Θέλεις να γίνεις πιο sexy από ποτέ; Άλλαξε το lifestyle σου!

4 τρόποι για να το καταφέρεις. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αντιμετωπίζεις προβλήματα με τα ραντεβού. Έχεις στρωθεί στο διάβασμα, προκειμένου να ανακαλύψεις τις μεθόδους και τους τρόπους που θεωρούνται οι πιο κατάλληλοι στην προσέγγιση του αντίθετου φύλου. Κι όμως το πρόβλημα παραμένει... 

Στην πραγματικότητα, οι τεχνικές και τα κόλπα αποτελούν ένα μόνο τμήμα της εξίσωσης που αφορά στις ερωτικές επαφές και σχέσεις. Δημιουργώντας  ένα καταπληκτικό και αξιοθαύμαστο lifestyle και αποκτώντας πάθος για όσα σου αρέσουν στη ζωή, θα αρχίσεις να ελκύεις ευκολότερα το αντίθετο φύλο. Κι αυτό, γιατί οι άνθρωποι τείνουν να κολλάνε σαν μαγνήτες με διασκεδαστικούς, ευχάριστους, προσιτούς, θετικούς, καλοσυνάτους χαρακτήρες. 

Προτού λοιπόν βγεις έξω, για να «ψαρέψεις» τον επόμενο σύντροφο σου, φρόντισε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο δημιουργικό, καθημερινό σου πλάνο. Σκέψου, τους ανθρώπους που προκαλούν το ενδιαφέρον σου, αν είναι για παράδειγμα θετικοί χαρακτήρες, και υιοθέτησε ένα ανάλογο lifestyle:

1. Βγες από τα δεσμά ενός τοξικού περιβάλλοντος εργασίας.

2. Κάνε αυτό που αγαπάς, για να σε βρει η αγάπη. Με άλλα λόγια, διασκέδασε σε μέρη που σου προξενούν ενδιαφέρον ή αφιέρωσε χρόνο σε ασχολίες που σε εκφράζουν. Αυτά τα πλαίσια είναι ιδανικά, για να βρεις το άλλο σου μισό, μιας και θα έχετε κοινά να μοιραστείτε.

3. Γίνε θετική σε νέες, συναρπαστικές εμπειρίες.

4. « Αγκάλιασε» το νόμο της έλξης. Απόλαυσε κάθε σου βήμα, κάθε ταξίδι και θα προσελκύσεις άτομα με την ίδια διάθεση!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares