Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Ο E.T. επιστρέφει σπίτι 37 χρόνια μετά

Η πιο όμορφη Xmas διαφήμιση



Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στην δεκαετία του ’80 για να θυμηθούμε μια από τις πιο παράξενες και δυνατές φιλίες που είδαμε ποτέ στο Hollywood. Μα φυσικά μιλάω για την αγαπημένη κλασσική (πλέον) ταινία του Steven Spielberg, "E.T. ο Eξωγήινος", στην οποία είδαμε και μάθαμε πως οι φιλίες μπορούν να γίνουν δυνατές ακόμα και αν οι φίλοι είναι από «διαφορετικούς κόσμους».

Η Comcast TV προκειμένου να προωθήσει την Xfinity υπηρεσία της, δημιούργησε μια μικρού μήκους ταινία, ένα «sequel», για να μάθουμε τι απέγινε τελικά η φιλία του E.T. και του Eliot σε μια πιο γιορτινή εκδοχή.

Σε αυτή την τηλεοπτική διαφήμιση παρακολουθούμε τον μικρό Eliot, που πια δεν είναι καθόλου μικρός. Ο Henry Thomas, λοιπόν, έχει κάνει όλες τις χριστουγεννιάτικες ετοιμασίες στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του, όταν ξαφνικά ο E.T., εμφανίζεται και τους εκπλήσσει όλους. Ο μικρός εξωγήινος γύρισε για να συναντήσει τον παιδικό του φίλο μετά από 37 χρόνια.

Όμως, ο Eliot προειδοποιεί τον E.T. πως από τότε που άφησε πίσω του τον πλανήτη γη έχουν αλλάξει πολλά και ειδικά στον κλάδο της τεχνολογίας. Πράγματι, στην συνέχεια βλέπουμε τα παιδιά του Eliot να προσπαθούν να εξηγήσουν στον E.T. το διαδίκτυο, την  εικονική πραγματικότητα, ότι αφορά την προηγμένη τεχνολογία που στην δεκαετία του ’80 δεν υπήρχε ακόμα σε αυτό τον βαθμό.

Το διαφημιστικό αυτό spot, ξυπνάει συναισθήματα νοσταλγίας για την ανιδιοτελή αγάπη και φιλία που έχτισαν οι ήρωες του Steven Spielberg στην ταινία αυτή, η οποίαα παρόλο που έσπασε τότε τα ταμεία του box office, παραμένει ακόμα ένα πολύ αγαπημένο κλασσικό έργο.     

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department