Ας μιλήσουμε για σεξ...

Τα θέλω των Ελληνίδων στο σεξ κατέγραψαν για πρώτη φορά οι επιστήμονες!  

Μαρία Μυλωνά

Όπως προέκυψε από τις πιπεράτες απαντήσεις τους, δεν προτιμούν το... σκέτο σεξ αλλά επιθυμούν διακαώς να είναι ''πασπαλισμένο'' και με συναίσθημα.

Όπως προκύπτει από μεγάλη παγκόσμια έρευνα που πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών, ένα ποσοστό που αγγίζει το 35%των Ελληνίδων δεν προχωράει σε ερωτικές περιπτύξεις χωρίς προφυλάξεις.

Στις περιπτώσεις όμως που βρίσκονται σε σταθερή σχέση, τότε δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά.

Η πλειοψηφία των Ελληνίδων προτιμά το μασάζ σαν προκαταρκτικό και αμέσως μετά το σεξ, θέλει να αφήνεται στην αγκαλιά του Μορφέα και όχι του αγαπημένου της.

Στο πρωινό σεξ λέει ναι το 43,5% και όχι το 17%!

Σε άλλη ερώτηση ποια στάση προτιμούν στο σεξ, το 20,5% δήλωσε ''την παραδοσιακή φυσικά, που επιτρέπει και η εκκλησία μας''!

Πιπεράτες απαντήσεις...

* Όσο αφορά το cyber sex, οι Ελληνίδες δεν είναι φανατικές αφού το 44,5% απάντησε πως ντρέπονται πολύ για να κάνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο δεν έχουν ηθικούς φραγμούς όταν η στιγμή επιβάλλει να βγάλουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες με το έτερο ήμισυ. Μάλιστα ένα ποσοστό που αγγίζει το 39,5% δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι έχει ήδη βγάλει.

* Πάντως οι Ελληνίδες μπορεί να τάσσονται κατά των sex toys κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά το 57% αναφέρει ότι θα τολμήσει να τα χρησιμοποιήσει ''μόνο όταν το θέλει πολύ ο σύντροφος μου''.

* Την ίδια στιγμή όταν δεν θέλουν να στεναχωρήσουν, τον σύντροφο τους που έκανε τόση προσπάθεια το 38,5% προσποιείται οργασμό.

* Ωστόσο χαρακτηριστικό της νοοτροπίας των Ελληνίδων είναι ότι το 94% των Ελληνίδων συμφωνούν, ότι οι ερωτικές περιπτύξεις τις φέρνουν συναισθηματικά πιο κοντά τους συντρόφους τους.

* Από την ίδια έρευνα αποδεικνύεται επίσης, ότι και οι Έλληνες γίνονται πιο ευαίσθητοι κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς το 84% δεν κρύβει πως αισθάνονται αγάπη κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

* Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πετυχαίνουν επίσης, να κάνουν τους συντρόφους τους ευτυχισμένους, με 76% των ανδρών και 86% των γυναικών να δηλώνουν, ότι το έτερο ήμισυ είναι πολύ καλοί στο να τους χαρίζουν σεξουαλική απόλαυση.

Να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι σε 36 χώρες συμμετείχαν στην έρευνα της εταιρείας, η οποία διενεργήθηκε ηλεκτρονικά αλλά και με προσωπικές συνεντεύξεις.

Πηγή: http://familylife.gr/ 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares