Αυτό είναι μακράν το καλύτερο παιδικό κουρείο

Μπορεί να βρίσκεται μακρυά από την Ελλάδα, όμως περνάει το παιδικό κούρεμα σε άλλη διάσταση και αξίζει την αντιγραφή.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Κάνε εικόνα το παιδί σου στο κομμωτήριο.  Το πιθανότερο είναι ήδη να σκέφτηκες μια καρέκλα, πολλά ψαλίδια, κόσμο και ένα τάμπλετ που θα καταφέρνει να το κρατάει στην καρέκλα όσο διαρκεί η διαδικασία. Δε σε αδικούμε! Όμως, υπάρχουν κάποιοι άλλοι σε αυτό τον πλανήτη που θέλουν να αλλάξουν αυτά τα δεδομένα με ένα ευφάνταστο τρόπο. Αυτοί, βρίσκονται στο Μίσιγκαν και λειτουργούν ένα κουρείο που μπορεί να θεωρηθεί μακράν το καλύτερο παιδικό κουρείο. Γιατί; Μα επειδή καταφέρνει να κάνει τη διαδικασία ευχάριστη και εκπαιδευτική.

Πολύ καλά διάβασες. Μπορεί να γίνει "μάθημα" σε αυτό το κουρείο! Ο όρος που έχει θέσει είναι οι μικροί πελάτες να λαμβάνουν έκπτωση, αν την ώρα που κουρεύονται διαβάζουν δυνατά ένα από τα βιβλία που βρίσκονται στο χώρο. Επίσης, τα "τεστ" είναι στο πρόγραμμα. Εκεί πάνω που κόβεται η φράντζα, μπορεί ο κομμωτής να ρωτήσει μια διευκρίνιση. Ο λόγος είναι πως θέλει όχι μόνο επιφανειακή ανάγνωση αλλά κανονική κατανόηση!

Ο υπεύθυνος αυτής της δράσης λέγεται Ryan Griffin και το κουρείο The Fuller Cut barbershop. Ας τον αντιγράψει κάποιος και στη χώρα μας!

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares