ΑΥΤΟΣ είναι ο πιο δημιουργικός τρόπος να υποδεχτείς το καλοκαίρι μαζί με το παιδί σου

Ραντεβού στο Θησείο! 

Μαρία Μυλωνά

Το καλοκαίρι -επιτέλους- μπήκε για τα καλά. Ψάχνεις έναν δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο για να το καλωσορίσεις με το παιδί σου; Σου προτείνουμε να επισκεφτείς μαζί του τον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων, στο Θησείο και να παρακολουθήσεις τις εκδηλώσεις "Καλωσόρισες Καλοκαίρι", από το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "People & Puppets' Svit".

Τι θα κάνετε εκεί; Θα μάθετε να κατασκευάζετε κούκλες, να ζωγραφίζετε πέτρες, να κάνετε κολιέ, βραχιόλια και μπρελόκ με σπάγκους, νήματα και βότσαλα με τεχνική "μακραμέ" και πολύχρωμα καραβάκια. Και το σημαντικότερο - σε ένα από τα εργαστήρια - "Φτιάξε το Δικό σου Παραμύθι", θα μάθεις πώς μπορείς, συσσωρεύοντας τις καλοκαιρινές σας εμπειρίες και χαρούμενες στιγμές, να φτιάξεις το δικό σας παραμύθι, με ήρωα το παιδί σου, για να μείνει αυτό το καλοκαίρι πραγματικά αξέχαστο.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα αναλυτικά; 

12:00-13:00 "Πέτα, Λούδα!" μια παράσταση που απευθύνεται στα παιδιά 2,5-5,5 ετών, με κούκλες και τεχνική Sand-Art (Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ/ με το εισιτήριο της παράστασης μπορείς να παρακολουθήσεις και το εργαστήρι με επιπλέον 5 ευρώ).

13:00-14:30 Εργαστήρι κατασκευής για γονείς με παιδιά: "Δημιουργώντας μαζί με το παιδί!" (Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ/γονιός με το παιδί -συμπεριλαμβάνει και τα υλικά)

17:30- 19:00 Εργαστήρι για γονείς "Φτιάξε το Δικό σου Παραμύθι" (Τιμή εισιτήριου: 8 ευρώ/γονιός με το παιδί -συμπεριλαμβάνει και τα υλικά)

Που: Χώρος Τέχνης Ασωμάτων, Θησείο - Μοναστηράκι, Αγίων Ασωμάτων 6 

Πότε: Κυριακή 05 Ιουνίου 2016, ώρες: 12:00, 13:00, 17:30

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares