Skip to main content

SINGLES

Αναβάθμισε το sex appeal σου, τώρα!

Με αυτούς τους 6 τρόπους. 



Το ερώτημα « πώς να γίνω πιο σέξι;» ίσως αρχικά να σου φαίνεται ρητορικό, μιας και δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα προς υιοθέτηση και το σεξαπίλ είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Πολλοί ειδικοί, ακόμα και οι απλοί φίλοι, θα σε συμβουλεύσουν για το πώς να γίνεις πιο ποθητή στο αντίθετο φύλο, όμως η πραγματική σεξουαλικότητα είναι μια ιδιότητα που είναι σχεδόν πάντοτε ευδιάκριτη από το βλέμμα και μόνο του προικισμένου με αυτήν. 

Παρόλα αυτά, εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο δραστικά μέτρα που μπορείς να λάβεις, τα οποία μεταφράζονται ως σέξι συμπεριφορά και αναβαθμίζουν αυτομάτως την αύρα στο πέρασμα σου.

1. Δώσε βάση στην επαφή με τα μάτια, με οποιονδήποτε κι αν συναναστρέφεσαι, διότι αυτή είναι σημάδι αυτοπεποίθησης και δυναμισμού. 

2.  Πιάσε το νόημα της δυναμικής ελκυστικότητας. Σίγουρα, η φυσική ομορφιά είναι βασικό συστατικό για το σεξαπίλ σου, όμως η δυναμική ελκυστικότητα έχει να κάνει με την έκφραση των συναισθημάτων και την προσωπικότητα που κρύβεται μέσα μας. Υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα και θα δεις τη διαφορά.

3. Έχεις ένα μυαλό, γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις; Οι οξυδερκείς άνθρωποι εκτός από υγιή νου, διαθέτουν και ένα υγιές σώμα. Μείνε ενημερωμένη για τα πάντα πνευματικά και σωματικά και πάρε μέρος σε καινούριες εμπειρίες.

4. Η αίσθηση του χιούμορ μετράει. Κι αν ρωτήσεις τη δική μου άποψη, μετράει ίσως περισσότερο από κάθε άλλο χαρακτηριστικό, διότι η εγκεφαλική επικοινωνία είναι και αυτή που θα σπάσει τον πάγο, τον πρώτο καιρό. Αυτοσαρκάσου, τσαλακώσου και θα δεις ότι το χιούμορ είναι καθοριστικός παράγοντας.

5. Εξέθεσε τους καρπούς σου! Ξέρω πως έχεις μείνει με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο κι όχι άδικα, αλλά οι αδένες των καρπών απελευθερώνουν φερομόνες, ικανές να προκαλέσουν συναισθήματα έλξης σε άλλους. 

6. Ανανέωσε τη συλλογή εσωρούχων σου και προτίμησε χρώματα και σχέδια που θα αλλάξουν τη διάθεση σου και θα την κάνουν πιο kinky από ποτέ.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.