Skip to main content

SINGLES

Πώς η εαρινή ισημερία & το νέο αστρολογικό έτος επηρεάζουν κάθε ζώδιο

Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για νέα ξεκινήματα και φρέσκες ιδέες για να αρχίσουν να ρέουν



Καλώς ήρθατε σε ένα αστρολογικό νέο έτος! Κάθε χρόνο βρισκόμαστε σε δύο ξεχωριστά ημερολόγια, το Γρηγοριανό ημερολόγιο που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους και το Αστρολογικό ημερολόγιο που ξεκινά την πρώτη ημέρα της εποχής του Κριού και την Εαρινή Ισημερία (περίπου στις 20 Μαρτίου κάθε έτους) έως την τελευταία ημέρα της εποχής των Ιχθύων (συνήθως 19 Μαρτίου κάθε έτους). Δηλαδή, στις 20 Μαρτίου 2023 σηματοδοτήθηκε η εαρινή ισημερία και το αστρολογικό νέο έτος!

Όταν ξεκινάμε ένα νέο αστρολογικό ημερολόγιο, είναι επίσης η πρώτη μέρα της άνοιξης, η οποία είναι αλλιώς γνωστή ως Εαρινή Ισημερία. Αυτή είναι μια ισχυρή στιγμή για νέα ξεκινήματα και φρέσκες ιδέες για να αρχίσουν να ρέουν. Συνήθως συνδέουμε την Άνοιξη με τα λουλούδια που ανθίζουν και η γη γίνεται ξανά πράσινη μετά από μια μακρά, κρύα χειμερινή περίοδο. Έτσι, με αυτήν την εικόνα, προσκαλέστε τον εαυτό σας να δει όλους τους τρόπους με τους οποίους εσείς και η ζωή σας «ανθίζετε» και ξυπνάτε ξανά.

Το Αστρολογικό Νέο Έτος είναι μια στιγμή για να απελευθερώσουμε την απογοήτευση και τον υπερβολικό ρομαντισμό που μπορεί να φέρει η εποχή των Ιχθύων και τελικά να μπούμε σε αυτή τη φλογερή, αφυπνισμένη ενέργεια του Κριού που μας ζητά να δούμε τη ζωή με φρέσκα μάτια και μια νέα προοπτική.

https://www.instagram.com/p/CqA-DAUrNf2/

Αυτή η τολμηρή και ενθουσιασμένη ενέργεια είναι ακριβώς το είδος του κύματος που θέλουμε να πιάσουμε όσο φτάνει η Αστρολογική Πρωτοχρονιά. Κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 ηλιακών εποχών - ξεκινώντας από την εποχή του Κριού και τελειώνοντας την επόμενη χρονιά στην εποχή των Ιχθύων του 2024 - θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ισχυρές διελεύσεις που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη και τη μεταμόρφωσή μας. Είναι σημαντικό να ευθυγραμμιστείτε με την ενέργεια του Αστρολογικού Νέου Έτους για να ξεκινήσετε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με το δεξί πόδι, πιο σημαντικό ένα πρώτο βήμα που σας φαίνεται αυθεντικό.

Φέτος, το αστρολογικό νέο έτος ακολουθείται γρήγορα από τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21 Μαρτίου, γεγονός που κάνει τον αναζωογονητικό αντίκτυπο αυτής της μετάβασης πολύ πιο εμφανή. Τώρα είναι η ώρα να αφήσετε την ακαταστασία και την αρνητικότητα για να δημιουργήσετε χώρο για κάτι νέο, οπότε ορίστε μια πρόθεση και αφοσιωθείτε σε στόχους που σας καθοδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση.

 https://www.instagram.com/p/CqBBKDhoNoF/

Πώς το αστρολογικό νέο έτος θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Δεν είναι μόνο η Αστρολογική Πρωτοχρονιά μια στιγμή για να γιορτάσετε, αλλά είναι και η Εαρινή Ισημερία και η εποχή των γενεθλίων σας! Έχετε τρεις λόγους για να αναρωτιέστε για τον εαυτό σας και για το πού πηγαίνει η ζωή σας. Αντί να κοιτάτε πίσω σε αυτό που «θα μπορούσατε να είχατε κάνει», αφήστε το νέο έτος να σας ενθαρρύνει να αλλάξετε την προοπτική σας και να γίνετε πιο παρόντες. Θα ωφεληθείτε πολύ από την ενσωμάτωση πρακτικών γείωσης στην καθημερινή σας ρουτίνα. Οι πρακτικές ευγνωμοσύνης, ο διαλογισμός, το ημερολόγιο και το να περνάτε χρόνο στη φύση είναι όλα αυτά που πρέπει να γίνονται συχνά, αν όχι καθημερινά! Και αν κάποιος έχει την ενέργεια ή το κουράγιο να ενσωματώσει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, αυτός είσαι εσύ, Κριός. Είστε το λαγουδάκι του ζωδιακού κύκλου και οι νέες σας πρακτικές γείωσης θα μπορούσαν ακόμη και να ενθαρρύνουν τους γύρω σας να αρχίσουν να δίνουν προτεραιότητα στην παρουσία και την ευημερία τους. Αφήστε αυτή τη χρονιά να σας ωθήσει για να μπείτε στις φυσικές ηγετικές σας ιδιότητες και να βοηθήσετε άλλους να κάνουν το ίδιο. Μερικές φορές το πιο φιλανθρωπικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι φάρος αγάπης για τους γύρω σου. Αυτός είναι ο σκοπός αυτής της νέας αστρολογικής χρονιάς: να είσαι έμπνευση μέσω της ιεράρχησης του εαυτού σου.

Βεβαιωθείτε ότι γιορτάζετε περισσότερες από μία φορές με περισσότερες από μία ομάδες φίλων. Θα κάνετε καλά να έχετε μια ημερήσια συγκέντρωση (σκεφτείτε για πικνίκ στο πάρκο) καθώς και μια διασκεδαστική ομαδική έξοδο (χορός, μπόουλινγκ και να δείτε μια ταινία μαζί είναι μερικές μόνο διασκεδαστικές ιδέες). Η κοινωνική σας ενέργεια και η ευτυχία σας είναι μεταδοτικές αυτή τη στιγμή για τους γύρω σας!

Ταύρος

Το νέο αστρολογικό έτος σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για τον εαυτό σας και να προχωρήσετε στην αυτοεκτίμηση. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την παρούσα στιγμή για να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας με αγάπη και θαυμασμό, αντί να περιμένετε από τους άλλους να αντανακλούν την αξία σας πίσω σε εσάς. Όταν αρχίσετε να περπατάτε με το κεφάλι ψηλά και με ένα ακλόνητο αίσθημα ασφάλειας, οι άλλοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να προσαρμοστούν σε αυτή τη νέα αυτοπεποίθηση και επιμονή που αξιοποιείτε. Με την εποχή του Κριού να σηματοδοτεί το νέο έτος και την εαρινή ισημερία, θα νιώσετε ήδη μια βαριά ενεργειακή μετατόπιση, αλλά η Νέα Σελήνη στον Κριό που ακολουθεί μόλις μια μέρα αργότερα στις 21 Μαρτίου θα σας δώσει μια ισχυρή ευκαιρία να απελευθερώσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που έχετε κρατήσει γύρω από τις δυνατότητες και τη δύναμή σας και, τέλος, φυτέψτε σπόρους προς τη ζωή που επιθυμείτε. Θυμηθείτε, τα όνειρά σας είναι δικά σας για κάποιο λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σας πει «όχι» εκτός από εσάς, η απόρριψη οποιουδήποτε άλλου είναι απλώς μια ανακατεύθυνση προς κάτι καλύτερο και ακόμη πιο ευθυγραμμισμένο. Μην τα παρατάς, και υπόσχομαι ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι και ευκαιρίες θα σε βρουν με ευκολία αυτή τη νέα χρονιά.

Δίδυμοι

Αυτό το νέο αστρολογικό έτος σηματοδοτεί μια ισχυρή στιγμή αφοσίωσης στους στόχους σας. Με τον Κρόνο να εισέρχεται πρόσφατα στο άλλο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων στις 7 Μαρτίου, πιθανότατα νιώθατε ήδη την πίεση να είστε πιο συγκεντρωμένοι. Ωστόσο, η ενέργεια του Κριού που σηματοδοτεί ένα νέο αστρολογικό έτος πρόκειται να ανάψει μια φλόγα μέσα σας για να νιώσετε έμπνευση από τα έργα, τις σχέσεις και την ενδοσκόπηση στα οποία εστιάζετε αντί να νιώθετε αποθαρρυμένοι από αυτό το έργο. Μια περίοδος αφοσίωσης δεν είναι μια μορφή τιμωρίας, αλλά πραγματικά μια στιγμή για να ζήσετε με σεβασμό στον εαυτό σας και το μέλλον που θέλετε για τον εαυτό σας. Εάν αυτό το μέλλον δεν περιλαμβάνει απομόνωση, υπερβολική εργασία και άγχος, αφοσιωθείτε στη δημιουργία μιας ζωής όπου θα είστε απαλλαγμένοι από αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε κάνοντας το αντίθετο, και αυτό είναι το ζητούμενο για εσάς, Δίδυμε, αυτή την Αστρολογική Πρωτοχρονιά. Μαθαίνοντας να εγκαταλείπετε τις συνήθειες του παρελθόντος με αγάπη.

https://www.instagram.com/p/Cp-97yPu8Cj/

Καρκίνος

Το αστρολογικό νέο έτος θα είναι μια στιγμή που θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας φάσης για εσάς. Θα θέσετε όρια και θα γίνετε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σας την Αστρολογική Πρωτοχρονιά. Οι επιπτώσεις αυτού του νέου έτους θα είναι ορατές καθώς αρχίζετε να απομακρύνεστε από τους ανθρώπους και τα πράγματα που δεν αισθάνονται πλέον ευθυγραμμισμένα με το σημείο που βαδίζετε. Πράγματα όπως το να μιλάτε άσχημα για τον εαυτό σας και τους άλλους θα αντικατασταθούν με εκδηλώσεις της κοινότητας και φιλίες με ομοϊδεάτες. Κρατήστε τους ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε ανάλαφροι και αφήστε τις φιλίες και τις σχέσεις, ενώ απελευθερωθείτε πλήρως από την πίεση να ασχοληθείτε με οποιονδήποτε ή οτιδήποτε άλλο.

Λέων

Θα επηρεαστείτε άγρια από την Αστρολογική Πρωτοχρονιά. Αυτό θα είναι γεμάτο με νέες ευκαιρίες για αγάπη και καριέρα για εσάς, οπότε προσπαθήστε να προετοιμαστείτε για τη ζωή για την οποία εργάζεστε. Αντί να υποθέσετε ότι αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη με «περισσότερα από τα ίδια», τι θα γινόταν αν ξεκινούσατε να κάνετε πράγματα στην καθημερινή σας εμπειρία που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν νέες συνήθειες, προοπτικές και ρουτίνες; Ξυπνήστε και γράψτε μια λίστα ευγνωμοσύνης κάθε πρωί, φροντίστε να τρώτε ένα θρεπτικό σπιτικό γεύμα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα και βρείτε μια μορφή κίνησης που σας αρέσει αρκετά για να την παρακολουθείτε. Αντί να προσπαθείτε να κάνετε ό,τι κάνουν όλοι οι άλλοι, αυτό το αστρολογικό νέο έτος θα σας ξυπνήσει στη θέση σας ως αρχηγός αγέλης. Θα αρχίσετε να παρατηρείτε αυτή τη μετατόπιση εσωτερικά και θα αρχίσει να αντανακλάται σε εσάς εξωτερικά καθώς οι άλλοι αρχίζουν να ρωτούν για τα ρούχα σας, τις ρουτίνες άσκησης, τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος και πολλά άλλα. Θα λάμπετε και η νέα χρονιά είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει ότι οι αλλαγές είναι πάντα δυνατές για εμάς.

Παρθένος

Όλοι γνωρίζουμε ότι ευδοκιμείτε με μια ρουτίνα και μια λίστα (ή δώδεκα). Αφήστε το Αστρολογικό Νέο Έτος να είναι μια στιγμή όπου θα αφιερώσετε λίγο χρόνο στη μοναξιά για να σκεφτείτε τι σας είχε φέρει αυτό το τελευταίο έτος. Μαθήματα, δυσκολίες, μεγάλες νίκες, νέες σχέσεις, αναμνήσεις, εμπειρίες και πολλά άλλα. Σημειώστε τα καλά και τα όχι και τόσο καλά μέρη, ώστε να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του πόσο ικανοί είστε να τα χειριστείτε όλα. Τώρα, γράψτε τη νέα προσέγγιση που σκοπεύετε να ακολουθήσετε για να πλοηγηθείτε στις πτυχές της ζωής που μπορούν να αποφευχθούν για το επόμενο έτος. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού θα ήταν: ποιες φιλίες αισθάνονται καλά και ποιες όχι πια; Περάστε περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους που σας κάνουν να νιώθετε σίγουροι, χαρούμενοι και ασφαλείς στην παρουσία τους, ενώ λέτε «όχι» στις σχέσεις και τη δυναμική που μπορεί να έχετε ξεπεράσει.

https://www.instagram.com/p/CqBEI0MuHXG/

Ζυγός

Το αστρολογικό νέο έτος θα είναι μια ισχυρή αλλαγή για εσάς. Φέτος οι κόμβοι του πεπρωμένου μας θα είναι στο ζώδιό σας του Ζυγού καθώς και στο ζώδιο της αδελφής ψυχής σας, στον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την κεντρική σκηνή το 2023 και μετά. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια και βαθιά συγκίνηση από τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν φέτος. Μπορεί να δείτε ότι οι σχέσεις, η οικογένεια ή η καριέρα σας αυξάνονται σε νέα ύψη και αυτή θα είναι μια στιγμή που θα σας ανοίξει τα μάτια να σκεφτείτε όλη τη σκληρή δουλειά που σας έφερε σε αυτό το κομβικό σημείο όπου θα αρχίσετε να καρπώνεστε ανταμοιβές του κόπου σας.

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας σε λίγες μόνο εβδομάδες από τώρα στις 6 Απριλίου, ξεκινήστε νωρίς τον ανοιξιάτικο καθαρισμό σας. Περάστε μέσα από την ντουλάπα, τα συρτάρια και τα ντουλάπια σας και αφήστε κάθε ακαταστασία. Ενεργειακά, αυτό θα κάνει χώρο για να ρέει η αφθονία προς εσάς με τη μορφή φιλίας, αγάπης, χρημάτων και τόσα άλλα Ζυγά! Ας ξεκινήσει η Αστρολογική Πρωτοχρονιά τώρα!

Σκορπιός

Θα νιώσετε αρκετή νοσταλγία κατά τη διάρκεια της Αστρολογικής Πρωτοχρονιάς. Με τον Κριό να βρίσκεται στον έκτο οίκο των καθημερινών σας συνηθειών και ρουτίνας, μπορεί να υπάρχει μια αίσθηση ότι μεγαλώνετε ή αομακύνεστε από παλιές σχέσεις και ρουτίνες που σας έκαναν ευτυχισμένους που δεν σας κάνουν πια. Θα νιώσετε μια μεγάλη εσωτερική και εξωτερική αλλαγή καθώς φτάνει η νέα χρονιά, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο για εσάς να καθίσετε ακίνητοι και να αφήσετε τη ζωή να σας περάσει. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μετακινείται ή να αλλάζει εντελώς την επαγγελματική σας πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αγκαλιάστε την αλλαγή και μην ζητάτε συγγνώμη για την επιθυμία σας να αλλάξετε! Εξάλλου, είστε το ζώδιο της αναγέννησης και της μεταμόρφωσης. Οδηγήστε το δρόμο και αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν ότι η αλλαγή δεν είναι πάντα (αν ποτέ) κακό!

https://www.instagram.com/p/CqCPTJiMG0e/

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, μπορεί να αισθάνεστε πολύ συγκλονισμένοι αυτή τη στιγμή, αλλά δεν πειράζει. Καταπολεμήστε τους πόνους αδιαφορίας, θλίψης ή ματαίωσης καθώς μετακινείστε σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Το αστείο μέρος σε αυτό είναι ότι οι άλλοι συνήθως σε βλέπουν ως φάρο αισιοδοξίας, χιούμορ και περιπέτειας. Επομένως, εάν αισθάνεστε κολλημένοι αυτή τη στιγμή, να ξέρετε ότι είναι εντάξει να κάνετε ένα διάλειμμα από το να είστε η κωμική ανακούφιση και η ίντριγκα όλων των άλλων και να πάτε προς τα μέσα. Μερικές φορές οι μεγαλύτερες περιπέτειες που παίρνουμε είναι αυτές που βουτούν βαθιά στην ψυχή μας. Το αστρολογικό νέο έτος θα σηματοδοτήσει για εσάς μια περίοδο όπου αφιερώνεστε πιο βαθιά στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Με τον Κρόνο να κάθεται στο άλλο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων για τα επόμενα τρία χρόνια, μπορεί να καλωσορίσετε αυτό το νέο έτος με μια νέα αίσθηση του εαυτού σας και των στόχων που δεν είχατε ποτέ πριν.

Αιγόκερως

Το αστρολογικό νέο έτος θα είναι μια περίοδος αφύπνισης του εσωτερικού σας παιδιού. Θα νιώσετε αναζωογονημένοι από την ενέργεια του Κριού που έρχεται τόσο με τον ήλιο (20 Μαρτίου) όσο και με τη νέα σελήνη (21 Μαρτίου) σε αυτή την τολμηρή ενέργεια και την προσγείωση στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Θα κάνατε το καλύτερο για να αναγνωρίσετε τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να υπάρχουν τα παιδικά σας όνειρα στη σημερινή σας πραγματικότητα. Αντί να κρίνετε τη σημασία της ζωγραφικής με τα δάχτυλα ή του παιχνιδιού με το Play-Doh, γιατί να μην περάσετε απλώς ένα απόγευμα δημιουργώντας και απολαμβάνοντας τη διαδικασία; Είναι εύκολο να ξεχάσουμε πόσο ωφελούμαστε από το ελεύθερο παιχνίδι, αλλά αυτή η αστρολογική νέα χρονιά είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει την αξία του χρόνου παιχνιδιού. Εάν επιτρέπετε στον εαυτό σας «διάλειμμα» κάθε μέρα για το νέο έτος, δείτε πόσο πιο χαρούμενοι και ανάλαφροι αισθάνεστε όταν η επόμενη Αστρολογική Πρωτοχρονιά κυλήσει γύρω στο 2024!

Υδροχόος

Υδροχόε, η Αστρολογική Πρωτοχρονιά θα αναδείξει την επιθυμία σας για αληθινές φιλίες και μια αίσθηση κοινότητας. Η εποχή του Κριού σηματοδοτεί την πρώτη μέρα του αστρολογικού νέου έτους και θα φωτίσει τον τρίτο οίκο των ομάδων και των φιλιών σας. Αφήστε αυτό να είναι το θέμα της νέας χρονιάς συνολικά για εσάς. Αντί να ξοδεύετε την ενέργειά σας σε πολλούς φίλους, βάλτε την ποιότητα ως πρώτη προτεραιότητα. Συνδεθείτε με άτομα που είχαν παρόμοιες εμπειρίες ζωής ή έχουν παρόμοια άποψη για τη ζωή τώρα. Δεν χρειάζεται να βαλτώνετε εξηγώντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε άτομα που απλά, δεν καταλαβαίνουν εσάς ή την καρδιά σας. Αντί να αισθάνεστε άσχημα που δεν αποδέχεστε όλους τους άλλους, επικεντρωθείτε στο να πηγαίνετε προς άτομα που σας κάνουν να νιώθετε αποδεκτοί, χωρίς να το πιέζετε. Το θέμα της νέας σας χρονιάς είναι να βρείτε τη φυλή της ψυχής σας.

Ιχθύς

Η Αστρολογική Πρωτοχρονιά θα είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα για εσάς. Αν δυσκολεύεστε με την καριέρα ή τα οικονομικά σας τον τελευταίο χρόνο, η σεζόν του Κριού (η οποία ξεκινά στις 20 Μαρτίου) θα σας αφυπνίσει με ευκαιρίες για να κάνετε περισσότερα και να νιώσετε πιο σταθεροί. Ας είναι αυτή η αρχή ενός μοτίβου καθώς ξεκινά η νέα αστρολογική χρονιά. Μπορεί να νιώθετε ότι είστε πιο αφοσιωμένοι στον εαυτό σας και στην αυθεντική σας έκφραση από ποτέ. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ο Κρόνος κάθεται στον πρώτο σας οίκο ταυτότητας και έκφρασης, αναγκάζοντάς σας να δημιουργήσετε όρια, κανόνες και ρουτίνες γύρω από το πώς εμφανίζεστε για τον εαυτό σας. Αυτό μπορεί να μοιάζει με νέο θεραπευτή, περισσότερο χρόνο που αφιερώνει στο ημερολόγιο/αναστοχασμό ή ακόμα και με μια νέα γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια της αυτοπροτεραιοποίησης έχει μπει στη ζωή σας, αφήστε τον εαυτό σας να πιάσει το κύμα και να συνεχίσει!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός