Skip to main content

SINGLES

4 πραγματικοί λόγοι που σε οδηγούν στην απιστία

Δεν φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος...



1. Διανύεις μια δύσκολο περίοδο της ζωής σου. Μπορεί να έχεις πολύ διάβασμα, να δουλεύεις πολύ, να περνάς υπαρξιακή κρίση ή ακόμα και να έχασες κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Κάθε φορά που η ζωή μας "ταράζεται" και φέρνει αλλαγές, εμείς ασύνειδα προσπαθούμε να στρέψουμε την προσοχή μας κάπου αλλού. Λέγεται "μετατόπιση προβλήματος" και είναι ακριβώς αυτό που σου προσφέρει μια παράνομη σχέση.

2. Αισθάνεσαι ότι η σχέση σας έχει τελειώσει. Όταν η γυναίκα νιώθει ότι η σχέση στην οποία βρίσκεται είναι πολύ κοντά στο τέλος της, είτε το επιζητά εκείνη, είτε ο σύντροφός της, τις περισσότερες φορές θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό πρόχειρα και σπασμοδικά. Είναι ουσιαστικά μια ασυνείδητη προσπάθεια να δει την ζωή της μετά τον χωρισμό.

3. Δεν περνάς καλά μαζί του. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να πάρεις απόφαση τον χωρισμό, όμως αυτό που ξέρεις με βεβαιότητα είναι ότι δεν μπορείς καν να θυμηθείς την τελευταία φορά που πέρασες πραγματικά καλά με τον σύντροφο σου. Όταν, όμως, είσαι σε μία σχέση στην οποία δεν αισθάνεσαι ξένοιαστη, δεν γελάς και δεν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις για τον εαυτό σου και την ζωή σου, είναι πάρα πολύ εύκολο να γοητευτείς από το πρώτο αρσενικό που θα περάσει από δίπλα σου και θα καταφέρει το εξής απλό: να σε κάνει να γελάσεις με την καρδιά σου.

4. Η σεξουαλική ζωή σας έχει βαλτώσει. Νόμιζες ότι μόνο οι άντρες είναι αυτοί που πλήττουν στην κρεβατοκάμαρα; Σου έχουμε νέα. Κι εμείς βαριόμαστε και μάλιστα πολύ. Ιδίως όταν έχουμε την ανάγκη να αισθανθούμε ποθητές και ο σύντροφος μας δεν κάνει απολύτως τίποτα γι αυτό. Τότε είναι που πιθανόν να το κάνει κάποιος άλλος. 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ