Skip to main content

SINGLES

5 λόγοι για να ζητήσεις άδεια, τώρα!

Μήπως το έχεις ανάγκη;



Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλεις να σπαταλήσεις μέρες από την άδειά σου γιατί ανυπομονείς να τις πάρεις όλες  μαζί το καλοκαίρι. Μήπως όμως, αν το καλοσκεφτείς, θα διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι μία μέρα άδεια άμεσα; Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να λείψεις από το γραφείο, αύριο κιόλας!

1. Πάπλωμα,αγάπη μου! Σε έχει επηρεάσει η κακοκαιρία και τα πρωινά το τελευταίο πράγμα που θες να κάνεις είναι να αποχωριστείς το μαξιλάρι σου για να σηκωθείς να πας στη δουλειά! Ξέχνα το ξυπνητήρι και κοιμήσου όσο θες παραπάνω. Δελεαστικό;

2. Στα μαγαζιά, στα μαγαζιά! Σκέφτεσαι το σουπερμάρκετ χωρίς τον Σαββατιάτικο πανικό; Εκμεταλλεύσου μία καθημερινή πρωί για να κάνεις τα ψώνια της εβδομάδας και -γιατί όχι;- να περάσεις μια βόλτα κι από τις βιτρίνες των αγαπημένων σου μαγαζιών. 

3. Η κοπάνα θέλει δύο. Αν είναι να κάνεις κοπάνα, μην την κάνεις μόνη σου. Ζήτα το ίδιο κι από το σύντροφό σου και περάστε μαζί μία αξέχαστη μέρα στην κρεβατοκάμαρα, ανανεώνοντας έτσι τη σχέση σας.

4. Σήμερα χαλαρώνουμε! Χρειάζεσαι μία ανανέωση; Αφιέρωσε την ημέρα κάνοντας αποτρίχωση, βάζοντας μάσκες, φτιάχνοντας τα μαλλιά σου και κάνοντας μανικιούρ και πεντικιούρ. 

5. Ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο! Ένα ρεπό στη μέση της εβδομάδας είναι ό, τι καλύτερο για να σου φανεί μικρότερη μέχρι το Σαββατοκύριακο. Αν όμως επιλέξεις να πάρεις το ρεπό σου Παρασκευή ή Δευτέρα, μπορείς να το συνδυάσεις με μία απόδραση σε κοντινό προορισμό της αρεσκείας σου. Έτσι θα καταφέρεις να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, μέχρι την μεγάλη άδεια του καλοκαιριού. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Η ψυχολογική ανάγνωση της Εβδομάδας των Παθών

Τα δέκα συναισθήματα του Πάσχα και πώς θα σε οδηγήσουν στην αυτογνωσία

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά