Skip to main content

SINGLES

5 τρόποι να γεμίσεις θετική ενέργεια και να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή

Το Feng Shui, η δύναμή σου.



Περνάς περίπου το ένα τρίτο της ζωής σου στην κρεβατοκάμαρα. Ναι, όσο παράξενο ακούγεται, άλλο τόσο εντυπωσιακό είναι να συνειδητοποιείς αυτή την καθημερινή αλήθεια. Γι αυτό, οφείλεις να δημιουργήσεις έναν προσωπικό χώρο γεμάτο θετική ενέργεια, φιλόξενο και «ζεστό», στον οποίο θα κλείνεσαι όταν έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις είτε μόνη είτε μαζί με το σύντροφο σου. 

Ακολούθησε τις παρακάτω προτάσεις του Feng Shui και απόκτησε το πιο zen boudoir!

1. Δώσε έμφαση στην πόρτα. Βάψε την με ένα διαφορετικό χρώμα  ή ζωγράφισε ένα συγκεκριμένο σχήμα, που θα σου θυμίζει, ότι αυτό είναι το κατώφλι της ηρεμίας, της χαλάρωσης και της ευτυχίας.

2. Δημιούργησε κομβικά σημεία και όρια, που θα σου δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας μέσα στον προσωπικό σου αυτό χώρο. Το κρεβάτι θα πρέπει να είναι απέναντι από την πόρτα και αν η κατασκευή του είναι από φυσικό υλικό, όπως το ξύλο, τότε θα σου χαρίσει την καλύτερη ενέργεια. Αν είναι μεταλλικό, φέρε την ισορροπία με βελούδινα ή βαμβακερά υφάσματα.

3. Τα υφάσματα είναι εξαιρετικά σημαντικά για ένα ευχάριστο περιβάλλον. Επένδυσε σε λινά, μεταξένια ή βαμβακερά και μην ξεχνάς τις κουρτίνες, που προσθέτουν ζεστασιά και προστασία της ιδιωτικής σου ζωής. 

4. Ο φωτισμός ασκεί τεράστια επιρροή στο νου. Απομόνωσε οποιοδήποτε φως είναι ικανό να σου χαλάσει τον ύπνο και δημιούργησε χαλαρές, φωτισμένες γωνιές με κεριά ή μικρά φωτιστικά. 

5. Χρησιμοποίησε τη θετική ενέργεια των έργων τέχνης και των αντικειμένων που έχουν προσωπική αξία και σημασία. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.