Skip to main content

SINGLES

Τι αίσθηση θα σου αφήσει η τελευταία πανσέληνος του 2022

Αυτό το συναισθηματικό φεγγάρι στους Διδύμους θα σε ωθήσει να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου πριν τελειώσει η χρονιά



Καθώς ξεκίνησε ο τελευταίος μήνας του χρόνου, εγκαινιάζοντας μια εορταστική, γεμάτη πάρτι εποχή, που φιλοξενείται από τον ήλιο στον χαρμόσυνο Τοξότη, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν και να αξιοποιήσετε στο έπακρο το παρόν, ενώ κοιτάζετε το μέλλον. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό από την αξιοποίηση της δύναμης της τελικής πανσελήνου του 2022;

Στις 8 Δεκεμβρίου 2022 (περίπου στις 05:52:00πμ) στους Διδύμους, το μεταβλητό ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, αυτό το συναισθηματικό φεγγάρι μπορεί να σας αναγκάσει να εκφράσετε τα πιο παθιασμένα, κρυμμένα συναισθήματά σας. Επιπλέον, θα μπορούσατε να νιώσετε έτοιμοι να εκφράσετε τη συνεχή δυσαρέσκεια ή να μιλήσετε από καρδιάς και χωρίς λογοκρισία για να ξεκουραστείτε και να μεταβείτε σε μια νέα χρονιά νιώθοντας πιο ανάλαφροι συναισθηματικά και πιο συγκεντρωμένοι.

Η πανσέληνος αυτού του μήνα που πέφτει στους περίεργους, υπερ-κοινωνικούς Διδύμους, θα σας ωθήσει να λειτουργήσετε σε υπερεγκεφαλικό επίπεδο. Προβλέψτε μια επίθεση πληροφοριών –και συναισθημάτων– που μπορεί κάλλιστα να πάνε χέρι-χέρι. Ο καλύτερος τρόπος για να τα επεξεργαστείτε όλα, φυσικά, είναι με τον αληθινό τρόπο των Διδύμων, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείτε όχι μόνο για να μιλήσετε αλλά και να ακούσετε.

https://www.instagram.com/p/ClwGOgbrtEB/

Και επειδή οι Δίδυμοι ιντριγκάρονται με κάθε τελευταία πληροφορία που έρχεται στον δρόμο τους, μπορεί να θέλετε να είστε ιδιαίτερα διακριτικοί όταν αποφασίζετε σε τι να εστιάσετε. Θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας να κατευθύνεται προς τη μια συναισθηματική κατεύθυνση και μετά στην επόμενη μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι είναι το τρίτο ή το τέταρτο πράγμα στο οποίο σκοντάφτετε ενώ βρίσκεστε στην ουσία στην καρδιά του ζητήματος. Και πάλι, το να ακουμπάτε στον Ερμή, τον κυβερνήτη αυτού του φεγγαριού, και να θέλετε μιλήσετε για όλα σε ένα έμπιστο άτομο μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε όλες τις λεπτομέρειες και μετά να μηδενίσετε ό,τι αξίζει περισσότερο για τον χρόνο και τη διανοητική σου ενέργεια.

Το φεγγάρι ζευγαρώνει με τον Άρη, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ανάδρομος, φέρνοντας στην επιφάνεια τα πιο φλογερά συναισθήματά σας.

Η ενέργεια των Διδύμων μπορεί να τρέχει ζεστή και κρύα ταυτόχρονα κι έτσι μπορεί ακόμη και να εκπλαγείτε με το πόσο ξαφνικά - και άγρια - εκφράζετε προηγουμένως καταπιεσμένα συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/ClwCzLSOp6Y/

Να, πώς θα σας επηρεάσει αυτή η πανσέληνος των Διδύμων, με βάση το ζώδιό σας.

Κριός

Με την πανσέληνο να φωτίζει τον τρίτο οίκο επικοινωνίας σας και σε συνδυασμό με τον κυβερνήτη σας, τον Άρη, θα θέλετε να μιλήσετε για τις υποκείμενες εντάσεις με έναν φίλο - ή πιθανώς ακόμη και έναν αδερφό - με τον οποίο έχετε τσακωθεί. Μην σοκάρεστε αν οι άλλοι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν και μην αφήσετε τις αντιδράσεις των άλλων να σας απομακρύνουν από το να είστε ο εαυτός σας. Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα θαυμάσουν την ειλικρίνειά σας.

Ταύρος

Με την πανσέληνο να πέφτει στον δεύτερο οίκο του εισοδήματός σας, είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια συνεχή διαμάχη στη δουλειά, ίσως σχετικά με το πόσα κερδίζετε για αυτά που φέρνετε στο τραπέζι. Η ζωή μπορεί να φαίνεται δύσκολη αυτή τη στιγμή, αλλά να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πιο εύκολα. Υπάρχουν άνθρωποι κοντά σας που είναι περισσότερο από χαρούμενοι να σας βοηθήσουν. Απλώς ρωτήστε και μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα συγκεκριμένο χέρι βοήθειας σας δίνει περισσότερα από όσα φανταζόσασταν.

Δίδυμοι

Με την πανσέληνο να πέφτει στο ζώδιό σας και να συνδυάζεται με τον επιθετικό Άρη, θα ενεργοποιηθείτε για να υποστηρίξετε ένα έργο πάθους ή άλλο θέμα που σας ενδιαφέρει. Βεβαιωθείτε ότι είστε γειωμένοι στην αίσθηση του εαυτού σας καθώς εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Ετοιμαστείτε να είστε περιζήτητοι, αλλά ίσως όχι με τον τρόπο που φανταζόσασταν. Οι άνθρωποι θα ανοιχτούν σε εσάς, και παρόλο που μπορεί να νιώθετε υπέροχα που σας χρειάζονται, μην το αφήσετε να εμποδίσει τις δικές σας ανάγκες. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο για προβληματισμό, ακόμα κι αν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίψετε κάποιους.

Καρκίνος

Πέφτοντας στον δωδέκατο οίκο της πνευματικότητάς σας, αυτή η πανσέληνος δημιουργήθηκε για να κάνετε ένα τάιμ άουτ για να επαναφέρετε, να επαναφορτίσετε και να ξεκαθαρίσετε τα επόμενα βήματά σας για την επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου στόχου. Εάν μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μαραθώνιο ή κατοστάρι αυτή τη στιγμή χωρίς κανενός είδους προπόνησης, να ξέρετε ότι η έλλειψη αυτοφροντίδας θα μπορούσε να πυροδοτήσει δυσαρέσκεια. Οι πιθανότητες για πραγματική πνευματική τροφή θα εμφανιστούν για μερικούς από εσάς αυτήν την πανσέληνο, αλλά μην το παρερμηνεύσετε ως μια σημαντική αλλαγή στην προοπτική σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να επιστρέψετε εκεί που ήσασταν και εκεί που πρέπει να βρίσκεστε, αλλά μην αυτοτιμωρήστε που δεν έχετε προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

https://www.instagram.com/p/Clx7PZApRHt/

Λέων

Η πανσέληνος πέφτει στον ενδέκατο οίκο της δικτύωσής σας, αναδεικνύοντας συναισθήματα γύρω από το να είστε ομαδικός παίκτης και συμβάλλοντας σε έναν μεγάλο στόχο μαζί με συνομηλίκους, συναδέλφους και φίλους. Εάν έχετε απογοητευτεί που δεν είστε στην ίδια σελίδα, ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Αυτή μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή για εσάς. "Οι απροσδόκητοι άνθρωποι γύρω σας θα παλέψουν με αυτοστοχασμό και αμφιβολίες, ενώ θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσετε να τους κατανοήσετε και να προσφέρετε την υποστήριξή σας με μη επικριτικό τρόπο. Βάλτε σε εφαρμογή τον εσωτερικό σας θεραπευτή.

Παρθένος

Πέφτοντας στον δέκατο οίκο της καριέρας σας, πιθανότατα βρίσκεστε σε ένα συναρπαστικό σημείο κορύφωσης επαγγελματικά - και διψάτε για αναγνώριση των προσπαθειών σας. Αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναβάλετε να μοιραστείτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας, το να μιλήσετε τώρα για τον εαυτό σας μπορεί να προλάβει το άγχος που δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της περιόδου των γιορτών. Χαλαρώστε, σκεφτείτε και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει. Η επαγγελματική σας ζωή μπορεί να γίνει λίγο ξέφρενη, αλλά δεν πειράζει. Μείνετε όσο πιο ζεν μπορείτε και διώξτε το άγχος που φαίνεται να επιβαρύνει τους άλλους καθώς πλησιάζει η χρονιά στο τέλος.

Ζυγός

Επειδή αυτή η πανσέληνος βρίσκεται στον ένατο οίκο της περιπέτειάς σας, θα αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι και ταραγμένοι, ενδεχομένως να αισθάνεστε λίγο κολλημένοι. Το να μοιράζεστε πώς νιώθετε με τους κοντινότερους και τους αγαπημένους σας μπορεί να οδηγήσει σε παραγωγικούς καταιγισμούς ιδεών. Ήρθε η ώρα να χαρείτε τον εαυτό σας. Αφήστε τον εαυτό σας να πάρει αυτό που θέλετε. Μια περίοδος αυτοστοχασμού θα σας επιτρέψει να δείτε ότι πραγματικά το αξίζετε.

Σκορπιός

Με την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας με συναισθηματικούς δεσμούς και κοινούς πόρους, θα χρειαστεί να μιλήσετε με τον σύντροφό σας ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για το τι σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς και άνετα, ίσως όσον αφορά τη σεξουαλική σας ζωή ή τις κοινές οικονομικές σας ευθύνες. Δώστε χρόνο για να δεθείτε με την οικογένειά σας και απολαύστε τις φιλίες που έχετε πιο κοντά σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι έχουν παρεξηγήσει τις προθέσεις σας και την προσωπικότητά σας τον τελευταίο καιρό, αλλά αντί να αγχώνεστε γι' αυτό, απολαύστε την παρέα των ανθρώπων με τους οποίους γυρνάτε χρόνια πίσω. Τα πράγματα θα πάνε καλά στο τέλος.

https://www.instagram.com/p/Clx4ateMU05/

Τοξότης

Επειδή η πανσέληνος βρίσκεται στον έβδομο οίκο της συνεργασίας σας, θα συνειδητοποιήσετε ιδιαίτερα την αμοιβαιότητα στις σχέσεις σας – ή την έλλειψη αυτής. Είτε υπολείπεστε είτε αυτοί, θα νιώσετε την ανάγκη τώρα να το συζητήσετε. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για σένα, Τοξότη, φρόντισε μόνο να μην την αυτοσαμποτάρεις. Χαρείτε τον εαυτό σας νιώθοντας λίγη περηφάνια για όσα έχετε επιτύχει φέτος, έστω και μικρές νίκες.

Αιγόκερως

Με αυτή την πανσέληνο να πέφτει στον έκτο οίκο της ευεξίας και της καθημερινότητάς σας, θα έχετε κίνητρο να οργανωθείτε και να ισορροπήσετε περισσότερο στην καθημερινότητά σας. Κάντε μια παύση στον συνηθισμένο σας πραγματισμό και μη διστάσετε να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε αισθάνεστε ότι σας κρατάει πίσω. Μπορεί να νιώθετε ότι τα πράγματα πέφτουν σαν χιονοστιβάδα και ενώ οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να φαίνονται ότι τα καταφέρνουν καλά, μη φοβάστε να εκφραστείτε ειλικρινά. Θα διαπιστώσετε ότι δεν είστε ο μόνος που αισθάνεστε αδυναμία και λίγη ενσυναίσθηση θα σας βοηθήσει πολύ. Εάν αισθάνεστε επισκιασμένοι, θυμηθείτε ότι η ώρα σας για λάμψη φτάνει γύρω στις 21 Δεκεμβρίου.

Υδροχόος

Πέφτοντας στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και της έκφρασης, μπορεί να αγχωθείτε αν δεν μπορέσετε να ξεφύγετε από τη δουλειά για να έχετε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Είναι εντάξει να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για εσάς έναντι της ομάδας τώρα — και ιδιαίτερα να δώσετε φωνή στις ενδόμυχες ανάγκες σας. Ήρθε η ώρα να πάρετε μερικές δύσκολες αποφάσεις. Νέες ενέργειες και μοτίβα σκέψης πρόκειται να σας παρουσιαστούν και παρόλο που μπορεί να φαίνονται δελεαστικές στην αρχή, πρέπει πραγματικά να τις αναλύσετε για να δείτε αν σας ταιριάζουν περισσότερο από το μονοπάτι που ήδη βρίσκεστε.

Ιχθύς

Η πανσέληνος αυτού του μήνα πέφτει στον τέταρτο οίκο της οικιακής σας ζωής, αναγκάζοντάς σας να βρείτε έναν τρόπο να επιτύχετε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικών υποχρεώσεων. Το να συζητήσετε πώς να θέσετε νέα όρια σε κάθε τομέα της ζωής σας μπορεί να είναι ένα υπέροχο πρώτο βήμα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκνευρίσουν. Πιθανότατα θα βρείτε τον εαυτό σας λίγο πιο μαχητικό απ' ό,τι συνήθως και οι άνθρωποι γύρω σας, ειδικά στον εργασιακό χώρο, θα σας αντιμετωπίσουν με λάθος τρόπο. Ενώ η χαλάρωση μπορεί να είναι πιο εύκολο να ειπωθεί παρά να γίνει, διατηρήστε την ηρεμία για λίγες μέρες και τα πράγματα θα κατασταλάξουν.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024