Skip to main content

SINGLES

Θα πέσει ο Ουρανός στο κεφάλι σου;

Δες τι σημαίνει για κάθε ζώδιο που ο πλανήτης Ουρανός είναι ανάδρομος



 

Αν νομίζατε ότι ο Ερμής ανάδρομος ήταν άσχημα νέα, περιμένετε μέχρι να ακούσετε για τον Ουρανό. Ο πλανήτης της εξέγερσης είναι ανάδρομος από τις 19 Αυγούστου 2021 και θα συνεχίσει να πηγαίνει προς τα πίσω για πέντε μήνες, έως τις 18 Ιανουαρίου 2022.

Ο Ουρανός πηγαίνει ανάδρομος κάθε 7 μήνες περίπου και έτσι είναι μεγάλος μέρος του φυσικού του κύκλου. Δημιουργεί μια ψευδαίσθηση να πηγαίνει προς τα πίσω, ταξιδεύοντας πίσω στην πορεία που είχε καλύψει τους τελευταίους μήνες, από τον Απρίλιο.

Η ενέργεια ενός ανάδρομου πλανήτη τείνει να είναι λιγότερο προβλέψιμη, πιο ακανόνιστη, πιο εσωτερική και πιθανώς πιο καταστροφική από ό, τι στο μέλλον. Ο Ουρανός είναι ήδη ένας πολύ απρόβλεπτος πλανήτης, οπότε η ικανότητά του να αλλάζει, να σοκάρει, να εκπλήσσει και να αναστατώνει θα μπορούσε να αυξηθεί πολύ κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου κύκλου.

Ωστόσο, καθώς ο Ουρανός κινείται προς τα πίσω, μας δίνεται επίσης η ευκαιρία να κοιτάξουμε πίσω, να κάνουμε πίσω και να είμαστε πιο αντικειμενικοί, έτσι ώστε ελπίζουμε να βλέπουμε τα πράγματα από μια σαφέστερη προοπτική.

 https://www.instagram.com/p/CSwscwnn6Hy/

Τι είναι ο Ουρανός ο πλανήτης;

Ο Ουρανός είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Υδροχόου και είναι γνωστός ως ο Μεγάλος Ξυπνητής. Πριν από την πρώτη εμφάνιση του Ουρανού, θεωρήθηκε ότι ο Κρόνος ήταν ο τελευταίος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα - ένα τακτοποιημένο και οργανωμένο κλειστό σύστημα επτά πλανητών που είχε νόημα.

Όταν ανακαλύφθηκε ο Ουρανός, έστειλε κύματα σοκ στον αστρολογικό κόσμο και ταρακούνησε όλο το σύστημα! Και αυτό κάνει ο Ουρανός, συγκλονίζει, εκπλήσσει, ηλεκτρίζει, δημιουργεί κύματα, μας ξυπνά, μας αναγκάζει να σκεφτόμαστε έξω του κουτιού και μας βοηθά να δούμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ελευθερίας, καθώς μας αναγκάζει να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές για να ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Τώρα είναι η ώρα να αναρωτηθούμε αν πραγματικά ζούμε μια αυθεντική ζωή ή απλά αποδεχόμαστε τυφλά τους κανόνες; Είμαστε πραγματικά ελεύθεροι ή υπάρχει κάτι από το οποίο πρέπει να απελευθερωθούμε; Ο Ουρανός μας ζητά να παραβούμε τους κανόνες, να βγούμε από το καλούπι, να υπερασπιστούμε αυτό που είναι σωστό ακόμα κι αν μας κάνει αντιδημοφιλείς ή απειλεί την ασφάλειά μας.

 https://www.instagram.com/p/CSvC5EaDD5x/

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ουρανός κάθε ζώδιο;

Κριός

Ο Κριός είναι ο πρωτοπόρος, ο θαρραλέος πολεμιστής και ο υποκινητής νέων αρχών, οπότε η ενέργεια του Ουρανού δεν είναι πολύ τρομακτική για αυτό το γενναίο, φλογερό, ανεξάρτητο ζώδιο. Ο Κριός δεν του αρέσει πολύ να του λένε τι να κάνει, οπότε μπορεί να διαπιστώσετε ότι τείνετε να αμφισβητείτε περισσότερο την εξουσία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η λήψη παρορμητικών αποφάσεων, ειδικά σε θέματα οικονομικών. Κοίτα πριν πηδήξεις!

 

Ταύρος

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας αυτή τη στιγμή, οπότε σας ζητείται να αλλάξετε, είτε σας αρέσει είτε όχι! Θα σας βοηθήσει αν είστε σε θέση να είστε ευέλικτοι και να μην σκάβετε τα τακούνια σας πολύ. Έχετε την ευκαιρία να σπάσετε μερικά από τα πιο ανθυγιεινά σας πρότυπα και να βρείτε μια μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας, αλλά μπορεί επίσης να αισθάνεστε λίγο ανησυχητικά μερικές φορές καθώς ο Ουρανός απειλεί την έμφυτη ανάγκη σας για ασφάλεια. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ τρομακτικού και συναρπαστικού, αλλά δεν έχει σημασία καθώς αυτό θα μπορούσε να είναι μια πολύ λυτρωτική στιγμή για εσάς.

 https://www.instagram.com/p/CSwznKknd4T/

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ένα πολύ περίεργο, αντισυμβατικό και ευπροσάρμοστο ζώδιο που ευδοκιμεί να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο, οπότε μπορεί να χαρείτε πολύ όλες τις καινοτομίες και τις αλλαγές που φέρνει ο ανάδρομος Ουρανός. Κανείς δεν είναι απρόσβλητος από την ανησυχητική φύση του Ουρανού στον Ταύρο, ωστόσο, είναι σημαντικό να παραμείνετε όσο πιο γειωμένοι γίνεται, ώστε να μην είστε πολύ θερμοί στο κεφάλι, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ένταση.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αρέσει να αισθάνεται ασφαλής και αγαπά όλα τα οικεία, οπότε ο ανάδρομος Ουρανός μπορεί να μοιάζει αρκετά ανησυχητικός και ακόμη και τρομακτικός μερικές φορές, καθώς απειλεί το αίσθημα ασφάλειας. Ωστόσο, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια στιγμή που αναγκάζεστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, κάτι που είναι πάντα καλό! Καθώς ο Ουρανός φέρνει τις απαραίτητες αλλαγές, μπορεί να αναγκαστείτε να είστε λίγο δημιουργικοί και να ενταθείτε και να αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε.

 https://www.instagram.com/p/CSzBB4VtTTz/

Λέων

Η ενέργεια του Ουρανού θα μπορούσε να τονώσει τη δημιουργικότητά σας και μπορεί επίσης να επιφέρει κάποιο είδος επανάστασης στην αίσθηση του σκοπού σας. Ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσετε την πρακτική πλευρά της ζωής, ωστόσο, όσο κι αν προτιμάτε να ακολουθήσετε απλώς τη χαρά σας! Μπορεί να λάβετε ένα περίεργο σοκ ή δύο, καθώς αναγκάζεστε να λυγίζετε και να είστε λίγο πιο ευέλικτοι από ό, τι συνήθως. Είναι πιθανό ότι θα μπορούσατε να ανακαλύψετε κάποιες δεξιότητες ή ταλέντα που δεν γνωρίζατε ότι είχατε, αλλά μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι η αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας έχει μια μικρή ταλάντωση.

 

Παρθένος

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια πολύ χρήσιμη περίοδος για εσάς όσον αφορά τη διάλυση ορισμένων από τις πιο άκαμπτες ρουτίνες σας και εισάγοντας λίγο καθαρό αέρα στη ζωή σας. Ενώ μπορεί να προτιμάτε τα πράγματα να είναι σε τάξη, η ασταθής ενέργεια του Ουρανού θα μπορούσε να ζωντανέψει τα πράγματα και να κάνει τη ζωή σας λιγότερο προβλέψιμη, κάτι που είναι καλό. Είστε σε θέση να προσαρμοστείτε και να αναπτυχθείτε και είστε πάντα πρόθυμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας, οπότε οι αλλαγές που έρχονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια νέα προοπτική που είναι πολύ επωφελής για εσάς.

 https://www.instagram.com/p/CSwzabjASfO/

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που αναζητά ειρήνη, ισορροπία και αρμονία και προτιμά να μην κουνάει το σκάφος, οπότε αυτή η ενέργεια του Ουρανού θα μπορούσε να είναι λίγο ανησυχητική. Ο Ουρανός μας καλεί να απελευθερωθούμε και να αμφισβητήσουμε τους κανόνες, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι κάπως εκτός της ζώνης άνεσής σας, καθώς έχετε την τάση να βλέπετε και τις δύο πλευρές ενός καβγά και προτιμάτε να διατηρείτε την ειρήνη. Μπορεί να κληθείτε να απαλλαγείτε από οποιεσδήποτε τάσεις προς τους ανθρώπους, καθώς ο Ουρανός σας προτρέπει να είστε απόλυτα πιστοί στον εαυτό σας και πιο αυθεντικοί, ακόμα κι αν είναι λίγο άβολη η θέση αυτή!

 

Σκορπιός

Ο Ουρανός βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιό σας αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετικά μεταμορφωτική περίοδος για εσάς και τις σχέσεις σας. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να είσαι τελείως ο εαυτός σου, χωρίς συγγνώμη, αν και θα μπορούσες να βιώσεις κάποια σοκ ή εκπλήξεις μέσα στις σχέσεις σου, καθώς οι άνθρωποι θα μπορούσαν να συμπεριφέρονται ελαφρώς εκτός χαρακτήρα. Σας αρέσει να σκάβετε βαθιά κάτω από την επιφάνεια για να βρείτε την αλήθεια, έτσι η επαναστατική αυθεντικότητα του Ουρανού θα μπορούσε πολύ να συμφωνήσει μαζί σας, καθώς τα μυστικά αποκαλύπτονται και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως. Είναι σημαντικό για εσάς να είστε όσο το δυνατόν πιο ευέλικτοι, καθώς μερικά πράγματα είναι απλώς πέρα ​​από τον έλεγχό σας!

 https://www.instagram.com/p/CSxpKgbJMcg/

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα τόσο περιπετειώδες, κοιτάζοντας προς τα εμπρός, ζώδιο που αγαπάει την ελευθερία και είναι απίθανο να σας απομακρύνει ο ανάδρομος Ουρανός. Επιδιώκετε πάντα να αλλάζετε και να αναπτύσσεστε και έτσι ο Ουρανός μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την αίσθηση της ελευθερίας και της επέκτασης που μπορεί να λαχταράτε. Κανείς δεν είναι αδιαπέραστος από την ανησυχητική φύση του Ουρανού στον Ταύρο, ωστόσο, είναι σημαντικό για εσάς να παρακολουθείτε την πιο πρακτική πλευρά της ζωής καθώς και να αναζητάτε την επόμενη περιπέτεια!

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που προτιμά να διατηρεί την αίσθηση του ελέγχου και τείνει να σέβεται την εξουσία και να ακολουθεί τους κανόνες. Η επαναστατική ενέργεια του Ουρανού θα μπορούσε να κλονίσει κάπως το κλουβί σας, αλλά θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τυχόν αλλαγές στις οποίες μπορεί να αντιστεκόσασταν. Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από το να χαλαρώσετε το κράτημά σας και να αφήσετε μερικούς από τους τοίχους σας, καθώς ο Ουρανός σας ενθαρρύνει να σκύψετε μερικούς από τους δικούς σας κανόνες και να είστε λίγο πιο ευέλικτοι.

 https://www.instagram.com/p/CSvVligBd0v/

Υδροχόος

Ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης του Υδροχόου, ένα ζώδιο που είναι φυσικά επαναστατικό, σκόπιμο και σίγουρα μπορεί να σκεφτεί έξω από το κουτί! Ίσως νιώσετε κάποιες πολύ έντονες παρορμήσεις να ξεσπάσετε και να βρείτε μια μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας. Μπορεί να βρεθείτε να αισθάνεστε λίγο πιο ασταθής από το συνηθισμένο, και να βιώσετε κάποιες ξαφνικές ιδέες και λάμψεις λαμπρότητας, καθώς δημιουργείτε εφευρετικές ιδέες για το μέλλον. Αναγκάζεστε να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας σας καθώς ο Ουρανός σας προκαλεί να μπείτε στον αληθινό, αυθεντικό εαυτό σας και να δημιουργήσετε το μέλλον που γνωρίζετε ότι είναι εφικτό.

 

Ιχθύς

Οι Ιχθύς είναι ένα πολύ ευαίσθητο, συμπονετικό ζώδιο που τείνει να συμβαδίζει με τη ροή, ενώ ο Ουρανός θα μπορούσε ενδεχομένως να σας αναγκάσει να σταθείτε και να υπερασπιστείτε αυτό που πιστεύετε. Ωστόσο, είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε την αλλαγή και την ανατροπή που θα μπορούσε να φέρει ο ανάδρομος Ουρανός, αρκεί να έχετε κάπου να υποχωρήσετε για να βρείτε το κέντρο σας. Οι Ιχθύς είναι πολύ έμπειροι στο να αλλάζουν σχήμα και να γίνονται ό, τι χρειάζεται για την κατάσταση, και αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο καθώς το έδαφος αλλάζει και τινάζεται από κάτω μας.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ