5 τρόποι για να τον κερδίσεις από το πρώτο κιόλας ραντεβού

Εκτός από το να είσαι ο εαυτός σου...

Αναστασία Τουρούτογλου

Το πρώτο ραντεβού είναι το πιο κρίσιμο! Λογικό, λοιπόν, να θέλεις να τον εντυπωσιάσεις, όχι μόνο με την εμφάνισή σου, αλλά κυρίως με την προσωπικότητα και τους τρόπους σου. Γι’ αυτό και χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση! Για να την αποκτήσεις, αν δεν την διαθέτεις δηλαδή ή δεν νιώθεις 100% σίγουρη, να έχεις στο μυαλό σου τα εξής:

1. Το να δείχνεις άνετη, δεν σημαίνει ότι είσαι και σίγουρη για τον εαυτό σου. Γι’ αυτό φρόντισε πριν εμφανιστείς ως η super cool τύπισσα, που όλα τα ξέρει και με τίποτα δεν κολλάει, να είσαι σίγουρη ότι αυτό είσαι εσύ. Η αυτοπεποίθηση κατακτάται με την πραγματική γνώση του εαυτού μας, των αναγκών και των επιθυμιών μας.

2. Ξεκίνα μ’ αυτά για τα οποία αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Αν είσαι, για παράδειγμα, πολύ σίγουρη για τις επαγγελματικές σου ικανότητες, τις επιτυχίες σ’ αυτόν το τομέα ή αν ξέρεις ότι είσαι πολύ καλή σε κάτι, π.χ. τη μαγειρική σου, φρόντισε να μιλήσεις και να αναδείξεις αρχικά αυτή την πλευρά σου.

3. Πάρε πρωτοβουλία. Ακόμα και αν δυσκολεύεσαι, το να είσαι εσύ αυτή που κάνει το πρώτο βήμα, όπως για παράδειγμα να τον αγγίξεις ή να τον φλερτάρεις με τα μάτια, θα κάνει τον παρτενέρ σου να νιώσει ότι είσαι δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενώ θα το νιώσεις και η ίδια για τον εαυτό σου.

4. Βγάλε από μέσα σου τη θηλυκή σου πλευρά. Σκέψου πώς θα συμπεριφερόταν, για παράδειγμα, στο πρώτο ραντεβού η αγαπημένη σου κινηματογραφική σταρ και κάνε κάτι ανάλογο, χωρίς να το παρακάνεις φυσικά. 

5. Χαμογέλα! Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από ένα ειλικρινές (και ερωτικό) χαμόγελο.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares