί του;

Δες αν έχεις τα παρακάτω «συμπτώματα»!



Το να είσαι ερωτευμένη είναι ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα στον κόσμο. Είναι σαν να έχεις πάρει υπερβολική δόση θετικής ενέργειας και νιώθεις τα πάντα σε πολύ υψηλότερη ένταση από ό,τι συνήθως. Ωστόσο, ο έρωτας μπορεί συχνά να συγχέεται με τον ενθουσιασμό. Πώς να ξέρεις λοιπόν αν είσαι πραγματικά ερωτευμένη με το date σου; Ακολουθούν μερικά αλάνθαστα και αδιάψευστα συμπτώματα που αν τα διαθέτεις, τότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι «ναι».

Σου φαίνονται όλα υπέροχα!

Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένη με κάποιον, θα αρχίσεις να παρατηρείς πως όλα σου φαίνονται λίγο πιο ελαφριά και λιγότερο σοβαρά. Μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να γελάει με ασήμαντα πράγματα και γενικά να νιώθεις μια συνεχόμενη γλυκιά ζάλη/μέθη και να έχεις μια χαρά ανεξήγητη. Σίγουρα, αυτό το συναίσθημα μπορεί να σου δημιουργηθεί κι όταν έχεις ένα απλό crush, αλλά εάν αυτό το συναίσθημα δεν φαίνεται να εξασθενεί όσο περισσότερο γνωρίζεις το άτομο, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είστε πραγματικά ερωτευμένη μαζί του.

Δεν μπορείς να μείνεις μακριά του

Όταν είσαι ερωτευμένη με κάποιον, ειδικά αν αυτή η σχέση είναι ολοκαίνουργια, θα σου είναι δύσκολο να μην ψάχνεις αφορμή για να τον δεις, μιλήσεις, έρθεις σε επαφή. Θα μετράς τα λεπτά μέχρι να ξαναβρείτε ο ένας στον άλλο και θα νιώθεις λιγότερο χαρούμενη όταν θα είστε χώρια.

Νιώθεις να ξεχειλίζεις από ενέργεια

Το να είσαι ερωτευμένη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις σαν να έχεις μόλις υπερφορτίσει τις μπαταρίες σου, όπως μόλις πίνεις αρκετά φλιτζάνια καφέ στη σειρά. Το συναίσθημα του έρωτα είναι συναρπαστικό και μπορεί να μεταφραστεί σε φυσική ενέργεια στο σώμα μας, κάνοντάς μας υπερδραστήριους και πάντα σε κίνηση. Εάν βλέπεις να είσαι υπερβολικά παραγωγική τον τελευταίο καιρό ή πιο ενεργητική από το συνηθισμένο, ο έρωτας μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη.

Έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για να καταλάβεις ότι είσαι σε μια εξαιρετική σχέση είναι ότι ο σύντροφός σου να  σε λατρεύει όπως ακριβώς είσαι. Ο σωστός άντρας για σένα θα σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφη από όσο έχεις νιώσει ποτέ, πιο σέξι, και απόλυτα άνετη στο σώμα σου. Μια παρενέργεια του να είσαι ερωτευμένη είναι το σίγουρα περπάτημα σε ένα δωμάτιο με μια ατμόσφαιρα και αυτοπεποίθηση που δεν είχες ποτέ πριν. Αποδέξου το.

Θα φοβάσαι μην τον χάσεις

Στον αντίποδα της υπερβολικής χαράς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε λίγο περισσότερη ανησυχία και φόβο σε ορισμένες καταστάσεις. Όταν αγαπάς πραγματικά κάποιον, οι ανασφάλειες είναι πολύ υψηλότερες όταν σκέφτεσαι για τα πράγματα που θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμβούν και να σας χωρίσουν. Άσε στην άκρη όλα τα αρνητικά σενάρια και εστίασε στην ομορφιά του τώρα.

Το μέλλον υπάρχει μόνο για να είστε μαζί

Όταν ερωτεύεσαι κάποιον, θα αρχίσεις να οραματίζεσαι ότι συμμετέχει και θα τον περιλαμβάνεις σε όλες τις μελλοντικές σου εμπειρίες και τα σχέδια για τη ζωή σου. Ονειροπολείς πιο συχνά και όποτε σκέφτεσαι τα πράγματα που θέλεις να πετύχεις, θα τον φαντάζετε δίπλα σου. Εάν σου είναι δύσκολο να φανταστείς ένα μέλλον χωρίς αυτόν, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είσαι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του.

Νιώθεις μια απίστευτη ηρεμία όταν είσαι κοντά του

Οι άνθρωποι που αγαπάμε περισσότερο τείνουν να έχουν μια ηρεμιστική επίδραση σε εμάς, πιθανώς επειδή αισθανόμαστε τόσο ασφαλείς και ήσυχοι γύρω τους. Εάν είσαι συνήθως άτομο με υψηλό άγχος, ίσως δίπλα του να πρόσεξες ότι αισθάνεσαι πιο χαλαρή. Η επίδραση της παρουσίας του στη καθημερινότητά σου είναι τέτοια που σε βοηθά να σκέφτεσαι πιο καθαρά, να αγχώνεσαι λιγότερο και να μην είσαι συνέχεια στην τσίτα.

Η δική του χαρά σου είναι εξίσου σημαντική – ή και περισσότερο από τη δική σου

Όταν ερωτεύεσαι κάποιον, η ευτυχία του ξαφνικά γίνεται εξίσου σημαντική για σένα με τη δική σου. Θα βρεθείς συνεχώς να τον αναζητάς, θα σε νοιάζει να φροντίζει τον εαυτό του και να είναι ευτυχισμένος.  Αλλά και θα θες να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να έχει όλα νιώθεις ότι χρειάζεται. Θες να τον φροντίζεις, να κάνεις πράγματα για αυτόν, να τον προσέχεις.

Θα νιώθεις ότι τον γνωρίζεις όλη σου τη ζωή

Μπορεί η γνωριμία σας να είναι πρόσφατη, ωστόσο αν τον έχεις ερωτευτεί θα νιώθεις μέσα σου μια τέτοια οικειότητα σαν να γνωριζόσαστε από πάντα. Κι αν όσο κι αν ανυπομονείς να μάθεις τα πάντα για τη ζωή του, βαθιά μέσα σου αισθάνεσαι ότι τα βασικά τα γνωρίζεις ήδη.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!