Skip to main content

SINGLES

Μια αγάπη για το καλοκαίρι και για κάθε ζώδιο

Τι λένε τα άστρα ως προς τον έρωτα για αυτό το καλοκαίριΑναζητάτε ένα ερωτικό ωροσκόπιο για το καλοκαίρι του 2022; Αναρωτιέστε τι μπορεί να σας περιμένει στη ρομαντική σας ζωή; Επειδή σύμφωνα με το ζώδιό μας, μπορούμε όλοι να έχουμε το δικό μας μικρό νησί της αγάπης, δείτε τι επιφυλάσσει ο ζωδιακός κύκλος για την ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι.

Κριός

Πολλές από τις στενές σας σχέσεις θα πάνε σε διαφορετική κατεύθυνση από το καλοκαίρι και μετά - υποθέτω ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, οι καταστάσεις αλλάζουν, ο τρόπος ζωής αλλάζει, οι προτεραιότητες διαφέρουν και οι αξίες αλλάζουν. Αφήστε αυτό να ξεδιπλωθεί, δεν πειράζει. Οι άνθρωποι έρχονται και άνθρωποι φεύγουν. Στα πιο κοντινά σας άλματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε και οι δύο χώρο για να αναπτυχθείτε, χώρο για να αναπνεύσετε και ευκαιρίες για να μοιραστείτε τις αλλαγές που βιώνετε. Συνεχίστε να ελέγχετε την ευθυγράμμισή σας σε μεγάλα πράγματα, ανεξάρτητα από το αν και οι δύο αναζητάτε τα ίδια πράγματα.

Οι singles Κριοί έλκονται από τα ζώδια της Γης - Αιγόκερως, Ταύροι και Παρθένοι.

Ταύρος

Αυτό το καλοκαίρι αφορά τα τελειώματα, τη διακοπή των σχέσεων και τις αποχωρήσεις από τοξικές και δύσκολες καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Θα φύγετε από τα «κακά πράγματα» αυτό το καυτό διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, και αυτό θα έχει θετική επίδραση σε όσους επιλέξετε να μείνουν. Δεν συνειδητοποιείτε πόσο εξαντλούν ορισμένες από τις συνδέσεις σας και, όταν απαλλαγείτε, μπορείτε να επενδύσετε ξανά όλο αυτό το χρόνο και την ενέργεια στους ανθρώπους που έχουν σημασία. Αυτό είναι ένα παιχνίδι αλλαγής.

Οι singles Ταύροι έλκονται από τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι.

Δίδυμοι

Ο χώρος εργασίας ή οι χώροι εκπαίδευσης αποδεικνύονται ώριμος χώρος για νέες σχέσεις ερωτικής ζωής, ειδικά με τα φιλόδοξα ζώδια της Φωτιάς - Λέων, Κριός, Τοξότης. Ψάχνετε για έναν σύντροφο ζωής αντί για ένα πέταγμα και θέλετε κάποιον ίσο με εσάς που μπορεί να σας προκαλέσει και να σας εμπνεύσει. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από τη συνηθισμένη σας διαδρομή.

Στις στενές σας σχέσεις, θέλετε να στηρίζετε ο ένας τον άλλον και να βοηθάτε ο ένας τον άλλον να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας. Αυτό το καλοκαίρι είναι μια εποχή για ξεκινήματα, προώθηση, επέκταση, αλλαγή τοποθεσίας, ταξίδια και ευρύτερους ορίζοντες.

Καρκίνος

Έχετε νιώσει σε ένα κενό στην ερωτική σας ζωή. Τα πράγματα έχουν σταματήσει ή έχουν αρχίσει να θυμίζουν την Ημέρα της Μαρμότας που σας τρελαίνει. Χρειάζεσαι αλλαγή, πρόοδο, δράση, δέσμευση, ερέθισμα! Κάντε το λοιπόν να συμβεί Καρκίνοι. Η εποχή λέει ότι πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία - άλλαξε γνώμη = άλλαξε τη ζωή σου. Δείτε αυτό από το παπούτσια των άλλων. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση των άλλων. Κάπου εκεί είναι η επιφοίτηση που χρειάζεστε για να λύσετε τα θέματα της σχέσης σας.

Οι singles Καρκίνοι έλκονται από ονειροπόλους, δημιουργικούς, διαισθητικούς Ιχθύες.

Λέων

Το καλοκαίρι αυτό σου δίνει μια ευχή, Λέοντες, ένα γνήσιο «καλοκαίρι αγάπης». Να είστε στο μπροστινό μέρος και το Σύμπαν θα σας φέρει αυτό που ελπίζετε! Ήρθε η ώρα να τους ζητήσετε, να κάνετε πρόταση γάμου, να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, να δημιουργήσετε τη σχέση στην οποία θέλετε να είστε. Δώστε το παράδειγμα, γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε.

Οι singles Λέοντες έλκονται από τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός.

Παρθένος

Ο Ήλιος είναι η πιο θετική κάρτα του ταρώ και ένας υπέροχος οιωνός για ένα όμορφο καλοκαιρινό ειδύλλιο, και ίσως περισσότερο, για σένα Παρθένε! Συνδέεται επίσης με διεθνή ταξίδια, διακοπές σε ηλιόλουστα μέρη και τροπική διασκέδαση. Αν λοιπόν καταφέρετε να ξεφύγετε αυτό το καλοκαίρι, τότε θα το απολαύσετε στο μάξιμουμ! Υπέροχα πράγματα θα μπορούσαν να εκτυλιχθούν στην ερωτική σας ζωή όσο λείπετε από το σπίτι, χαλαρώνοντας. Να έχετε πίστη, να έχετε αυτοπεποίθηση, αξίζετε το καλύτερο!

Οι singles Παρθένοι έλκονται από τους Λέοντες, κάτι που είναι ένα αντίθετο που ελκύει ένα είδος ατμόσφαιρας, αλλά λειτουργεί!

Ζυγός

Το καλοκαίρι αυτό θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας για τον πειρασμό, τη σεξουαλική δουλεία και τα μονοπάτια της ελάχιστης αντίστασης. Κάτι σαν το "50 Shades Of Libra"! Μπορεί να είναι μεγάλη ώθηση να παίξετε με ασφάλεια, να παίξετε όμορφα, να παίξετε δίκαια αυτό το καλοκαίρι. Είστε ένα ρομαντικό ζώδιο με πολλούς θαυμαστές και υπάρχουν πειρασμοί παντού. Μην χάνετε τις πιθανότητές σας με κάποιον ξεχωριστογια μια στιγμιαία συγκίνηση! Κάνε το σωστό και το σωστό θα συμβεί για σένα!

Οι singles Ζυγοί έλκονται από έντονους και γενναιόδωρους Αιγόκερους.

Σκορπιός

Μπορεί να είσαι επικίνδυνος χαρακτήρας, ειδικά στα αισθηματικά, καθώς είσαι έντονος, μυστικοπαθής, ζηλιάρης και ανεπιφύλακτα χαρισματικός. Οι άνθρωποι πέφτουν στα ξόρκια σας και εσείς αποφασίζετε τι είναι τι. Το κλοκαίρι αυτό υποδηλώνει ότι μπορεί να συναντήσετε το ταίρι σας! Ένα ζώδιο του αέρα - Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος - που είναι τόσο ισχυρό, ανεξάρτητο και σίγουρο για τον εαυτό του όσο εσείς, και δεν πρόκειται να υποκύψει στην επιρροή σας. Αυτή είναι μια μάχη θελήσεων, αλλά είστε εκεί για αυτό!

Εάν είστε χαρούμενοι, θυμηθείτε να παρακολουθείτε την ισορροπία δυνάμεων και τον έλεγχο στη σχέση σας. Βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται ότι τον εκτιμούν και τον χρειάζονται, όπως και εσείς!

Τοξότης

Είστε εκ γενετής θαυμαστές του φλερτ και αγαπάτε τη συγκίνηση του κυνηγητού. Προβλέπετε να έλκεστε εκεί που είναι η ζέστη και ο θόρυβος αυτό το καλοκαίρι - θέλετε να είστε μέσα και ανάμεσα σε όλα, να παίζετε παντού, να πιάνετε τα ψάρια, να διασκεδάζετε, να απολαμβάνετε πολλή νέα παρέα.

Άλλα ζώδια της Φωτιάς - Κριός, Λέων, Τοξότης - είναι τέλεια για αυτήν την αποστολή! Εάν, ωστόσο, απολαμβάνετε τη ρομαντική σας σχέση όπως είναι, φροντίστε να μην βάλετε τον εαυτό σας στο μονοπάτι του πειρασμού. Δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας μερικές φορές...

Αιγόκερως

Αυτό το καλοκαίρι, θα απολαύσετε μια βαθύτερη αίσθηση αυτογνωσίας σχετικά με τις ανάγκες και τη συμπεριφορά σας στην ερωτική σας ζωή όσο ποτέ. Μοιάζει να αναγνωρίζετε πότε βρίσκεστε με τον δικό σας τρόπο, όπου μπορεί ακόμη και να αυτο-σαμποτάρετε ένα καλό πράγμα και τις αυτοπεριοριζόμενες ανασφάλειες που έχετε βαρεθεί να κουβαλάτε. Αφήστε τα όλα να πάνε. Ανταλλαγή! Όλα θα γίνουν καλύτερα όταν κάνετε αυτή τη σημαντική δουλειά στον εαυτό σας.

Οι singles Αιγόκεροι έλκονται από τα ζώδια του αέρα - Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόος.

Υδροχόος

Νιώθετε ότι κάποιες στενές σχέσεις τρέχουν τον δρόμο τους, καρποφορούν, καταλήγουν σε ένα φυσικό συμπέρασμα - και αυτό είναι εντάξει. Αφήστε τα πράγματα να πέφτουν και να ρέουν. Μερικοί άνθρωποι είναι μαζί μας για μια ζωή, κάποιοι μόνο για μια σεζόν. Μέρος αυτής της ροής οφείλεται στο ότι αλλάζετε κι εσείς. Γίνεστε πιο άνετοι στο πετσί σας, χαρούμενοι με τον εαυτό σας, περήφανοι για τις δυνάμεις σας, ικανοποιημένοι που είστε μοναδικοί. Αυτό που αλλάζει είναι ποιος έλκεται προς εσάς και πρέπει να το αφήσετε να ξεδιπλωθεί. Τα καλύτερα άτομα γύρω σας θα βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεων που παραμένουν στον κόσμο σας.

Οι singles Υδροχόοι έλκονται από τους Σκορπιούς.

Ιχθύς

Η Σελήνη φέρνει έναν αέρα μυστηρίου, ψευδαίσθησης, μυστικότητας και ίντριγκας στον ερωτικό σας κόσμο αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί να ξεκινάτε μια παθιασμένη, χαμηλών τόνων σχέση, την οποία κρατάτε κρυφή από τους άλλους. Θα μπορούσατε να αποκαλύψετε μυστικά στον κόσμο των σχέσεών σας και να μάθετε περισσότερα για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Μπορεί να αντιμετωπίζετε τις δικές σας βαθιές, σκοτεινές αλήθειες. Μη φοβάστε. Η αλήθεια θα φωτίσει και θα τονίσει τη ρομαντική σας οπτική.

Οι singles Ιχθύς έλκονται από ονειροπόλους Καρκίνους.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

3 τρόποι για να αποφύγετε την υπερβολική «αυτό-αποκάλυψη» στο πρώτο ραντεβού

Μερικά πράγματα είναι καλύτερα να μην ειπωθούν, ειδικά στο πρώτο ραντεβού.

SINGLES

Κατάδυση στο μεγάλο στόρι του «φιλιού» με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Φιλιού

 Eσύ πόσα φιλιά μετράς κρατώντας την ανάσα σου;

SINGLES

Ποιες ιδιότητες θεωρούνται οι πιο θελκτικές για να σας κάνει κάποιος παρέα

Δείτε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτετε και ποια να αποβάλλετε, αν θέλετε να είστε πιο αρεστοί

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι η απόλυτη επανάσταση» Shannen Doherty

Μικρός φόρος τιμής στη Shannen Doherty, που πέθανε σε ηλικία 53 ετών

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Ιουλίου

Η ένταση και οι υπερβολές στη συμπεριφορά δεν σας βοηθάνε

CELEBS

Βίκυ Καγιά- Ηλίας Κρασσάς: Τα τρυφερά ενσταντανέ στη Μύκονο

Σε λίγες μέρες το ζευγάρι θα γιορτάσει τα 10 χρόνια του γάμου του