Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ιστορίες με σκυλάκια!

Πάτα το play και μπες σε εορταστική διάθεση μαζί με τον τετράποδο φίλο σου



 Καναπές, μαλακή κουβερτούλα, λιχουδιές και ταινία για όλους. Το ιδανικό σενάριο για μια όμορφη βραδιά. Αν μάλιστα είναι και Χριστούγεννα μια χριστουγεννιάτικη ταινία είναι ό,τι πρέπει. Πάρε το σκύλο σου αγκαλιά ή άσε τον να καθίσει αναπαυτικά στο μαξιλάρι του. Εμείς διαλέξαμε τις καλύτερες γιορτινές ταινίες που θα εκτιμήσουν οι τετράποδοι φίλοι μας αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τα σκυλιά.

Συγκεντρώσαμε μερικές υπέροχες ταινίες διακοπών που μπορείς και πρέπει να παρακολουθήσεις με τον γούνινο καλύτερό σου φίλο. Είναι γεγονός ότι τα σκυλιά λατρεύουν να παρακολουθούν άλλα σκυλιά στην οθόνη.

12 Dogs Of Christmas (2005)

Τα 12 Σκυλιά Των Χριστουγέννων: Είναι Χριστούγεννα, η πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου, όχι όμως για τη μικρή Έμμα, που είναι ορφανή από μητέρα. Ο πατέρα της αδυνατώντας να τη συντηρήσει, τη στέλνει να μείνει με τη θεία Ντολόρες, μια παλιά του φιλενάδα, στο Ντόβερβιλ. Με την άφιξή της στην πόλη, η Έμμα βρίσκεται μπλεγμένη στον πόλεμο για τα σκυλιά. Από τη μια μεριά είναι ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο που είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον παλιό νόμο που απαγορεύει τα σκυλιά στην πόλη με τη βοήθεια του απεχθή μπόγια, αδελφού του δημάρχου. Από την άλλη είναι η Κυρία των Σκυλιών, που διατηρεί ορφανοτροφείο για σκύλους. #Christmas


Τα Καλά Σκυλάκια Τραγουδούν τα Κάλαντα

Ο Τσάρλι Μπέικερ (Στίβεν Γουέμπερ), ο Ίτσι Φορντ (Ντομ Ντελουίζ) μαζί με τη Σάσα (Σίνα Ίστον) αλλά και όλη τη συμμορία, προσπαθούν να σώσουν τα Χριστούγεννα από τα σχέδια του Κάρφεϊς! O Κάρφεϊς έχει συμμαχήσει με ένα κακό πνεύμα που θέλει να χρησιμοποιήσει τα σκυλιά όλου του κόσμου για να καταστρέψει τη γιορτή των Χριστούγεννων για πάντα! H συναρπαστική σκυλίσια παρέα επιστρέφει μετά την επιτυχία «Όλα Tα Καλά Σκυλάκια Πάνε Στον Παράδεισο» και μπλέκει σε νέες περιπέτειες με μουσική και τραγούδια, σε αυτήν την ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια που βασίζεται στο αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς «Mια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία».

https://www.youtube.com/watch?v=Z1xMKL_XxXQ

A Dog Named Christmas

Μια ιστορία ενός νεαρού άνδρα με μαθησιακή αναπηρία, που ονομάζεται Todd McCray (Noel Fisher) που ζει με τους γονείς του στα αγροτικά μεσοδυτικά. Η ιστορία λαμβάνει χώρα σε περίοδο δύο εβδομάδων κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, όταν το τοπικό καταφύγιο ζώων εγκαινιάζει ένα πρόγραμμα "Υιοθετήστε ένα σκυλί για τα Χριστούγεννα". Η άνευ όρων αγάπη του Todd για τα ζώα του δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει μια προσπάθεια να διασφαλίσει ότι όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά θα υιοθετηθούν από την τοπική κοινότητα. Ένα σκυλί ειδικότερα άρπαξε την καρδιά του Τοντ και μέσω διαλείπουμενων αναδρομών, οι θεατές ανακαλύπτουν αργά τους λόγους για την απροθυμία του πατέρα του να υποστηρίξει πλήρως τις προσπάθειες του Τοντ.

https://www.youtube.com/watch?v=5f_2E1CXhvc

Η λαίδη και ο αλήτης

Η Λαίδη και ο Αλήτης είναι  ταινία μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων του 1955 σε παραγωγή Γουώλτ Ντίσνεϋ. Βασισμένη στην ιστορία του περιοδικού Cosmopolitan, «Happy Dan, The Cynical Dog» του Γουόρντ Γκριν, η Λαίδη και ο Αλήτης αφηγείται την ιστορία ενός θηλυκού Αμερικανικού Κόκερ Σπάνιελ με το όνομα Λαίδη, η οποία ζει με μία εκλεπτυσμένη οικογένεια της μεσαίας τάξης, κι ενός αρσενικού αδέσποτου μη καθαρόαιμου σκύλου με το όνομα Αλήτης. Όταν οι δύο σκύλοι συναντιούνται, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο ρομαντικές περιπέτειες και τελικά ερωτεύονται. Η ταινία ξεκινάει και τελειώνει… τα Χριστούγεννα!

Πηγή: tetrapodo.gr

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

4 πράγματα που πρέπει πάντα να κάνουν οι γονείς για να μεγαλώσουν κορίτσια με αυτοπεποίθηση

Η Jennifer Breheny Wallace που έχει εκπαιδευτεί στο Χάρβαρντ αναλύει τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης έρευνας

ΠΑΙΔΙ

Πώς να μεγαλώσετε χαρούμενα παιδιά: Συνήθειες και συμβουλές που οδηγούν στην ευτυχία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, συμβουλές για να μεγαλώσετε ένα ικανοποιημένο παιδί

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή