Ο απόλυτος οδηγός για να νιώθεις hot όπως πραγματικά είσαι

Γιατί στην πραγματικότητα όλοι και όλες είμαστε hot, αρκεί να το πιστέψουμε 

Ναταλία Πετρίτη

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ισχυριστούμε ότι το πως είμαστε εξωτερικά δεν μας απασχολεί. Όλοι και όλες μας επιθυμούμε να μας βλέπουν όμορφους και όμορφες, ιδιαίτερα τα άτομα που μας ενδιαφέρουν ερωτικά, και αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν χρειάζεται όμως ούτε να είμαστε σαν supermodels ούτε και να φοράμε αποκλειστικά size zero για να νιώσουμε hot. Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι να σταματήσουμε να νοιαζόμαστε τόσο πολύ. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να δεις τι πραγματικά χρειάζεται για να νιώθεις διαρκώς hot και μην ξεχνάς, αυτό που έχει σημασία είναι το attitude και όχι η εξωτερική σου εμφάνιση.

Εκτίμησε τι συμβαίνει στην καρδιά και στο μυαλό σου και όχι πως μοιάζεις εξωτερικά

Ο πιο εύκολος τρόπος να νιώσεις αμέσως hot είναι να σκεφτείς και να εκτιμήσεις όλα όσα είσαι, αναφορικά με το μυαλό και την καρδιά σου. Κατάλαβε ότι στο τέλος της ημέρας, το πως σε βλέπουν οι άλλοι έχει να κάνει σχεδόν αποκλειστικά με την προσωπικότητά σου και όχι με το πως είσαι εξωτερικά. Εξυπνάδα, καλοσύνη, σεβασμός, χιούμορ, φροντιστικότητα και άλλα τόσα είναι αυτά που μετρούν στην πραγματικότητα. Και στις αξίες αυτές αν παίρνεις 10 με τόνο, τότε είσαι σίγουρα hot.

Θέσε και κυνήγα τους στόχους σου

Τίποτα πιο hot από ένα άτομο που ξέρει τι θέλει, το διεκδικεί και τελικά το καταφέρνει. Και εσύ σίγουρα έχεις καταφέρει ήδη πολλά, ενώ δεν σταματάς να προσπαθείς για ακόμη περισσότερα. Βασικό στοιχείο των hot ανθρώπων.

Να είσαι πάντα ο εαυτός σου

Θα ήταν βλακώδες να πιστέψουμε πως ένα άτομο που δεν είναι ο εαυτός του στο δημόσιο χώρο και στις διαπροσωπικές του σχέσεις είναι hot. Η αποδοχή του εαυτού μας όπως είναι στην πραγματικότητα είναι και το πρώτο, εξαιρετικά σημαντικό στάδιο ώστε να αισθανθούμε hot. Και όσο περισσότερο αγαπάμε τον εαυτό μας, τόσο καλύτερα μας προσλαμβάνουν και οι άλλοι ως hot άτομα.

Προσπάθησε να βλέπεις πάντα τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων

Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα είναι το παν και, παρά το γεγονός ότι κανένας μας δεν είναι εύθυμος 24 ώρες το 24ωρο, η ικανότητα του να βλέπουμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αποδοχή του εαυτού μας και για τη διατήρηση του αισθήματος ότι αξίζουμε. Κατάλαβε ότι κάθε εμπειρία είναι μια ευκαιρία να μάθουμε και δέξου κάθε τι νέο στη ζωή σου με θετικό attitude.

Μάθε να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου

Στο τέλος της ημέρας, οι περισσότεροι από εμάς αποστρεφόμαστε τις airbrushed φωτογραφίες που βλέπουμε στο Instagram και στα περιοδικά και προτιμούμε την αλήθεια, ακόμη κι αν αυτή απέχει από την τελειότητα. Η πραγματική τελειότητα έγκειται στο να νιώθουμε όμορφα με το σώμα και γενικά με τον εαυτό μας και το να υιοθετήσεις αυτήν τη στάση είναι το απόλυτο βήμα ώστε ο κόσμος αλλά και εσύ να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου ως hot υποκείμενο.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares