Skip to main content

SINGLES

Πώς θα σταματήσεις την εμφάνιση των ενοχλητικών Facebook Memories

Να πώς θα αποφύγεις το να εκτίθεσαι ξανά και ξανά σε αναμνήσεις του παρελθόντος που ιδανικά θα ήθελες να ξεχάσεις 



Τα Facebook Memories είναι ωραία όταν μας κάνουν να χαμογελάμε ή και να cringe-άρουμε με πράγματα που κάναμε/γράφαμε με την παρέα μας στο παρελθόν, μπορούν όμως να μας φέρουν και σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όταν ανασύρουν φωτογραφίες ή άλλου είδους αναρτήσεις μας με ανθρώπους που δεν είναι πια στη ζωή μας ή από περιόδους που γενικά θα θέλαμε να αφήσουμε πίσω μας.

Αυτό που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι τα Facebook Memories αποτελούν ένα feature της πλατφόρμας το οποίο μπορούμε να αποφύγουμε, κάνοντας ένα απλό customize στα Facebook settings για να «κρυφτεί». Να λοιπόν πώς θα το κάνεις, για να απαλλαγείς από αναμνήσεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση και σε στενοχωρούν.

Πώς θα απενεργοποιήσεις τα Facebook Memories βήμα βήμα:

  1. Άνοιξε το Facebook app στο κινητό σου.

 

  1. Πάτα το Menu button στη δεξιά γωνία της εικόνας προς τα κάτω.

 

  1. Πάτο το Memories.

 

  1. Πάτο το Gear εικονίδιο στην πάνω δεξιά γωνία για να έχεις πρόσβαση στα Memories Settings.

 

  1. Επίλεξε ανάμεσα στο All Memories, Highlights ή None. Το All Memories σημαίνει ότι το Facebook θα σου δείχνει όλες σου τις αναμνήσεις από εκείνη την ημέρα στο παρελθόν, ενώ το Highlights θα δείχνει special videos και collections. Το None όπως εύκολα κατανοείς σημαίνει ότι καταργούνται όλα τα notifications από τα memories.

Αν θες να κάνεις τα πράγματα ακόμη πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις hide στα memories με συγκεκριμένους χρήστες. Για να το κάνεις αυτό, απλά ακολούθησε τις παραπάνω οδηγίες και πάτα το People στο Memories Settings page. Πληκτρολόγησε εκεί το όνομα του χρήστη που θέλεις να αποφύγεις και οι επιλογές σου θα σωθούν αυτόματα, χωρίς εκείνος να ενημερωθεί με κάποιο τρόπο.

Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις το Dates στο Memories Settings page, ώστε να κάνεις hide σε αναμνήσεις συγκεκριμένων ημερών και ολόκληρων περιόδων που εσύ θα ορίσεις. Όταν συμπληρώσεις το χρονικό περιθώριο που επιθυμείς, απλώς πάτα Done και μετά Save.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.