Τα μυστικά των γοητευτικών ανθρώπων

Πέντε χαρακτηριστικά που σε κάνουν ελκυστική (και δεν έχουν σχέση με την εμφάνισή σου)

Γεωργία Κοντού

 

1. Το χαμόγελο. Μελέτες από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολούμπια επιβεβαιώνουν ότι οι άντρες ελκύονται από τις γυναίκες που χαμογελούν.  Ίσως γιατί ένα ειλικρινές χαμόγελο εκπέμπει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

2. Το χιούμορ. Οι άντρες γοητεύονται από μια γυναίκα που δεν παίρνει τη ζωή υπερβολικά στα σοβαρά και με την οποία περνούν καλά. Άλλωστε, το χιούμορ είναι και δείκτης ευφυΐας.

3. Το πάθος. Ένα κορίτσι που είναι παθιασμένο με τη μουσική, τα ταξίδια ή οτιδήποτε άλλο στη ζωή του, δεν γίνεται ποτέ βαρετό, γιατί υπάρχει πάντα κάτι να συζητήσεις μαζί του.

4. Μια καλή σχέση με τους φίλους του αγοριού σου. Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζεις απόλυτα με την παρέα του, αλλά αν μπορείτε να συνυπάρξετε, η ζωή του αγοριού σου γίνεται πιο εύκολη. Και, κυρίως, το εμπνέεις να σε εκτιμήσει περισσότερο.

5. Η άνεση με το σώμα σου και τη σεξουαλικότητά σου. Τίποτα δεν είναι πιο σέξι από το να απολαμβάνεις το σεξ και να μην το κρύβεις. Δείχνει αυτοπεποίθηση, ανοιχτό μυαλό και επιτρέπει σε εσένα και το σύντροφό σας να δοκιμάσετε ό,τι ονειρεύεστε στο κρεβάτι. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares