Skip to main content

SINGLES

Strawberry… Moon 4 ever – τι θα σου φέρει η πανσέληνος του Ιουνίου

Πόσο θα «φραουλίσει» κάθε ζώδιο η πανσέληνος στις 14 Ιουνίου



Έχουμε ακόμα μια μεγάλη σεληνιακή στιγμή για να γιορτάσουμε πριν ξεκινήσουν επίσημα οι καυτές καλοκαιρινές ξέγνοιαστες μέρες. Ανατέλλει τις πρώτες πρωινές ώρες στις 14 Ιουνίου, η πανσέληνος του Ιουνίου 2022 είναι εδώ για να φωτίσει την αίσθηση του ενθουσιασμού μας καθώς προετοιμαζόμαστε για μια νέα περιπέτεια. Επίσης γνωστό παραδοσιακά ως Strawberry Moon, αυτό το γλυκό και ζουμερό φεγγάρι είναι ώριμο - και τυχαίνει να είναι ένα supermoon, με αποτέλεσμα να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο από τη μέση πανσέληνο. Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε πώς η πανσέληνος του Ιουνίου θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Τη στιγμή αυτού του γεμίσματος, θα βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα της σεζόν των Διδύμων, η οποία βελτιώνει την κοινωνική μας ζωή και μας δεσμεύει με το περιβάλλον μας. Ωστόσο, η πανσέληνος θα είναι στον φλογερό και ελεύθερο πνεύμα Τοξότη - το αντίθετο ζώδιο του Διδύμου - που μας ζητά να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να σκεφτούμε καλύτερα. Αυτή η ζωδιακή ενέργεια του Τοξότη μας εμπνέει να σκεφτόμαστε αισιόδοξα και να φτάσουμε στα αστέρια, και μια υποστηρικτική σεληνιακή σύνδεση με τον πραγματιστικό πλανήτη Κρόνο προσθέτει κάποιες ευαισθησίες στις προθέσεις μας για την πανσέληνο. Αυτήν τη στιγμή, όλα είναι πιθανά, γι' αυτό dream big. Ωστόσο, ένα τετράγωνο ανάμεσα στην πανσέληνο και τον μουντό πλανήτη Ποσειδώνα θα μπορούσε να θολώσει ελαφρά την κρίση μας και να δυσκολέψει την πλήρη κατανόηση όλων των λεπτομερειών της πραγματικότητάς μας — οπότε να έχετε στο νου ότι ό,τι προκύψει τώρα πιθανότατα θα γίνει με τρόπο που θα σας εκπλήξει.

Είστε έτοιμοι να πάρετε μια μπουκιά από το Strawberry Moon και να δοκιμάσετε τη μαγεία του; Διαβάστε παρακάτω για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς η πανσέληνος του Ιουνίου 2022 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

https://www.instagram.com/p/CemAHJBOpSK/

Κριός

Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε ένα ταξίδι με υψηλότερο πνεύμα και να αρχίσετε να επιδιώκετε κάποιες εμπειρίες πνευματικής ανάπτυξης, Κριοί. Μην φοβάστε να ακολουθήσετε ένα διαφορετικό μονοπάτι - είτε αυτό σημαίνει σύνδεση με έναν μέντορα, κράτηση για ένα ταξίδι σε ένα ξένο μέρος ή να αγκαλιάσετε ένα νέο ενδιαφέρον που πυροδότησε τη δημιουργικότητά σας. Η μετάβαση σε μια νέα περιπέτεια θα μπορούσε να φέρει στο προσκήνιο ευκαιρίες που δεν είχατε ποτέ συνειδητοποιήσει ότι ήταν δυνατές, γι' αυτό έχετε ανοιχτό μυαλό.

Ταύρος

Η τήρηση των απτών ευθυνών σας έρχεται εύκολα σε εσάς, Ταύροι — αλλά αυτή η πανσέληνος μετατοπίζει την εστίασή σας στους ενεργητικούς σας δεσμούς. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι υποσχέσεις που έχετε δώσει ή τα χρέη που δεν έχετε πληρώσει ακόμη κάνουν τους ανθρώπους σας να αρχίζουν να δυσανασχετούν, αναγκάζοντάς σας να αντιμετωπίσετε τα πράγματα κατά μέτωπο. Μπορεί να μην είναι εύκολο να κάνετε αυτές τις ευαίσθητες συζητήσεις, αλλά θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι μόλις διαχειριστείτε αυτές τις αόρατες δυνάμεις και ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα βάρη.

Δίδυμοι

Ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε κάτι νέο στις συνεργασίες σας, Δίδυμοι. Οι ζώνες άνεσής μας υπάρχουν για κάποιο λόγο, αλλά αν κολλήσουμε τόσο πολύ στους τρόπους μας που δεν είμαστε ανοιχτοί στη μετατόπιση της δυναμικής και στην ανάπτυξη νέων πραγμάτων, τότε οι σχέσεις μπορεί να μείνουν στάσιμες. Αφήστε κάθε ακαμψία και αποδεχτείτε τη φύση σας που ταιριάζει στη ροή. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ανθίσουν όταν τους δώσετε περισσότερο χώρο να εξελιχθούν.

Καρκίνος

Έλεγχος παραγωγικότητας! Αυτός ο μήνας ήταν μια ήσυχη περίοδος ενδοσκόπησης και εσωτερικής ανάπτυξης, Καρκίνοι — και αυτό είναι καλό, καθώς σας δίνει χρόνο να ξεκουραστείτε πριν από την επερχόμενη περίοδο των γενεθλίων σας! Αλλά αυτή η πανσέληνος σας ζητά να βγείτε από την ομίχλη για μια στιγμή και να βεβαιωθείτε ότι διαχειρίζεστε τις καθημερινές σας εργασίες. Πραγματική αυτοφροντίδα σημαίνει να βρείτε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στις πνευματικές σας εξερευνήσεις και την καθημερινή σας ρουτίνα εργασίας, οπότε βρείτε έναν τρόπο να δώσετε προτεραιότητα και στα δύο.

Λέων

Κάτι αχνό μπορεί να είναι στον ορίζοντα για εσάς, Λέοντες, καθώς αυτή η πανσέληνος φωτίζει τον πιο ρομαντικό τομέα του χάρτη σας. Αναζητήστε μια καυτή πρόσκληση για ραντεβού ή μια συναρπαστική καμπή σε μια τρέχουσα υπόθεση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εισροή ενθουσιασμού στην ερωτική σας ζωή θα τονώσει τη διάθεσή σας και θα φέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και έμπνευση — και αυτός ο αναβρασμός θα φωτίσει και άλλα σημεία της ζωής σας.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος θέλει να αποχωρήσετε από τη δουλειά για μια στιγμή και να βεβαιωθείτε ότι ασχολείστε με τα κοντινά στο σπίτι θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας. Είτε πρόκειται για παρατεταμένο δράμα συγκάτοικου, ανάγκες που σχετίζονται με την οικογένεια ή απλώς βαθιά συναισθηματικά ζητήματα που έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια, υπάρχουν σημαντικά πράγματα που δεν πρέπει να παραγκωνιστούν τώρα. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να επιβραδύνει και να ακούσει την καρδιά σας.

Ζυγός

Η συναρπαστική και εξωστρεφής ατμόσφαιρα αυτού του φεγγαριού φωτίζει την κοινωνική σας πλευρά, Ζυγοί, οπότε αφιερώστε λίγο χρόνο για να συνδεθείτε με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους. Ωστόσο, να είστε επιφυλακτικοί να μην παρασυρθείτε σε οποιοδήποτε δράμα πανσελήνου που τροφοδοτείται από κουτσομπολιά. Ο αθώος σχολιασμός θα μπορούσε εύκολα να εκληφθεί λανθασμένα ως κριτική, γι' αυτό να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις που επιλέγετε και να λάβετε υπόψη τη φλυαρία των άλλων για να αποφύγετε να δημιουργήσετε ανόητες φήμες.

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος αποτελεί ένα συναρπαστικό σημείο καμπής όσον αφορά τα χρήματα, Σκορπιοί, οπότε ετοιμαστείτε να αναλάβετε την οικονομική σας κατάσταση με έναν νέο τρόπο. Είναι πιθανό να λάβετε αύξηση, να αγκαλιάσετε μια αλλαγή στην καριέρα σας ή ακόμα και να αντιμετωπίσετε ένα απρόβλεπτο έξοδο που απαιτεί να κάνετε έναν προϋπολογισμό. Όπως και να φανεί, πιστέψτε ότι οι αλλαγές θα σας φέρουν ένα πλεονέκτημα στο τέλος. Εκεί είναι μια ασημένια επένδυση από κάθε σύννεφο καταιγίδας.

Τοξότης

Αυτή είναι η πανσέληνος σας, Τοξότες, και τώρα είναι η ώρα σας να λάμψετε. Ήσασταν εξαιρετικά συγκεντρωμένοι στη δυναμική της σχέσης σας τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αυτό το φεγγάρι είναι μια υπενθύμιση ότι η πιο σημαντική σχέση που έχετε είναι με τον εαυτό σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε τη δική σας αντανάκλαση — αλλάζετε και μεγαλώνετε συνεχώς, γι' αυτό τιμήστε το άτομο που έχετε γίνει. Όταν αποδεχτείτε πλήρως τον εαυτό σας, θα είναι πιο εύκολο να εμφανιστείτε αυθεντικά και στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Αυτή η πανσέληνος είναι σίγουρα υψηλής ενέργειας, αλλά σας χτυπάει με πιο λεπτό και πνευματικό τρόπο αυτή τη φορά, Αιγόκεροι. Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για να έρθετε σε επαφή με τις υποσυνείδητες επιθυμίες σας και να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας – έτσι κάνοντας ένα μαγευτικό τελετουργικό φεγγαριού ή μια συνεδρία διαλογισμού θεραπευτικών κρυστάλλων μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε αυτήν την αιθέρια ενέργεια και να τιμήσετε αυτά τα μέρη της ψυχής σας.

Υδροχόος

Οι πανσέληνοι μερικές φορές είναι γνωστές ότι φέρνουν δράμα, οπότε μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να χρειαστεί να μεσολαβήσετε για κάποιες διαφωνίες μεταξύ φίλων, Υδροχόοι. Η δυναμική της ομάδας μπορεί να επιβαρυνθεί από μεγάλες προσωπικότητες και έντονες απόψεις, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας στους ανθρώπους για να εξομαλύνετε τις τραχιές άκρες και να βοηθήσετε το πλήρωμά σας να βλέπει από κοντά. Έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε τις διαμάχες και να εμπνεύσετε άλλους να επικεντρωθούν στη μεγάλη εικόνα.

Ιχθύς

Τα πράγματα στη ζωή της καριέρας σας θερμαίνονται αυτή τη στιγμή, Ιχθύς, γι' αυτό να είστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες ευκαιρίες. Είτε είναι καιρός να εγκαταλείψετε μια τρέχουσα συναυλία και να ξεκινήσετε κάτι νέο, είτε απλά είστε έτοιμοι να ζητήσετε περισσότερη ευθύνη σε μια τρέχουσα δουλειά, τώρα είναι η ώρα να εντείνετε και να εμπιστευτείτε ότι μπορείτε να το χειριστείτε. Αξίζει να βγάζετε τα προς το ζην κάνοντας κάτι που αισθάνεστε ευθυγραμμισμένοι και αληθινοί με αυτό που είστε, γι' αυτό χτίστε την αυτοπεποίθησή σας και αρχίστε να το επιδιώκετε.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου