5 τρόποι να γεμίσεις θετική ενέργεια και να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή

Το Feng Shui, η δύναμή σου.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Περνάς περίπου το ένα τρίτο της ζωής σου στην κρεβατοκάμαρα. Ναι, όσο παράξενο ακούγεται, άλλο τόσο εντυπωσιακό είναι να συνειδητοποιείς αυτή την καθημερινή αλήθεια. Γι αυτό, οφείλεις να δημιουργήσεις έναν προσωπικό χώρο γεμάτο θετική ενέργεια, φιλόξενο και «ζεστό», στον οποίο θα κλείνεσαι όταν έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις είτε μόνη είτε μαζί με το σύντροφο σου. 

Ακολούθησε τις παρακάτω προτάσεις του Feng Shui και απόκτησε το πιο zen boudoir!

1. Δώσε έμφαση στην πόρτα. Βάψε την με ένα διαφορετικό χρώμα  ή ζωγράφισε ένα συγκεκριμένο σχήμα, που θα σου θυμίζει, ότι αυτό είναι το κατώφλι της ηρεμίας, της χαλάρωσης και της ευτυχίας.

2. Δημιούργησε κομβικά σημεία και όρια, που θα σου δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας μέσα στον προσωπικό σου αυτό χώρο. Το κρεβάτι θα πρέπει να είναι απέναντι από την πόρτα και αν η κατασκευή του είναι από φυσικό υλικό, όπως το ξύλο, τότε θα σου χαρίσει την καλύτερη ενέργεια. Αν είναι μεταλλικό, φέρε την ισορροπία με βελούδινα ή βαμβακερά υφάσματα.

3. Τα υφάσματα είναι εξαιρετικά σημαντικά για ένα ευχάριστο περιβάλλον. Επένδυσε σε λινά, μεταξένια ή βαμβακερά και μην ξεχνάς τις κουρτίνες, που προσθέτουν ζεστασιά και προστασία της ιδιωτικής σου ζωής. 

4. Ο φωτισμός ασκεί τεράστια επιρροή στο νου. Απομόνωσε οποιοδήποτε φως είναι ικανό να σου χαλάσει τον ύπνο και δημιούργησε χαλαρές, φωτισμένες γωνιές με κεριά ή μικρά φωτιστικά. 

5. Χρησιμοποίησε τη θετική ενέργεια των έργων τέχνης και των αντικειμένων που έχουν προσωπική αξία και σημασία. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares