Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

Ασφαλές και πλούσιο παιδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπως το ονειρεύονται τα παιδιά και όπως το εγκρίνουν οι γονείς

Πώς να αναβαθμίσετε την ψυχαγωγία των παιδιών από την ευκολία του σπιτιού σας



Τι ευχή θα έκαναν τα παιδιά αν είχαν την ευκαιρία να «φτιάξουν» το τηλεοπτικό πρόγραμμα όπως το ονειρεύονται; Απίθανη δράση, αστείρευτη ποικιλία, αγαπημένους ήρωες και σίγουρα τη δυνατότητα να «σταματούν» τον χρόνο, ώστε να μπορούν να βλέπουν ξανά τα επεισόδια της σειράς τους ή να μπορούν να μη χάνουν κάτι ενώ βρίσκονται στο σχολείο ή σε άλλες δραστηριότητές τους. Αυτά θα ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα επέλεγαν για να φτιάξουν την «τηλεόραση των ονείρων» τους.

Πώς θα ήθελαν οι γονείς την ιδανική τηλεόραση για παιδιά; Ποιοτικό πρόγραμμα, εύκολο και κατανοητό μενού, και πάνω απ’ όλα τη σιγουριά ότι τα παιδιά τους παρακολουθούν περιεχόμενο που οι ίδιοι εγκρίνουν και είναι σύμφωνο με τις ανάγκες, το επίπεδο και την ηλικία του παιδιού τους.

Πλέον, τόσο οι επιθυμίες των γονιών όσο και οι ευχές των παιδιών για τηλεοπτικό πρόγραμμα που να αναβαθμίζει τις επιλογές ψυχαγωγίας στο σπίτι έγιναν πραγματικότητα και είναι γεγονός. Με μενού πιο εύκολο από ποτέ, με δυνατότητα να κάνετε το πρόγραμμα όσο πιο εξατομικευμένο γίνεται και με επιλογή από τα περισσότερα διαθέσιμα παιδικά κανάλια στην Ελλάδα, η τηλεοπτική πλατφόρμα EΟΝ kids φέρνει την επανάσταση στη home tv.

eonb

Κι επειδή μπορεί να έχετε απορίες για το πώς μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κάποιες από τις πιθανές ερωτήσεις σας:

Γιατί να δημιουργήσετε ένα παιδικό προφίλ; 

Με τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο προφίλ του παιδιού σας, μέσα από ένα ξεχωριστό και διασκεδαστικό περιβάλλον πλοήγησης, το παιδί θα έχει το δικό του προφίλ και ανάλογα με την ηλικιακή του ομάδα (0-6, 7-11) και θα απολαμβάνει πλούσιο περιεχόμενο που ταιριάζει στην ηλικία του. Παράλληλα, οι συντομεύσεις με αγαπημένους ήρωες κάνουν πιο εύκολη την πλοήγηση στην ΕΟΝ και την αναζήτηση του αγαπημένου τους περιεχομένου. Επιπλέον, η ΕΟΝ «μαθαίνοντας» τις προτιμήσεις του παιδιού θα του προτείνει περιεχόμενο που ταιριάζει με τις αναζητήσεις που έχει κάνει ή το θέαμα που παρακολουθεί.

Γιατί είναι το πιο πλούσιο περιεχόμενο;

Η ΕΟΝ Kids προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή παιδικών καναλιών (7 κανάλια) από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην Ελλάδα, για όλες τις ηλικίες. Ταυτόχρονα διαθέτει εκπληκτικά πλούσιο on demand περιεχόμενο.

Πώς μπορούν οι γονείς να είναι σίγουροι για την ασφάλεια;

Μέσω του γονικού ελέγχου, οι γονείς είναι σίγουροι ότι το παιδί του απολαμβάνει το αγαπημένο του παιδικό πρόγραμμα, χωρίς το άγχος ότι θα παρακολουθήσει κάτι που δεν ταιριάζει στην ηλικία του, καθώς δεν έχουν πρόσβαση στο Internet και σε περιεχόμενο για μεγάλους.

Μπορούν τα παιδιά να κάνουν pause στον χρόνο;

Η ΕΟΝ δίνει την δυνατότητα στο παιδί να «γυρίσει» πίσω το χρόνο μέχρι και 7 ημέρες και να παρακολουθήσει το αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μπορεί να ξεκινήσει από την αρχή,  να γυρίσει προς τα πίσω ή να το διακόψει και να συνεχίσει την παρακολούθηση αργότερα από οποιαδήποτε συσκευή. Επιπλέον, με την ΕΟΝ το παιδί έχει την δυνατότητα να διακόπτει οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και το live περιεχόμενο. Έτσι, δεν θα χάνει στιγμή από το αγαπημένο του πρόγραμμα.

Μη χάσετε την προσφορά!

Η Nova προσφέρει εντελώς δωρεάν 1000 παιδικά τηλεκοντρόλ στους συνδρομητές που θα δημιουργήσουν ένα παιδικό προφίλ στο EON Smart box και θα συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα.

Η διαδικασία για να λάβουν οι συνδρομητές της Nova ένα δωρεάν ΕΟΝ Kids τηλεκοντρόλ είναι:

  1. Να δημιουργήσουν ένα παιδικό προφίλ στον ΕΟΝ λογαριασμό τους
  2. Να επισκεφτούν το nova.gr όπου θα υπάρχει στη home page ένα σχετικό banner που θα τους οδηγεί στη φόρμα συμμετοχής
  3. Να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην αποκλειστική σελίδα της προσφοράς https://nova.gr/eonkids-tvcontrol

 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.