Skip to main content

SINGLES

11 κόκκινες σημαίες που εμφανίζονται ήδη στο πρώτο ραντεβού και πρέπει να λάβεις υπόψη σου

Αν θες να ακολουθήσουν και άλλα ραντεβού χωρίς ωστόσο να πάει ο χρόνος σου χαμένος, δες ποιες παγίδες παραμονεύουν



Λίγα πράγματα μπορεί να είναι τόσο συναρπαστικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα ενθουσιασμό και τρελό άγχος, όσο ένα πρώτο ραντεβού. Τα πρώτα ραντεβού γεννούν αντικρουόμενα συναισθήματα για πολλούς ανθρώπους. Μπορεί να υπάρχουν νεύρα, αγωνία ή ακόμα και ένα αίσθημα τρόμου.

Μέρος αυτού που μπορεί να κάνει τη διαδικασία γνωριμίας απογοητευτική είναι όταν θέλετε μια σχέση και περνάτε πολύ χρόνο με άτομα που τελικά δεν είναι συμβατά με εσάς και δεν θέλουν τα ίδια πράγματα με εσάς. Αν διαπιστώσετε ότι συνήθως ερωτεύεστε άτομα που δεν είναι συμβατά μαζί σας, το ραντεβού μπορεί να μοιάζει με συναισθηματικό τρενάκι. Είναι δύσκολο να συνεχίσεις να βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω όταν νιώθεις ότι δεν παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Αυτό είναι μέρος της διαδικασίας γνωριμιών. Ωστόσο, όσο πιο γρήγορα μπορείτε να προσδιορίσετε εάν κάποιος δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να κάνετε χώρο για το κατάλληλο άτομο που είναι συμβατό με εσάς. Όσο λιγότερο κουραστική είναι η διαδικασία του ραντεβού για εσάς, τόσο περισσότερη διασκέδαση θα απολαύσετε κατά τη διάρκειά της.

Αν και δεν μπορείτε απαραίτητα να προσδιορίσετε πού θα οδηγήσει μια σχέση αμέσως, αυτές είναι μερικές αρχικές κόκκινες σημαίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε πιθανούς υποψήφιους που δεν είναι κατάλληλοι για εσάς ήδη από το πρώτο ραντεβού:

Δεν σέβονται τα όριά σου

Δώστε προσοχή στο πώς ανταποκρίνεται το ραντεβού σας όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει ή όταν δηλώνετε προτίμηση σε κάτι με το οποίο διαφωνούν. Ο τρόπος που κάποιος άλλος αντιδρά στα όριά σας είναι πολύ ενδεικτικός. Σας συμπεριφέρονται με σεβασμό ή παραβιάζουν τα όριά σας χωρίς να υπολογίζουν το πώς νιώθετε;

https://www.instagram.com/p/CdlVQPAs9h2/

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το πώς μπορεί να μοιάζει αν κάποιος δεν σέβεται τα όριά σας στο πρώτο ραντεβού:

Λες ότι δεν θέλεις να πιείς άλλο ποτό και σου παραγγέλνει έτσι κι αλλιώς.

Λέτε ότι πρέπει να επιστρέψετε στο σπίτι γιατί έχετε νωρίς αύριο και προσπαθεί να σας πείσει να μείνετε περισσότερο.

Προσπαθεί να σε φιλήσει και δηλώνεις ότι δεν αισθάνεσαι άνετα με αυτό. Αποκρίνεται με το να γίνεται αμυντικός, θυμωμένος ή προσπαθώντας να σας κάνουν να νιώσετε ένοχοι για την απάντησή σας.

Είναι αγενείς με τους άλλους

Δεν έχει σημασία πόσο ευγενικό είναι το ραντεβού σας μαζί σας εάν συμπεριφέρονται άσχημα στους ανθρώπους γύρω τους. Διαμαρτύρονται ότι η εξυπηρέτηση είναι κακή, λέγοντας ότι δεν θέλουν να πληρώσουν φιλοδώρημα ή είναι συγκαταβατικοί με τον μπάρμαν ή το σερβιτόρο; Λαμβάνετε μια εικόνα της πρώτης σειράς του καθίσματος για το πώς συμπεριφέρεται αυτό το άτομο στους άλλους και, αν δεν είναι με καλοσύνη, τότε πιθανότατα θα είστε στο άκρο αυτής της συμπεριφοράς αρκετά σύντομα.

Αναφέρονται σε έναν ή περισσότερους από τους πρώην συντρόφους τους ως «τρελούς».

Η συζήτηση για τους πρώην συντρόφους δεν είναι συνήθως ένα καλό θέμα για το πρώτο ραντεβού γενικά, αλλά αν προκύψει και το ραντεβού σας αποκαλεί τον πρώην σύντροφό τους «τρελό» ή συζητά τον πρώην τους με απαξιωτικό τρόπο, δείχνει ότι είναι απίθανο να αναλάβουν την ευθύνη για τις πράξεις τους και δεν θα το έκαναν ούτε μαζί σας.

Υπάρχει ένα θέμα που μιλούν άσχημα για τους άλλους

Κατά τη διάρκεια των αρχικών σας συνομιλιών, μιλάνε για άλλους πίσω από την πλάτη τους; Μήπως κάτι δεν πάει καλά με όλους στη ζωή τους; Αν το ραντεβού σας έχει πρόβλημα σχεδόν με όλους στη ζωή του, είναι ο κοινός παρονομαστής και αυτό θα σας δώσει μια παύση γιατί πολύ σύντομα θα είστε κι εσείς σε αυτήν την κατηγορία.

Κρατάνε κρυμμένα χαρτιά

Δεν απαντούν απευθείας σε εύλογες ερωτήσεις και προσπαθούν να σας κάνουν να νιώσετε άσχημα που ρωτάτε μια. Εάν κάνετε εύλογες ερωτήσεις για ένα πρώτο ραντεβού και το ραντεβού σας δεν τις απαντά άμεσα ή δεν ενεργείτε επικριτικά για την ερώτησή σας, προχωρήστε με προσοχή.

https://www.instagram.com/p/CdpCeVwMm_Q/

Για παράδειγμα, πολλά μπορείτε να μάθετε ρωτώντας κάποιον τι ψάχνει από τη διαδικασία του ραντεβού. Είναι μια αρκετά απλή ερώτηση και μπορεί εύκολα να απαντηθεί με ειλικρίνεια. Εάν η απάντηση σε μια ερώτηση όπως αυτή είναι, «Γιατί με ρωτάς αυτό; Δεν σε ξέρω», «Ας πάμε με τη ροή» ή «Το βιάζεσαι», αυτά είναι σημάδια ότι το άτομο σε κρίνει για μια λογική ερώτηση και ότι δεν είναι στην ίδια σελίδα με σένα .

Put the phone down

Ελέγχουν συχνά το τηλέφωνό τους ή δέχονται κλήσεις κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας. Αν δεν πρόκειται για επείγουσα κατάσταση, εάν στο ραντεβού σας αποσπάται η προσοχή και ελέγχει συχνά το τηλέφωνό του ή δέχεται κλήσεις κατά τη διάρκεια της συνάντησής σας, αυτό δείχνει ότι δεν λαμβάνει υπόψη τα συναισθήματά σας και ότι θα δυσκολευτούν να είναι πλήρως παρόντες μαζί σας εάν αποφασίσετε να συνεχίσετε.

Μιλούν για τον εαυτό τους όλη την ώρα

Το ραντεβού σας μιλάει ή μιλάει μαζί σας; Υπάρχει μια διαφορά. Όταν κάποιος σας μιλάει, μιλάει για τον εαυτό του και δεν σας κάνει ερωτήσεις ή σας αφήνει χώρο να μοιραστείτε περισσότερα για τον εαυτό σας. Σχεδόν φαίνεται ότι δεν θα είχε σημασία αν ήσασταν εκεί ή όχι επειδή η συνομιλία δεν είναι διαδραστική. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις μια συναισθηματική σύνδεση ή να νιώσετε κοντά σε κάποιον όταν δεν αισθάνεστε ότι σας βλέπουν ή δεν σας ακούνε.

https://www.instagram.com/p/CdovWSDP_4r/

Από την άλλη πλευρά, όταν κάποιος μιλάει μαζί σας, είναι παρόμοιο με μια μπάλα του πινγκ πονγκ να πετιέται πέρα ​​δώθε. Το ραντεβού σας σας κάνει μια ερώτηση, μετά σας πετάει την μπάλα, απαντάτε και κάνετε μια ερώτηση στο ραντεβού σας και στη συνέχεια πετάτε τη μπάλα πίσω σε αυτούς, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Προσπαθούν να επιταχύνουν τον ρυθμό να σας γνωρίσουν πολύ γρήγορα.

Μιλούν για το μέλλον και για όλα τα πράγματα που θα κάνετε μαζί, τα γεγονότα που θα πάτε και τα μέρη που θα επισκεφτείτε; Μπορεί να αισθάνεστε ωραίο και συναρπαστικό στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα δεν σας ξέρουν και το να κάνετε όλα αυτά τα σχέδια για το μέλλον μπορεί να σας δώσει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας που θα αυξήσει την πιθανότητα να παραβλέψετε άλλες κόκκινες σημαίες.

Σου κάνουν κομπλιμέντα του στιλ «ναι μεν αλλά»

Το Negging είναι ουσιαστικά ένα κομπλιμέντο. Μπορεί να αισθάνεστε σύγχυση στην αρχή όταν ακούτε μια αρνητικότητα επειδή δεν είστε σίγουροι αν σας έκαναν απλώς κομπλιμέντα ή προσβολή. Η άρνηση χρησιμοποιείται συχνά ως τακτική για να προκαλέσει κάποιο άλλο άτομο να αισθάνεται αμφιβολία για τον εαυτό του, έτσι είναι πιο πιθανό να θέλει την έγκρισή σας.

https://www.instagram.com/p/CdoPaqIocbj/

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το πώς μπορεί να μοιάζει το negging στο πρώτο ραντεβού:

«Φαίνεσαι μια χαρά για την ηλικία σου».

«Είσαι χαριτωμένη, αλλά θα ήσουν πολύ πιο ζεστή αν άφηνες τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν».

«Συνήθως δεν μου αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες, αλλά είσαι ελκυστική».

Αναφέρουν το θέμα του σεξ

Το θέμα θα εμφανιστεί τελικά, αλλά αν τεθεί τόσο νωρίς, συνήθως δεν είναι καλό σημάδι. Δεν είναι τόσο πολύ το θέμα του σεξ εδώ που είναι το πρόβλημα. Είναι περισσότερο από το άτομο που πρέπει να το αναφέρετε στο ραντεβού χωρίς να γνωρίζετε το επίπεδο άνεσης σας. Κάποιος που ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει και λαμβάνει υπόψη την άνεσή σας είναι απίθανο να συζητήσει αυτό το θέμα στο πρώτο ραντεβού.

Αγνοούν την άνεση και την ανησυχία σας για την ασφάλεια

Εάν επιμένουν να σας πάρουν, να πάτε μια βόλτα το βράδυ σε μια απομονωμένη περιοχή ή να συναντηθείτε σε μια περιοχή που θα απαιτούσε να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς αργά το βράδυ και τους πείτε ότι προτιμάτε να δοκιμάσετε άλλη επιλογή γιατί θα νιώσετε πιο ασφαλή και ανταποκρίνονται αμυντικά ή υποδεικνύουν ότι αντιδράτε υπερβολικά, αυτό είναι ένα κόκκινο σημάδι ότι δεν πρόκειται να λάβουν υπόψη τις ανάγκες ή την άνεσή σας για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα