Skip to main content

SEX

Επιδόσεις στο maximum!

Θέλεις να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να κάνει ο σύντροφός σου! 


Μαρία Μυλωνά

 

Οι περισσότεροι άνδρες γνωρίζουν ότι ο τρόπος ζωής τους έχει αρνητικές συνέπειες για την υγεία τους, όμως αρχίζουν να δίνουν περισσότερη σημασία όταν δέχεται πλήγμα και η σεξουαλική τους ζωή λόγω αυτού.

Η χαμηλή τεστοστερόνη, η μειωμένη ερωτική διάθεση και η δυσκολία επίτευξης της στύσης οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε καθημερινά λάθη που κάνουν οι άνδρες και σε ανθυγιεινές συνήθειες που υιοθετούν.  

Δείτε ποια είναι τα 4 αποτελεσματικότερα μέτρα προστασίας που μπορεί να πάρει ο άνδρας για να διασφαλίσει την επιτυχία και την απόλαυση στην ερωτική του ζωή.

1. Αντιμετώπιση του εργασιακού στρες: Το εργασιακό στρες είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία και μάλιστα επηρεάζει όλο και περισσότερο τους νέους άνδρες κάτω των 40 ετών. Εάν οι υποχρεώσεις της δουλειάς ακολουθούν τον άνδρα στο σπίτι, αναπόφευκτα θα μπουν και στην… κρεβατοκάμαρα. Παράλληλα, η υπερβολική αφοσίωση στη δουλειά δεν αφήνει χρόνο για γυμναστική και αρκετό ύπνο, δύο ακόμη παράγοντες που καταστρέφουν την ερωτική ζωή του άνδρα.

2. Καλό πλύσιμο των δοντιών: Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, ερευνητές από την Τουρκία διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που εκδηλώνουν φλεγμονές στη στοματική κοιλότητα και περιοδοντικές παθήσεις αντιμετωπίζουν τριπλάσιο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας. Πώς σχετίζεται η στοματική υγιεινή με τις σεξουαλικές επιδόσεις του άνδρα; Η φθορά των δοντιών πυροδοτεί την αντίδραση του ανοσοποιητικού, προκειμένου να εξουδετερωθούν οι παθογόνοι μικροοργανισμοί του στόματος. Τα βακτήρια μεταφέρονται στη συνέχεια σε όλο το σώμα μέσω του αίματος, προκαλώντας βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία. Έτσι, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί και να διατηρηθεί η στύση.

3. Λιγότερο αλκοόλ: Το αλκοόλ όχι μόνο δεν είναι αφροδισιακό αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να καταστρέψει τις επιδόσεις του άνδρα. Μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine δείχνει ότι η χρόνια κατάχρηση αλκοόλ συνδέεται άμεσα με τη στυτική δυσλειτουργία. Το αλκοόλ έχει κατασταλτική δράση για τον οργανισμό κι έτσι στερεί από τον άνδρα την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται για να αποδώσει.

4. Ο φορητός υπολογιστής στο γραφείο, όχι στα πόδια: Ένας φορητός υπολογιστής παράγει σημαντική ποσότητα θερμότητας. Η υπερβολική θερμότητα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων του άνδρα μπορεί να επηρεάσει μακροπρόθεσμα τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Πηγή: http://www.iatrikanea.gr/

Διαβάστε επίσης

SEX

7 βασικές ενδείξεις ότι το casual sex δεν είναι για σένα

Να πώς θα καταλάβεις αν σου ταιριάζουν οι περιστασιακές σχέσεις.

SEX

5 tips για να απολαμβάνεις το sex ακόμη κι όταν είσαι κουρασμένη

Είσαι σε mood για sex, αλλά είσαι υπερβολικά κουρασμένη; Έχουμε 5 tips που σίγουρα θα βοηθήσουν

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου

Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς απο τις έμμονες ιδέες

Το αύριο δεν περιμένει… ούτε η ζωή σου

FOOD

Το ωφέλιμο διατροφικό προφίλ της ρίγανης

Η ρίγανη θεωρείται βασικό βότανο σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο και εκτός από άρωμα και γεύση προσφέρει και πολλά υγιεινά οφέλη