Skip to main content

SINGLES

Full moon alert: Πώς θα σε επηρεάσει η πανσέληνος του Ιουλίου

Δες τι φέρνει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου



Πόσες ταινίες άνεσης έχεις δει τις τελευταίες μέρες; Εάν η απάντησή σας είναι πάρα πολλές για να μετρήσετε, αυτή είναι η εποχή του Καρκίνου για εσάς. Το ταξίδι του ήλιου μέσω του ζωδίου του νερού από τις 21 Ιουνίου σας προσκαλεί να αναγνωρίσετε ποιες είναι οι συναισθηματικές σας ανάγκες και πώς να τις καλύψετε ενεργά (ανεξάρτητα από το πόσο προσωρινές μπορεί να είναι). Ωστόσο, καθώς η Πανσέληνος του Ελαφιού του Ιουλίου ετοιμάζεται να φωτίσει τον ουρανό, η ικανότητα κάθε ζωδίου να παίρνει ορθολογικές, ρεαλιστικές αποφάσεις θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό. Οπότε, αν νιώθετε συγκλονισμένοι από τη συνεχή άμπωτη και ροή των συναισθημάτων σας, η λογική είναι εδώ για να σας αναλάβει.

Λαμβάνοντας χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερω, το φετινό Super Buck Moon θα φωτίσει την ανάγκη για δομή, αυτοπειθαρχία και παραγωγικότητα. Η εποχή του καρκίνου υπενθύμισε πώς η ακρόαση του ενστίκτου σας μπορεί να σας επιτρέψει να καλύψετε αποτελεσματικά τις συναισθηματικές σας ανάγκες, αλλά ο επερχόμενος μήνας του Ιουλίου θα ρίξει φως στους τρόπους με τους οποίους μπορεί επίσης να εκπληρωθεί η ασφάλεια. Το να ακολουθείτε το άμεσο ένστικτό σας μπορεί να δυσκολέψει τη διατήρηση της μακροπρόθεσμης σταθερότητας, που είναι ο απώτερος στόχος αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, κάθε ζώδιο θα δώσει προτεραιότητα στις προθέσεις του με καθαρό κεφάλι καθώς λαμβάνει χώρα η πανσέληνος.

july-2023-super-buck-moon-b

Δες πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου:

Κριός

Η καριέρα και οι επαγγελματικές σας προσπάθειες θα είναι μπροστά και στο επίκεντρο στις 3 Ιουλίου, Κριοί, καθώς ξεδιπλώνεται η πανσέληνος του Αιγόκερου. Είστε ο θεατής του ζωδιακού κύκλου, ειδικά όταν πρόκειται για το επάγγελμά σας, και καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον 10ο οίκο σας, θα δείτε κάποια από τη σκληρή δουλειά σας σε αυτόν τον τομέα τελικά να αρχίσει να αποδίδει. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να παρουσιάσετε ένα έργο στο οποίο εργάζεστε ακούραστα ή θα μπορούσε να υποδηλώνει μια σημαντική αποκάλυψη σχετικά με τους μελλοντικούς σας στόχους για την εργασία σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είστε πρόθυμοι να σηκώσετε τα μανίκια σας και να ασχοληθείτε.

Ταύρος

Στις 3 Ιουλίου, η πανσέληνος θα ρίξει φως στις τρέχουσες φιλοσοφίες και πεποιθήσεις σας. Εάν έχετε νιώσει την επιθυμία να λύσετε κάποιες από τις σπουδές ή τις εκπαιδευτικές σας επιδιώξεις, τώρα είναι μια καλή στιγμή να το κάνετε. Ευδοκιμείτε περισσότερο όταν αισθάνεστε σταθεροποιημένοι και προσγειωμένοι από τις φιλοσοφίες σας, οπότε αν η εποχή του Καρκίνου θολώνει τη λογική σας, μπορείτε να περιμένετε να αποκτήσετε κάποια διαύγεια σε αυτόν τον τομέα τώρα, Ταύροι.

Δίδυμοι

Οι κοινόχρηστοι πόροι, οι ιδιωτικές υποθέσεις και τα οικονομικά σας θα αντιμετωπιστούν με αυξημένη δομή και τελειοποίηση στις 3 Ιουλίου, καθώς η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον όγδοο οίκο σας. Αναζητάτε αρκετή μακροπρόθεσμη ασφάλεια στις οικονομικές σας υποθέσεις, και ως εκ τούτου, αυτή η πανσέληνος είναι μια στιγμή για να αναγνωρίσετε πού μπορεί να χρειαστεί να αυξήσετε την πειθαρχία σε αυτόν τον τομέα, Δίδυμοι. Εάν έχετε ήδη εργαστεί σκληρά για να αποπληρώσετε το χρέος, θεωρήστε αυτό το φεγγάρι σύμβολο όλων όσων έχετε καταφέρει μέχρι τώρα.

july-2023-super-buck-moon-

Καρκίνος

Στις 3 Ιουλίου, η επιθυμία σας για δομή και σταθερότητα στις αισθηματικές σας συνεργασίες θα είναι βασική προτεραιότητα. Αν και είναι εύκολο για εσάς να προσαρμοστείτε στα συνεχώς μεταβαλλόμενα συναισθήματά σας, οι σχέσεις σας με τους άλλους πρέπει να έχουν ισχυρό αίσθημα ασφάλειας για να αισθάνεστε άνετα. Αυτή η πανσέληνος είναι μια ευκαιρία να εξετάσετε πόσο αξιόπιστες είναι ορισμένες από τις συνεργασίες στις οποίες συμμετέχετε αυτήν τη στιγμή – και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια στιγμή για το πώς να προχωρήσετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, Καρκίνοι. Όχι άλλη σύγχυση.

Λέων

Οι συνήθειες και οι ρουτίνες σας θα είναι το επίκεντρό σας στις 3 Ιουλίου, καθώς η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στον έκτο οίκο σας. Ως πλάσμα της συνήθειας, τείνετε να νιώθετε πιο ολοκληρωμένοι όταν μένετε προσκολλημένοι σε κάποιο είδος δομής στην καθημερινή σας ζωή, και αυτό το φεγγάρι φέρνει την ώθηση για τελειοποίηση σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να είναι καιρός να κάνετε κάποιες προσαρμογές στις παραγωγικές προσπάθειές σας ή μια στιγμή να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε το σώμα σας μετά από μια κουραστική εβδομάδα. Ενώ θα αισθάνεστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε, προσπαθήστε να ρυθμίσετε τον εαυτό σας σήμερα, Λέοντες. Δεν θέλετε να εξαντλήσετε τον εαυτό σας πριν ξεκινήσει η πραγματική δουλειά.

Παρθένος

Θα δώσετε προτεραιότητα στην ευχαρίστηση και την ικανοποίηση στις 3 Ιουλίου, καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον ουρανό. Ενώ συνήθως επιθυμείτε να είστε παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, αυτό το φεγγάρι είναι μια στιγμή για να εστιάσετε περισσότερο στην ευχαρίστηση και τη διασκέδαση. Δεδομένου ότι αυτό το σεληνιακό φαινόμενο συμβαίνει σε ζώδιο της γης, θα εξακολουθείτε να νιώθετε την επιθυμία να γίνετε χρήσιμοι σε αυτές τις προσπάθειες, αλλά είναι ακόμα σημαντικό να επικεντρώνεστε στη χαρά και την εκπλήρωση τώρα, Παρθένοι. Είτε πρόκειται να βγείτε ραντεβού είτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα μαγειρικής, θα νιώθετε την επιθυμία να κλίνετε περισσότερο σε πράγματα που νιώθετε καλά.

july-2023-super-buck-moon

Ζυγός

Σημαντικές ευθύνες στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή θα τονιστούν αυτόν τον μήνα, κατά την πανσέληνο του Ιουλίου. Μπορεί να κληθείτε να κάνετε μια χάρη σε ένα μέλος της οικογένειας ή να καθαρίσετε το γκαράζ σας, οτιδήποτε σας βάζει στη δουλειά. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχετε ετοιμάσει για το νοικοκυριό σας επισημαίνονται τώρα και η υπενθύμιση θα σας επιτρέψει να εστιάσετε ξανά στον στόχο προς τον οποίο εργάζεστε αυτήν τη στιγμή.

Σκορπιός

Στις 3 Ιουλίου, η εμπέδωση σημαντικών λεπτομερειών και πληροφοριών θα είναι η πρώτη σας προτεραιότητα καθώς η πανσέληνος εμφανίζεται στον τρίτο οίκο σας. Η επιθυμία σας για περισσότερη γνώση και διορατικότητα ήταν συνεχής και σήμερα πρόκειται να έχετε μια στιγμή επιφοίτησης. Εάν φτάσετε στο τέλος ενός εργαστηρίου ή ενός μαθήματος, αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε να είναι ένδειξη ότι έχετε ολοκληρώσει τις σπουδές σας. Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να αγκαλιάσετε αυτό που δεν γνωρίζετε ακόμα και πρέπει ακόμη να μάθετε. Προσπαθήστε όμως να παραμείνετε αισιόδοξοι. Ξέρετε περισσότερο από τον καθένα ότι αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο.

Τοξότης

Η οργάνωση των οικονομικών σας θα είναι κορυφαία προτεραιότητα κατά την πανσέληνο στις 3 Ιουλίου. Ενώ είστε κάποιος που αναζητά άφθονη ελευθερία και συνεχείς αλλαγές, τα χρήματα και οι πόροι σας είναι εκεί που θέλετε να κρατάτε τα πράγματα σταθερά. Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα όπου εξασφαλίζετε μια απαραίτητη αγορά ή αναπροσαρμόζετε τον προϋπολογισμό σας, αλλά όπως και να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια, φροντίστε απλώς να επιτρέψετε στον εαυτό σας να απολαύσει τους καρπούς του κόπου σας, Τοξότες.

full_buck_moon

Αιγόκερως

Στις 3 Ιουλίου, η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο σας οίκο της αυτοέκφρασης, ρίχνοντας φως στον τρόπο που εκφράζετε την επιθυμία σας για δομή, φινέτσα και παραγωγικότητα. Αν νιώθετε αποσπασμένοι από τη συναισθηματική ένταση της εποχής του Καρκίνου, αυτή η πανσέληνος σας φέρνει πίσω στο κέντρο με τρόπο που μπορείτε να εκτιμήσετε και να κατανοήσετε. Μαθαίνετε πολλά για τον εαυτό σας αυτόν τον μήνα μέσω των άλλων συνδέσεών σας με τους άλλους, αλλά σήμερα έχει να κάνει με τη σχέση σας με τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Η πανσέληνος στις 3 Ιουλίου λαμβάνει χώρα στον 12ο οίκο σας, προσκαλώντας σας να αποσυρθείτε, να προβληματιστείτε και να υποχωρήσετε. Τώρα είναι η ώρα να τραβήξετε την αυλαία για τυχόν κακές συνήθειες ή τάσεις στις οποίες συμμετέχετε και λειτουργούν εναντίον σας, ώστε να εργαστείτε για να τις ξεπεράσετε. Ενώ η σημερινή ενέργεια είναι τυχερή που είναι παραγωγική, είναι επίσης μια μέρα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας, Υδροχόοι. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να αναλογιστείτε κάποια από τα προσωπικά σας σχέδια και στόχους, αλλά μην νομίζετε ότι πρέπει να ξεκινήσετε αμέσως τη δράση.

Ιχθύς

Η πανσέληνος στις 3 Ιουλίου φέρνει στο επίκεντρο τις φιλίες και την κοινότητά σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να συνδεθείτε με νέους πιθανούς φίλους ή να αφήσετε πίσω κάποια άτομα που έχετε ξεπεράσει. Παίρνετε την κοινωνική σας ζωή πολύ σοβαρά και είναι σημαντικό να νιώθετε ότι αυτές οι συνδέσεις αξίζουν τον χρόνο, την προσπάθεια και την ενέργειά σας. Σήμερα είναι μια ευκαιρία να εξετάσετε τι πραγματικά χρειάζεστε μακροπρόθεσμα από την κοινότητά σας και εάν αυτές οι ανάγκες ικανοποιούνται επί του παρόντος ή όχι.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της