Skip to main content

SINGLES

Tips της τελευταίας στιγμής για να μαζέψεις χρήματα για τις διακοπές σου

Οι διακοπές πλησιάζουν και εσύ δεν έχεις τίποτα στην άκρη; Κι όμως, μπορείς να σώσεις την κατάσταση! 



Οι διακοπές πλησιάζουν και εσύ δεν έχεις τίποτα στην άκρη; Κι όμως, μπορείς να σώσεις την κατάσταση! Ιδού μερικά σωτήρια tips, για να μαζέψεις χρήματα ακόμη και την τελευταία στιγμή και να περάσεις τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές.

Δώσε προτεραιότητα στα έξοδά σου

Κάνε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα έξοδα για τις διακοπές και εντόπισε περιοχές όπου μπορείς να περικόψεις ή να βρεις φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει καταλύματα, μεταφορές, γεύματα και δραστηριότητες.

Όρισε έναν προϋπολογισμό

Προσδιορίστε πόσα χρήματα μπορείς ρεαλιστικά να αντέξεις να ξοδέψεις στις διακοπές σου και μείνε σε αυτό. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις υπερβολικές δαπάνες και να διατηρήσεις την εστίασή σου στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Κόψε τα περιττά έξοδα

Αναζητήστε μικρούς τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων στην καθημερινή σου ζωή, όπως ακύρωση αχρησιμοποίητων συνδρομών, η μείωση του φαγητού απ’ έξω ή αγορά προϊόντων από επώνυμες εταιρείες όταν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με κάτι φθηνότερο. Αυτές οι οικονομίες θα μπουν κατευθείαν στο ταμείο των διακοπών σου.

Χρησιμοποίησε ιστότοπους επιστροφής μετρητών και κουπονιών

Εξερεύνησε ιστότοπους ή εφαρμογές επιστροφής μετρητών που σου επιτρέπουν να κερδίζεις χρήματα από τις αγορές σου. Επιπλέον, αναζήτησε κουπόνια, κωδικούς προσφοράς και εκπτώσεις για τα έξοδα των διακοπών σου για να εξοικονομήσεις χρήματα. Ιδιαίτερα στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μπορείς να εξοικονομήσεις μέχρι και το 50% του συνόλου.

Μαγείρεψε τα γεύματά σου

Εάν το κατάλυμά σου διαθέτει κουζίνα, επωφελήσου από αυτό και μαγείρεψε τα γεύματά σου αντί να τρως έξω κάθε μέρα. Φυσικά θα κάνεις το ίδιο και στην πόλη, πριν ξεκινήσουν οι διακοπές. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά τα έξοδα διατροφής σου.

Εξέτασε εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς

Εξέτασε διάφορες μορφές μεταφοράς, όπως λεωφορεία, τρένα ή ομαδική χρήση αυτοκινήτου, για να εξοικονομήσεις χρήματα πριν τις διακοπές, αλλά και κατά τη διάρκειά τους, σε ακριβές πτήσεις, ακτοπλοϊκά ή ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Περιόρισε τις δαπάνες για αγορές

Αντί να αγοράσεις πράγματα που νομίζεις ότι θα χρειαστείς για τις διακοπές σου, όπως για παράδειγμα μια σκηνή κάμπινγκ, περιόρισε τις δαπάνες σου με το να δανειστείς από φίλες, φίλους, συγγενείς και άλλους γνωστούς που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν.

Επωφελήσου από τις δωρεάν δραστηριότητες

Επωφελήσου από τις δωρεάν δραστηριότητες στην πόλη πριν από τη φυγή σου για διακοπές, όπως οι συναυλίες, η επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις, οι ελεύθερες προβολές ταινιών και πολλά ακόμη. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με την παρέα, χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα για διασκέδαση πριν τα μεγάλα έξοδα των διακοπών.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της