Skip to main content

SINGLES

Red alert: Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Κριό

Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου το διπλό αυτό αστρικό φαινόμενο



Δεν είναι déja vu:  Η Νέα Σελήνη του Απριλίου και ταυτόχρονα Μερική Ηλιακή έκλειψη γίνεται και πάλι στον Κριό, 20/04, 07:12 ώρα Ελλάδας, στις 29° 50', μόλις ένα μήνα μετά την τελευταία Νέα Σελήνη στον Κριό. Ναι, η Νέα Σελήνη ήταν τελευταία φορά στον Κριό στις 21 Μαρτίου, και αυτή η σεληνιακή διέλευση σηματοδότησε μια στιγμή για αυτοπεποίθηση και αυτοεπιβεβαίωση. Από τότε, μπορεί να έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο προς τους στόχους σας και ακόμη και να έχετε δει τους καρπούς της αρχικής σας εργασίας. Αλλά να έχετε κατά νου ότι η πραγματική πρόοδος απαιτεί χρόνο, και ό,τι θα γίνει, θα είναι τελικό.

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας για την έκλειψη Ηλίου της Νέας Σελήνης στον Κριό:

Κριός

Αφήστε τους στόχους σας να επικεντρωθούν γύρω από την προσωπική σας ανάπτυξη. Γίνετε σαφείς σχετικά με το τι εκτιμάτε για τον εαυτό σας, τα χαρακτηριστικά σας, την εμφάνισή σας και πώς θέλετε να εξελιχθείτε σε μια πιο ανεπτυγμένη εκδοχή του εαυτού σας. Έχετε περάσει αρκετή στενοχώρια και έχετε βιώσει αρκετά τελειώματα για να ξέρετε τι χρειάζεστε για να νιώσετε ο εαυτός σας.

Ταύρος

Η πρόκλησή σας είναι να προσπαθήσετε να αναπτύξετε μια σαφή αίσθηση των προκαταλήψεών σας. Η επίγνωση των προκαταλήψεών σας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς και γιατί μπορεί να έχετε ορισμένες αδυναμίες, αισθήσεις ή να συνεχίσετε να ερωτεύεστε τους λάθος τύπους εραστών.

Δίδυμοι

Η κοινότητα είναι ένας από τους πιο θεραπευτικούς επενδυτικούς χρόνους. Όταν περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που μπορεί να είναι δραστικά διαφορετικοί από εσάς, αλλά μπορούν να ενωθούν για ένα κοινό ενδιαφέρον, τότε μπορείτε πραγματικά να αναπτυχθείτε. Ο κόσμος είναι ποικίλος και θα ωφεληθείτε μόνο αν κυνηγήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας με ανοιχτό μυαλό.

https://www.instagram.com/p/CrKHZe1vyPh/

Καρκίνος

Το επαγγελματικό σας όνειρο εκπληρώνεται, αλλά προσπαθήστε να θυμάστε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή! Μπορεί να έχετε ξοδέψει χρόνια ακούραστα δουλεύοντας για να φτάσετε στο στάδιο της ζωής στο οποίο βρίσκεστε τώρα, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι οι εμπειρίες της ζωής σας προετοιμάζουν για την αστρική σας στιγμή. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια έκλειψης για να καταλάβετε πώς θέλετε να γίνετε αστέρι. Το να ξεχωρίζεις στον τομέα σου είναι το πώς λάμπεις.

Λέων

Είστε σχεδόν έτοιμοι να μπείτε σε ένα νέο στάδιο της ζωής σας, αλλά θα μπορούσατε να αντέξετε να μάθετε λίγα περισσότερα πριν εισέλθετε στη ροή σας. Αυτά τα μαθήματα προορίζονται για να τα συναντήσετε, να τα γνωρίζετε και να τα εσωτερικεύσετε κατάλληλα. Εάν διαπιστώσετε ότι αντιμετωπίζετε δυσαρμονία μεταξύ των νέων μαθημάτων σας και των βαθιών πεποιθήσεών σας, αφιερώστε χρόνο για να γράψετε ημερολόγιο και να οργανώσετε τις σκέψεις σας.

Παρθένος

Όταν βλέπετε τις λέξεις που τελειώνουν, χωρισμός και κλείσιμο, τι ή ποιος έρχεται στο μυαλό σας; Κρατήστε αυτή τη σκέψη - ακόμα καλύτερα, γράψτε την ώστε να γνωρίζετε τις ασυνείδητες συσχετίσεις σας. Οι ιδέες που ήρθαν στη συνείδησή σας είναι πιθανώς στρεσογόνοι παράγοντες που κουβαλάτε όλη την ημέρα σας. Αυτή η Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει μια στιγμή για να κάνετε ειρήνη με ό,τι σας προκαλεί δυσφορία.

https://www.instagram.com/p/CrJ74K9ruEj/

Ζυγός

Ζυγέ, μια νέα σχέση είναι πολύ εφικτή αν γίνεις πολύ ξεκάθαρος στις προθέσεις σου. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή σας για αναποφασιστικότητα, εκτός και αν θέλετε να δείτε πόσα βασανιστήρια μπορεί να αντέξει η καρδιά σας. Γίνετε σαφείς σχετικά με το ελάχιστο σας και να είστε αρκετά σίγουροι για να ξεκινήσετε μια συζήτηση με αυτό το άτομο/άτομα σχετικά με το ποιες είναι οι ελάχιστες προσδοκίες τους σε μια σχέση: Είναι δίκαιο να έχετε προφορικές, σαφείς και δίκαιες προσδοκίες.

Σκορπιός

Οι υγειονομικές εξετάσεις, οι κουραστικές εργασίες και η εξουθένωση είναι λιγότερο ελκυστικές. Που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ο καπετάνιος της καθημερινότητάς σου, Σκορπιέ. Σκεφτείτε όσο χρειάζεται για τη ζωή που επιθυμείτε να ζήσετε. Σκεφτείτε την πραγματικότητα του να μπορείτε να το διατηρήσετε, πράγμα που σημαίνει να γίνετε ειλικρινείς με το πώς μπορείτε να διατηρήσετε το όνειρό σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στο σπίτι.

Τοξότης

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι κυριολεκτικά το ζώδιό σας για να διασκεδάσετε, Τοξότη. Θα κάνετε λάθη και είναι σημαντικό να ασκείτε αυτοσυμπόνια. Κανείς δεν τα ξέρει όλα, πράγμα που σημαίνει ότι όταν ασκείς ενσυναίσθηση και κατανόηση προς τον εαυτό σου, θα εξελιχθείς στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Η φροντίδα που δείχνετε στον εαυτό σας συχνά αντανακλά την ενσυναίσθηση που δίνετε στους γύρω σας.

https://www.instagram.com/p/CrLtxDwOPUy/

Αιγόκερως

Πώς σας φαίνεται η άνεση του σπιτιού; Κατά την ανάπτυξη των στόχων σας για τον εαυτό σας, φέρτε την επίγνωση στις πέντε αισθήσεις σας: Όραση, άρωμα, αφή, ακοή και γεύση. Πώς θα μυρίζει το σπίτι σας; Ποια χρώματα διευκολύνουν το μυαλό σας και σας φέρνουν μια αίσθηση γαλήνης; Αυτή είναι πιθανόν η στιγμή να εμβαθύνετε την ικανότητά σας να βρίσκετε άνεση μέσα στο χώρο σας – απλά κάντε το δονήσεις.

Υδροχόος

Ακόμη και όταν έχετε δίκιο, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεστε μπορεί να ακούγεται λάθος σε άτομα που δεν έχουν την εμπειρία να σας καταλάβουν. Εμπιστευτείτε ότι αν δείξετε προθυμία να είστε ευάλωτοι ή τολμηροί, θα είστε σαν ένα πουλί που ρίχνει σπόρους στο μυαλό των ανθρώπων. Είναι ευθύνη των άλλων να διασφαλίσουν ότι θα ανθίσουν ή να αποφασίσουν ότι ο σπόρος δεν έχει θέση στον κήπο τους. Μόλις μιλήσετε, μάθετε να αφήνετε το αποτέλεσμα. Τι θέλετε να σας αποκαλύψει αυτή η Νέα Σελήνη;

Ιχθύς

Αγαπητέ, έχεις μπει σε μια περίοδο δυσκολιών — τουλάχιστον αυτό προτείνουν τα αστέρια. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε απολογισμό και να δουλέψετε για την αυτοεκτίμησή σας. Γίνετε εξαιρετικά σαφείς σε ό,τι εκτιμάτε και πιστεύετε και εμπιστευτείτε ότι οι αρχές σας θα σας βοηθήσουν να σας καθοδηγήσουν ακόμα και στις πιο σκοτεινές ώρες. Φτάνεις στο Δεκέμβριο ιδέα πού, πότε και σε ποιον επενδύετε.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM