Skip to main content

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Τι λένε τα άστρα για γονείς και παιδιά αυτόν τον Νοέμβριο

Ζωδιακές προβλέψεις από τη μαμά-αστρολόγο Erin McInerney και το The Astrology Mama



 

 

Μπορείτε να πιστέψετε ότι φτάσαμε ήδη στον Νοέμβριο; Παρά το τι μας επεφύλαξε το έτος 2020, όταν μπαίνει ο Νοέμβριος είναι η σεζόν να θυμόμαστε να είμαστε ευγνώμονες και να μετράμε τις πολλές ευλογίες μας, ακόμα κι όταν δεν τιμάμε τη γιορτή των Ευχαριστιών. Ξεκινάμε αυτόν τον μήνα στο μεταμορφωτικό Σκορπιό, όπου μας ζητείται να εργαστούμε μέσα από τα βαρύτερα τραύματά μας, έτσι ώστε τη στιγμή που θα αρχίζει η αισιόδοξη εποχή του Τοξότη (ξεκινώντας από τις 22) να μπορούμε να εξελιχθούμε σε αυτήν την όμορφη πεταλούδα. Στις 15 Νοεμβρίου, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Η Πανσέληνος στους Δίδυμους στις 30 Νοεμβρίου συνοδεύεται από μια σεληνιακή έκλειψη. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τι σημαίνει αυτό για το ζώδιό σας.


ΚΡΙΟΣ
Αυτός ο μήνας θα είναι η ιδανική στιγμή για κάποια ενδοσκόπηση και αυτοαναστοχασμό. Επειδή είστε το σύμβολο που αντιπροσωπεύει τον «εαυτό», η σεζόν του Σκορπιού θέλει να επαναξιολογήσετε τι έχει δουλέψει για εσάς μέχρι τώρα και τι όχι. Αυτό το έργο μπορεί να φαίνεται βαρύ, αλλά είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή σας. Έχετε ένα παιδάκι Κριό; Η ίδια επανεκτίμηση μπορεί να γίνει για εκείνα ώστε να μπορούν να ζήσουν τις καλύτερες ζωές τους!

ΤΑΥΡΟΣ
Γνωρίζουμε ότι οι Ταύροι είναι οι γκουρμέ του ζωδιακού κύκλου και με την εποχή των διακοπών να πλησιάζει, θα είστε στη δόξα σας! Αφεθείτε λίγο (με μέτρο, φυσικά, Ταύρος) σε ό,τι νόστιμο πιάτο γαργαλάει τη φαντασία σας. Αν σας αρέσει επίσης να είστε σεφ, φέρετε τα μικρά σας στην κουζίνα και συμπεριλάβετε τα! Δεν είναι μόνο αφορμή για σύνδεση και διασκέδαση, αλλά μπορεί να είναι και ευκαιρία για γνώσεις και βελτίωση δεξιώσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος είναι στο ζώδιό σας αυτό το μήνα Δίδυμοι. Αυτή τη φορά θα έχει μεγάλη επίδραση στην επικοινωνία της αλήθειας για εσάς, ειδικά όταν πρόκειται για τον σύντροφό σας. Το να ακούτε περισσότερο από το να μιλάτε θα είναι το κλειδί για εσάς. Για το παιδί σας στο ζώδιο των Διδύμων, ενθαρρύνετέ το να εκφράζει πάντα την αλήθεια του και βεβαιωθείτε ότι το ακούτε με ανοιχτή καρδιά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εποχή του Σκορπιού τείνει να φέρει τα θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια, και αυτό θα είναι πραγματικά έντονο για εσάς αυτό το μήνα, Καρκίνοι. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε τη συναισθηματική σας ενέργεια σε κάτι δημιουργικό. Ο Καρκίνος είναι ο ευγενικός ηγέτης της κοινότητας, ίσως μαζετείτε όλοι μαζί για ένα αξέχαστο οικογενειακό δείπνο, ακόμα κι αν αυτό είναι εικονικό. Εάν έχετε παιδί στο ζώδιο του Καρκίνου, συμπεριλάβετε το στη διαδικασία της οικογενειακής ιεροτελεστίας, ζητήστε του να σας βοηθήσει να φτιάξει το τραπέζι ή να διακοσμήσει το σπίτι.

ΛΕΩΝ
Εντάξει, Λέων, ήρθε η ώρα να φορέσεις το καπέλο της οικοδέσποινας! Σας αρέσει να είστε το κέντρο της προσοχής και να τοποθετείτε τις κορυφαίες συγκεντρώσεις που επιδεικνύουν τα ταλέντα σας. Ακόμα και πρόκειται για εικονικές συναντήσεις η οργάνωσή σας είναι επαγγελματικού επιπέδου. Ίσως το Λιονταράκι σας να γίνει η αφορμή ή κύρια πηγή ψυχαγωγίας για τα κρύα φθινοπωρινά βράδια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένοι, είναι γνωστό ότι είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν, μην ξεχάσετε να είστε ευγνώμονες και να μετρήσετε όλες τις ευλογίες σας. Έχετε πετύχει περισσότερα από όσα καταλαβαίνετε και θα πρέπει να είστε περήφανοι! Δοκιμάστε να φτιάξετε μαζί με το παιδί σας που είναι γεννημένο στο ζώδιο του Παρθένου μια λίστα ευγνωμοσύνης την οποία θα τσεκάρετε καθημερινά μαζί.


ΖΥΓΟΣ
Ζυγοί, γνωρίζουμε ότι προτιμάτε να είστε με τον σύντροφό σας ή με μια ομάδα, αλλά αυτός ο μήνας προορίζεται για να έχετε λίγο σόλο χρόνο αφιερωμένο στον προβληματισμό. Πρέπει να έχετε μια υγιή ισορροπία του χρόνου που περνάτε με τον εαυτό σας και του χρόνου που περνάτε με τους άλλους. Το ίδιο ισχύει και για το μικρό σας Ζυγό, η δημιουργία ισορροπίας μεταξύ κοινωνικοποίησης και μοναχικού χρόνου θα το ωφελήσει πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι η σεζόν σας, Σκορπιοί! Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε, να μείνετε μέσα και να απολαύσετε τον χρόνο σας με ένα καλό βιβλίο ή ντοκιμαντέρ, οτιδήποτε κουμπώνει αυτή τη στιγμή με τις ανησυχίες ή τα ενδιαφέροντά σας! Το παιδί σας στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανώς ένα άτομο που του αρέσει να επιλύει προβλήματα, οπότε πάρτε ένα βιβλίο με αινίγματα ή ξεκινήστε ένα παιχνίδι όπου μπορείτε να προσποιηθείτε ότι είστε ερευνητές. Η εξερεύνηση των μυστηρίων είναι το θέμα αυτού του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πιθανότατα να αισθάνεστε ότι όλο αυτό το έτος ήταν ένα ταξίδι μεταμόρφωσης για εσάς, Τοξότες. Αυτή η σεζόν του Σκορπιού θα είναι η τελευταία από ό,τι έμοιαζε με ένα έτος δοκιμών, και όταν η σεζόν σας έρθει στο τέλος του μήνα, θα είστε η πεταλούδα που επιτέλους βγαίνει από το κουκούλι της. Επειδή και το Τοξοτάκι σας μπορεί πιθανότατα να ένιωσε τις σκληρές αλλαγές φέτος, είναι σημαντικό να τιμήσετε τα συναισθήματά του και να διατηρήσετε χώρο για αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μήπως η περίοδος λίγο πριν τις διακοπές τείνει να σας φαίνεται λίγο ζοφερή, ω σοβαροί Αιγόκεροι; Χαλαρώστε, συμβαίνει και στους καλύτερους. Όταν αρχίσετε να αισθάνεστε λίγο πεσμένοι, εστιάστε σε αυτό που σας κάνει να νιώθετε ευγνώμονες. Εάν το παιδί σας είναι Αιγόκερως μπορεί να μελαγχολήσει αυτή την εποχή, φροντίστε να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο και να τους δείξετε την αγάπη σας ακόμη περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόος, ξέρουμε ότι σας αρέσει να βάζετε τη δική σας προσωπική πινελιά στα πράγματα. Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας για αυτόν τον μήνα, γνωρίζουμε ότι θα είναι πρωτότυπα και διασκεδαστικά. Το παιδί Υδροχόος σας θα λατρέψει τη μετάβαση από το φθινόπωρο προς τον χειμώνα!

ΙΧΘΥΣ

Έχετε μια πολύ δημιουργική πλευρά μέσα σας. Αυτόν τον μήνα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας διακοσμήσεις για το φθινόπωρο που τελειώνει και το χειμώνα που έρχεται και να φτιάξετε διασκεδαστικές λιχουδιές με τα μικρά ψαράκια σας. Μαζί μπορείτε πραγματικά να τους εντυπωσιάσετε όλους με υπέροχη διακόσμηση και νόστιμα επιδόρπια!

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά του Καρκίνου στις 4/2 ξαναβλέπουμε το “Hair Love”

Τη μικρού μήκους animation ταινία που κέρδισε το Όσκαρ αλλά και την καρδιά μας

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Στον αστερισμό των μαμάδων!

Τι είδους μαμά είσαι, με βάση το ζώδιό σου

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε γονιός καθώς το παιδί μεγαλώνει

Ο ρόλος του γονέα είναι μια συνεχής περιπέτεια που εκτός από απολαυστικές στιγμές και έντονα συναισθήματα, προσφέρει και μικρές (ή και μεγαλύτερες!) αγωνίες.

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου