Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

«Αηδονάκια» Christmas Village

Ο Άγιος Βασίλης σε περιμένει στο Μαρούσι



Τι χαρά που επιτέλους τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Όλα τα παιδιά του κόσμου λατρεύουν αυτή την εποχή γιατί όπου να ‘ναι θα φτάσει και ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα τους. Ο αγαπημένος μας Αϊ Βασίλης ζει, όπως όλοι γνωρίζουμε, στην μακρινή Λαπωνία. Όμως για φέτος θα μετακομίσει για λίγες μέρες στο Μαρούσι, στο νέο του σπίτι που στήθηκε μέσα στο Λουνα Παρκ «Τα αηδονάκια», στην χριστουγεννιάτικη εκδοχή του.

Πράγματι, το Λουνα Παρκ που ξέραμε, μετατράπηκε στο πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο χωριό και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το εξερευνήσουν. Από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου σας περιμένει για την πιο ονειρεμένη, «magic fun ride», μαγική και διασκεδαστική περιπέτεια!

Σε όλο το χωριό στρώθηκε το πιο παχύ χιόνι και λαμπερή αστερόσκονη έχει πέσει από τον ουρανό, μετατρέποντας το στο πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικό χωριό. Στο κέντρο του δεσπόζει ένα πανύψηλο δέντρο με υπέροχες μπάλες και φιόγκους, ενώ τα αστραφτερά λαμπάκια του αναβοσβήνουν παιχνιδιάρικα. Στην πιο όμορφη γωνιά του πάρκου, σε ένα σπιτάκι ζεστό, γεμάτο γέλια και χαρές, θα σας περιμένει ο ένας και μοναδικός! Ο αγαπημένος και λατρεμένος όλων μας. Ο Αϊ - Βασίλης! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Αϊ - Βασίλης θα υποδέχεται τους μικρούς του φίλους στο χιονισμένο σπιτάκι του για να φωτογραφηθεί μαζί τους.

 

 

Από το μαγικό χωριό δεν θα έλειπαν φυσικά τα χριστουγεννιάτικα Ξωτικά. Κοντά στο σπίτι του Αϊ - Βασίλη τα Ξωτικά έστησαν ήδη το μαγικό τους εργαστήριο. Με μοναδικές μαγικές γιορτινές δραστηριότητες θα φτιάξουν πρωτότυπες κατασκευές και στολίδια. Θα βοηθούν τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το γράμμα τους στον Αϊ- Βασίλη, με τα δώρα που θέλουν να τους φέρει για τον καινούργιο χρόνο. Εκεί, επίσης τα προσωπάκια των μικρών φίλων μας θα μεταμορφωθούν από τα μαγικά πινέλα των ξωτικών σε χιονονιφάδες, καλικάντζαρους, χιονούλες και Αϊ-Βασίληδες! Και αφού το γράμμα ετοιμαστεί θα περάσετε μια βόλτα από το Magic Ταχυδρομείο για να το στείλετε Express αποστολή στον Αϊ - Βασίλη.

 

 

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Παγωμένο Παλάτι της Βασίλισσας του Χιονιού, ούτε και το  περιστρεφόμενο τούνελ που θα σας κάνει πραγματικά να χάσετε την γη κάτω από τα πόδια σας. Μπορείτε να απολαύσετε φυσικά και όλα τα κλασικά και διαδραστικά παιχνίδια του Λούνα Παρκ για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική ρόδα, safari με ιπτάμενα ζώα, το κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», αυτοκινητόδρομος, τραμπολίνο, αράχνη «Spider», πύργος αναρρίχησης, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τρενάκι, ινδιάνικο ποτάμι, ψάρεμα, ιππόδρομος και πολλά άλλα.

 

 

Για τους μεγάλους φίλους στο ανακαινισμένο Αηδονόμπαρο Café θα απολαύσετε μοναδικές λιχουδιές, ζεστά ροφήματα και ποικιλία τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα. Τέλος Στον ίδιο χώρο, θα βρείτε και Gift Shop με επώνυμα παιδικά δώρα, που θα σας θυμίζουν την μοναδική εμπειρία που ζήσατε κάθε Χριστούγεννα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

ΠΑΙΔΙ

Έχει σημασία ο τρόπος που μιλάμε για τα παιδιά μας;

Η γλώσσα που βιώνουν τα παιδιά στο σπίτι μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία τους στο σχολείο.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30