Skip to main content

SINGLES

5 τρόποι για να τον κερδίσεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου...



Το πρώτο ραντεβού είναι το πιο κρίσιμο! Λογικό, λοιπόν, να θέλεις να τον εντυπωσιάσεις, όχι μόνο με την εμφάνισή σου, αλλά κυρίως με την προσωπικότητα και τους τρόπους σου. Γι’ αυτό και χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση! Για να την αποκτήσεις, αν δεν την διαθέτεις δηλαδή ή δεν νιώθεις 100% σίγουρη, να έχεις στο μυαλό σου τα εξής:

1. Το να δείχνεις άνετη, δεν σημαίνει ότι είσαι και σίγουρη για τον εαυτό σου. Γι’ αυτό φρόντισε πριν εμφανιστείς ως η super cool τύπισσα, που όλα τα ξέρει και με τίποτα δεν κολλάει, να είσαι σίγουρη ότι αυτό είσαι εσύ. Η αυτοπεποίθηση κατακτάται με την πραγματική γνώση του εαυτού μας, των αναγκών και των επιθυμιών μας.

2. Ξεκίνα μ’ αυτά για τα οποία αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Αν είσαι, για παράδειγμα, πολύ σίγουρη για τις επαγγελματικές σου ικανότητες, τις επιτυχίες σ’ αυτόν το τομέα ή αν ξέρεις ότι είσαι πολύ καλή σε κάτι, π.χ. τη μαγειρική σου, φρόντισε να μιλήσεις και να αναδείξεις αρχικά αυτή την πλευρά σου.

3. Πάρε πρωτοβουλία. Ακόμα και αν δυσκολεύεσαι, το να είσαι εσύ αυτή που κάνει το πρώτο βήμα, όπως για παράδειγμα να τον αγγίξεις ή να τον φλερτάρεις με τα μάτια, θα κάνει τον παρτενέρ σου να νιώσει ότι είσαι δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ θα το νιώσεις και η ίδια για τον εαυτό σου.

4. Βγάλε από μέσα σου τη θηλυκή σου πλευρά. Σκέψου πώς θα συμπεριφερόταν, για παράδειγμα, στο πρώτο ραντεβού η αγαπημένη σου κινηματογραφική σταρ και κάνε κάτι ανάλογο, χωρίς να το παρακάνεις φυσικά. 

5. Χαμογέλα! Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από ένα ειλικρινές (και ερωτικό) χαμόγελο.

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.