Skip to main content

SINGLES

Pink Moon: Πώς η πανσέληνος στον Ζυγό θα επηρεάσει τις σχέσεις και τα συναισθήματά σου

Τι αλλαγές και τι ανάγκες θα φέρει στο φως της η πανσέληνος τις 16 Απριλίου για κάθε ζώδιο



Οι πανσέληνοι - που συμβαίνουν όταν ο ήλιος με αυτοπεποίθηση αντιτίθεται ακριβώς στη διαισθητική σελήνη - αποτελούν πάντα μια μηνιαία ευκαιρία για να ολοκληρώσετε τα έργα που ξεκινήσατε έξι μήνες ή και δύο εβδομάδες πριν. Είναι σημεία κορύφωσης, σημεία θραύσης και ευκαιρία να απελευθερώσετε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Και με την πανσέληνο αυτού του μήνα να πέφτει στον διπλωματικό Ζυγό που αγαπά την ομορφιά και αποστρέφεται τις συγκρούσεις, θα μπορούσατε να αναγκαστείτε να είστε πιο διπλωματικοί, καλλιτεχνικοί και ειρηνικοί. Μπορεί επίσης να παρακινηθείτε να περάσετε τη γραμμή του τερματισμού σε έναν στόχο που μοιράζεστε με έναν εραστή, φίλο ή συνάδελφο, δεδομένου ότι ο Ζυγός είναι ο κυβερνήτης του έβδομου οίκου της συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ ο Ζυγός έχει έναν εκπρόσωπο για να είναι τόσο συνεργάσιμος και φιλικός, είναι επίσης ένα ζωτικό ζώδιο. Συμπεριλαμβανομένου του Ζυγού καθώς και του Κριού, του Καρκίνου και του Αιγόκερω, τα κύρια ζώδια είναι οι εμπνευστές του ζωδιακού κύκλου. Έτσι, η ατμόσφαιρα αυτής της πανσελήνου είναι δυναμική και αφορά ταυτόχρονα την αναζήτηση ισορροπίας.

https://www.instagram.com/p/CcN8nLTuaob/

Το ετήσιο ταξίδι του ήλιου μέσω του Κριού - ο οικοδεσπότης της αρχής μιας νέας σεζόν καθώς και ενός εντελώς νέου αστρολογικού κύκλου - δεν μπορεί παρά να προσφέρει μια ευκαιρία να καλλιεργήσετε την αίσθηση του εαυτού σας. Εξάλλου, το ζώδιο της πυρκαγιάς είναι ο κυβερνήτης του πρώτου οίκου, ο οποίος επιβλέπει την ταυτότητα και κυβερνάται από τον Άρη, έναν πλανήτη που τροφοδοτεί ενέργεια και την ικανότητα να εκπληρώνεις τις προσωπικές σου επιθυμίες.

Αλλά καθώς μπαίνει η πανσέληνος της σεζόν, αυτή η υπερεστίαση στο ποιοι είστε και τι θέλετε αμφισβητείται από το αντίθετο ζώδιο του Κριού: τον Ζυγό. Κυβερνούμενο από την Αφροδίτη, τον πλανήτη των σχέσεων, και κυβερνώντας τον έβδομο οίκο της εταιρικής σχέσης, το ζώδιο της καρδιάς του αέρα έχει να κάνει με τη δημιουργία αρμονίας με τον άλλο.

Δείτε πώς θα σας επηρεάσει αυτή η πανσέληνος του Ζυγού, με βάση το ζώδιό σας.

 https://www.instagram.com/p/CcQwu7CP_Xe/

Κριός

Επηρεάζοντας τον έβδομο οίκο της συνεργασίας σας, η καλλιέργεια των στενότερων δεσμών σας θα είναι η κύρια εστίασή σας κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, Κριοί. Θα σκεφτείτε την αμοιβαιότητα και τον συμβιβασμό. Και με τον Ερμή και τον Ουρανό να συναντηθούν στον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας, μια νέα πηγή εισοδήματος θα μπορούσε επίσης να είναι στον ορίζοντα.

Ταύρος

Με την πανσέληνο στον έκτο οίκο της καθημερινής σας ρουτίνας, θα αναγκαστείτε να ρίξετε μια ματιά στο πώς φροντίσατε για την ευημερία σας και πώς ασχοληθήκατε με την καθημερινή σας ευεξία. Και με τον Ερμή και τον Ουρανό να συνδυάζονται στο ζώδιό σας, προετοιμαστείτε για ανακαλύψεις γύρω από την αίσθηση του εαυτού σας.

Δίδυμοι

Η πανσέληνος πέφτει στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης, εμπνέοντάς σας να μοιραστείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας. Και η επιθυμία σας να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας εντείνεται, χάρη στη θέση του Κρόνου στον ένατο οίκο της περιπέτειάς σας.

 https://www.instagram.com/p/CcNyxyTrW5M/

Καρκίνος

Επειδή η πανσέληνος πέφτει στον τέταρτο οίκο της οικιακής ζωής σας, θα ωθηθείτε για να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Το να νιώθετε μέρος μιας ευρύτερης κοινότητας ή ομάδας θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένο τώρα, επίσης, χάρη στη σύνοδο Ερμή-Ουρανού τονίζεται ο ενδέκατος οίκος των φιλικών σας σχέσεων.

Λέων

Η πανσέληνος ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας, γι' αυτό αναμένεται οι κοινωνικές αλληλεπιδράσεις και οι μεγάλες συζητήσεις να αλλάξουν το τοπίο του συναισθηματικού σας κόσμου. Με ένα γλυκό τρίγωνο με τον Κρόνο στον έβδομο οίκο της συνεργασίας σας, το να περάσετε έναν δεσμό στο επόμενο επίπεδο μπορεί επίσης να είναι στα υπόψη.

Παρθένος

Επειδή η πανσέληνος πέφτει στον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας, μπορεί να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού σε ένα έργο δημιουργίας χρημάτων. Φροντίστε να το γιορτάσετε πριν σκεφτείτε το επόμενο κεφάλαιο, το οποίο θα μπορούσε να σας έρθει ως μια στιγμή φωτός, χάρη στον Ερμή που συναντά τον Ουρανό στον ένατο οίκο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

https://www.instagram.com/p/CcQ_1eru6_4/

Ζυγός

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας, αυτή θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο συναισθηματικές, δραματικές στιγμές της χρονιάς για εσάς, Ζυγούς. Επειδή το φεγγάρι κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης, θα είστε κύριος της φωνής σας και θα βάλετε τη δουλειά σε μια εγκάρδια σύνδεση.

Σκορπιός

Η πανσέληνος αυτού του μήνα φωτίζει τον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητάς σας, τον Σκορπιό, έτσι τα όνειρά σας, η ασυνείδητη και η ψυχολογική σας ευεξία βρίσκονται στο επίκεντρο τώρα. Επειδή το φεγγάρι κάνει τρίγωνο με τον τον σοβαρό Κρόνο στον τέταρτο οίκο της οικιακής σας ζωής, θα μπορούσατε να δεσμευτείτε για ένα ονειρικό νέο μονοπάτι για την εσωτερική σας ζωή.

Τοξότης

Η πανσέληνος πέφτει στον ενδέκατο οίκο των φιλικών σας σχέσεων, Τοξότες, επομένως θα σκοπεύετε να περάσετε τη γραμμή του τερματισμού σε μια μακροπρόθεσμη επιθυμία — πιθανότατα μαζί με συναδέλφους, φίλους ή άλλα μέλη της κοινότητάς σας. Να περιμένετε συναρπαστικές καταιγίδες ιδεών και να εξερευνήσετε νέους τρόπους για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή σας ρουτίνα.

https://www.instagram.com/p/CcLapkRpiMG/

Αιγόκερως

Η πανσέληνος βρίσκεται στον δέκατο οίκο της καριέρας σας, Αιγόκεροι, που σημαίνει ότι η επαγγελματική σας πορεία είναι πολύ στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα. Θα μπορούσατε να πετύχετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο και να προετοιμαστείτε να σκάψετε βαθιά επενδύοντας χρόνο και προσπάθεια, χάρη σε ένα τρίγωνο στον κυβερνώντα πλανήτη σας, τον Κρόνο, στον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας.

Υδροχόος

Με την πανσέληνο να πέφτει στον ένατο οίκο της περιπέτειάς σας, είστε έτοιμοι να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να κάνετε κάτι ασυνήθιστο, Υδροχόοι. Καλά θα κάνετε να προσδιορίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και να φροντίσετε για τη συναισθηματική σας ευεξία, χάρη σε ένα τρίγωνο με τον υπεύθυνο εργασιών Κρόνο στο ζώδιό σας.

Ιχθύς

Η πανσέληνος πέφτει στον όγδοο οίκο των συναισθηματικών σας δεσμών, τους Ιχθύς, έτσι θα νιώθετε πολύ ωμά συναισθηματικά καθώς αναζητάτε ακόμη πιο βαθιά οικειότητα τώρα. Με τον Ερμή και τον Ουρανό στον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας, ενθαρρύνεστε να αγκαλιάζετε την ευαλωτότητά σας και να έχετε μια καρδιά που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια στιγμή που θα αλλάξει το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης