Ξέρω τι θα διαβάσεις σήμερα…

Δύο υπέροχα παραμύθια και μια συλλογή πορτρέτων για τη μαμά...

Νανά Χατζή

bookinma.jpg

Μαμά 

Η πρώτη λέξη που λέει ένα παιδί. Μια μοναδική, παγκόσμια λέξη, συνώνυμη με την αγάπη, την τρυφερότητα, την ανάγκη, την ελπίδα, αλλά και μερικές φορές με την έλλειψη και την απουσία. Υπάρχουν στον κόσμο τόσο πολλές μητέρες, τόσο διαφορετικές, καθεμία για ένα παιδί που γεννιέται. Όμως όταν μια μαμά κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της, η εικόνα είναι πάντα η ίδια. Μια υπέροχη συλλογή πορτρέτων αφιερωμένη στη μία και μοναδική μαμά!

Aπό τους Eλέν Ντελφόρζ και Κεντέν Γκρεμπάν και τις εκδόσεις Φουρφούρι.

booksin.jpg

Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω

O δάσκαλος στο σχολείο ρωτά τους μικρούς  μαθητές να του πουν τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. Οι απαντήσεις πολλές και διάφορες. Γιατρός, αστυνομικός, οδηγός τρένου, ταχυδρόμος. Όμως η μικρή Ζιλιέτ δυσκολεύεται γιατί απλά δεν ξέρει ακόμα τι θέλει να γίνει… Σκέφτεται πολύ και όταν έρθει η σειρά της να απαντήσει, θα σας αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό!

Για παιδιά από 4 έως 9 χρονών. Aπό τον εικονογράφο Κεντέν Γκρεμπάν και τις εκδόσεις Φουρφούρι.

 

bookinikar.jpg

 

Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο.

Το Πίτσι Πίτσου, το νησί των Πιτσιμπουίνων, είναι το πιο ασφαλές, αλλά και το πιο μυστήριο νησί στον κόσμο. Στο σχολείο σήμερα το πρόγραμμα έχει κολύμπι στη Λίμνη Λαμπίκο. Όταν τα Πιτσιμπουίνια φτάνουν εκεί, βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Η λίμνη δεν έχει σταγόνα νερό!  Ο Μικρός Μπλε, ο μοναδικός ντετέκτιβ του νησιού, και η παρέα του θα πρέπει να βιαστούν, αν θέλουν να λύσουν το πρώτο τους μυστήριο.

Ένα παραμύθι της βραβευμένης για τα αστυνομικά της μυθιστορήματα Ευτυχίας Γιαννάκη, σε εικονογράφηση της Σοφίας Τουλιάτου. Εκδόσεις Ίκαρος

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares