Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Δεν ξέρεις ακόμα τι να ντυθείς στις Απόκριες; Δες τι λέει το ζώδιό σου

Ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν οι Απόκριες αυτές οι ιδέες μπορεί να σε βάλουν στο τριπάκι της μεταμφίεσης



Ιδέες για αποκριάτικες στολές που πρέπει να δοκιμάσετε με βάση το ζώδιό σας. Από την επιθετικότητα του Κριού μέχρι την αισιόδοξη πλευρά των Τοξότων, κάθε ζώδιο έχει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών που ενσαρκώνει την προσωπικότητά του. Εδώ, δείτε ποια ιδέα μεταμφίεσης είναι τέλεια για το ζώδιό σας.

Κριός: Ηρωίδα

Ένας Κριός συνδέεται με τον Έλληνα θεό του πολέμου. Άγριος, θαρραλέος και φιλόδοξος, μια μαχήτρια είναι η ιδανική επιλογή για να ενσωματώσει τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου της φωτιάς.

Ταύρος: Cher

Όσοι εμπίπτουν στο ζώδιο του Ταύρου είναι πολύ αξιόπιστα και αφοσιωμένα άτομα που είναι συγκεντρωμένα στην ολοκλήρωση των εργασιών που έχουν κάνει για τον εαυτό τους. Φέτος, επιλέξτε κάποια σαν τη Cher που έχει ισχυρή θέληση και της αρέσει να φοράει πολυτελή ρούχα.

Δίδυμοι: Κλόουν

Οι Δίδυμοι είναι πάντα έτοιμοι για διασκέδαση. Όσοι ανήκουν σε αυτό το κοινωνικό ζώδιο είναι εξαιρετικά στοργικά και περίεργα άτομα, οπότε γιατί να μην διοχετεύσετε την ενεργητική προσωπικότητά σας ως κλόουν για τις Απόκριες;

Καρκίνος: Ariana Grande

Οι Καρκίνοι είναι άτομα με μεγάλη φαντασία και κυκλοθυμία που απολαμβάνουν να είναι άνετα όποτε μπορούν. Για τις Απόκριες, τα υπερμεγέθη ρούχα με hoodie της Ariana Grande είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσες θέλουν να παραμείνουν χαλαρές κι άνετες στο πάρτι

Λέων: Εκκεντρική σταρ

Ως γεννημένοι ηγέτες που έχουν αυτοπεποίθηση και συνήθως δραματικοί, οι Λέοντες λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Υπάρχουν πολλοί ερμηνευτές που ήξεραν πώς να κάνουν μια τέτοια δήλωση, συμπεριλαμβανομένου του Elton John με τα εκκεντρικά κοστούμια και τη ζωηρή προσωπικότητά του.

Παρθένος: Beyoncé

Τι καλύτερη διασημότητα για τους Παρθένους να ενσαρκώσουν αυτές τις Απόκριες από την ίδια τη βασίλισσα της Παρθένου, Beyoncé; Οι Παρθένοι τείνουν να είναι πρακτικά και καλά οργανωμένα άτομα, επομένως ντυθείτε με ένα από τα λιγότερο περίτεχνα ρούχα της Beyoncé, όπως το κοστούμι της στο μουσικό βίντεο «Apeshit» της ίδιας και του Jay-Z.

Ζυγός: Θεά

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, που κάνει όσους βρίσκονται κάτω από αυτό το ζώδιο πολύ παθιασμένους και αρμονικούς ανθρώπους που απολαμβάνουν τη μουσική, το όμορφο περιβάλλον και την τέχνη. Για τις Απόκριες, μπορείτε να φτιάξετε ένα κοστούμι που μιμείται την ίδια τη Θεά του έρωτα.

Σκορπιός: Βαμπίρ

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί ως παθιασμένοι και πολυμήχανοι άνθρωποι που μπορούν επίσης να γίνουν ζηλιάρηδες, χειριστικοί ή ακόμα και βίαιοι. Ένα βαμπίρ είναι μια τέλεια ιδέα κοστουμιού που μπορεί να ερμηνευθεί με πολλές κατευθύνσεις. Το σύνολο βαμπίρ της Zoë Kravitz «Mornings Suck» είναι μια ερμηνεία αυτής της κλασικής αποκριάτικης στολής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως έμπνευση.

Τοξότης: Billie Eilish

Οι Τοξότες είναι βαθιά περίεργοι άνθρωποι που αγαπούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους. Επιλέξτε κάποιον για να διοχετεύσεις αυτό το αποκριάτικο πνεύμα που είναι γνωστό ότι λέει τη γνώμη του, όπως η Billie Eilish. Μπόνους: Η Eilish είναι συνάδελφος Τοξότης!

Αιγόκερως: Stevie Nicks

Οι Αιγόκεροι είναι προσγειωμένα άτομα που είναι ανεξάρτητα αλλά μπορούν επίσης να έχουν μια πιο συντηρητική πλευρά. Παρά το μποέμ στυλ της που αναδύει την αίσθηση του ελεύθερου πνεύματος, η Stevie Nicks μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αρκετά σεμνή μερικές φορές. Το στυλ της είναι ο τέλειος συνδυασμός για κάποιον που είναι προσγειωμένος αλλά και ισχυρός και ορμητικός.

Υδροχόος: Χίπις της δεκαετίας του '60

Οι Υδροχόοι είναι πολύ προοδευτικά και δημιουργικά άτομα που αγαπούν να παλεύουν για την ελευθερία και να συνομιλούν σε βαθιές, διανοητικές συζητήσεις με τους άλλους. Εάν αυτό είναι το ζώδιό σας, η ιδανική φορεσιά σας φέτος θα βασιζόταν σε κάποιον ανεξάρτητο και ελεύθερο πνεύμα, ιδιαίτερα κάποιο/α χίπη της δεκαετίας του '60.

Ιχθύς: Γοργόνα

Αν και συχνά μπορεί να είναι συναισθηματικά ευαίσθητοι και να εμπιστεύονται υπερβολικά, οι Ιχθύς νοιάζονται βαθιά για τους γύρω τους. Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθύς είναι πολύ συντονισμένοι με τον ωκεανό, γι' αυτό χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε μια μαγευτική στολή γοργόνας φέτος.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department