Skip to main content

SEX

Κάν'το όπως το κάνουν!

Αυτοί είναι οι 8 τύποι ανθρώπων που έχουν τους περισσότερους οργασμούς! 


Μαρία Μυλωνά

Αν ψάχνετε τρόπους για να έχετε περισσότερους οργασμούς στην σεξουαλική σας ζωή, τότε ίσως θα πρέπει να αναλογιστείτε το πού κατοικείτε, το είδος του smartphone που χρησιμοποιείτε, ακόμα και… το τι ψηφίζετε! 

Η ιστοσελίδα yourtango.com συγκέντρωσε στοιχεία από επιμέρους έρευνες επάνω στον οργασμό και παρουσιάζει 8 τύπους ανθρώπων που -στατιστικά- απολαμβάνουν τους περισσότερους οργασμούς. Δείτε ποιοι είναι αυτοί:

1. Εκείνοι που εργάζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά μέσα: Στην 4η ετήσια έρευνα που έκανε η ιστοσελίδα match.com αποδείχτηκε ότι από όλα τα επαγγέλματα, οι αδέσμευτοι άντρες και γυναίκες που εργάζονται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές έχουν τους περισσότερους οργασμούς με ποσοστό 64%.

2. Οι ηλικιωμένες γυναίκες: Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση The American Journal οι ηλικιωμένες γυναίκες είναι με μεγάλη διαφορά πιο ικανοποιημένες από την σεξουαλική επαφή σε σύγκριση με τις… εγγονές τους!

3. Οι χρήστες smartphones με λειτουργικό σύστημα Android: Έρευνα του match.com έδειξε ότι οι χρήστες κινητών Android έχουν κατά 55% περισσότερους οργασμούς σε κάθε σεξουαλική επαφή σε σύγκριση με τους χρήστες οποιουδήποτε άλλου λειτουργικού συστήματος smartphone.

4. Εκείνοι που ψηφίζουν τους Ρεπουμπλικανούς: Έρευνα έδειξε ότι οι ψηφοφόροι της συντηρητικής πτέρυγας των Αμερικανών έχουν περισσότερους οργασμούς από εκείνους των άλλων πολιτικών σχεδιασμών.

5. Οι κοκκινομάλλες: Μπορεί ο μύθος να θέλει τις ξανθιές γυναίκες να είναι πιο… καυτές, αλλά έρευνα έδειξε ότι οι κοκκινομάλλες έχουν τους περισσότερους οργασμούς από κάθε άλλο (φυσικό) χρώμα μαλλιών στις γυναίκες με ποσοστό 41%. Οι ξανθιές ακολουθούν με 36%.

6. Οι γυναίκες που προτιμούν τους πιο “αρρενωπούς” άντρες: Έρευνα του πανεπιστημίου Penn στις ΗΠΑ έδειξε ότι οι γυναίκες που προτιμούν ως σεξουαλικούς συντρόφους εκείνους τους άντρες που έχουν αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή.

7. Εκείνοι που κάνουν σεξ με τον/την πρώην ερωτική τους σύντροφο: Έρευνα του match.com έδειξε ότι το 44% των ατόμων που κάνουν σεξ με τον/την πρώην σύντροφό τους, έχουν οργασμό ΚΑΘΕ φορά που έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί του/της.

8. Οι γυναίκες που είναι παντρεμένες με εύπορους άντρες: Έρευνα του πανεπιστημίου του Newcastle έδειξε ότι οι εύποροι οικονομικά άντρες καταφέρνουν να φέρουν τις συντρόφους τους περισσότερες φορές σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή. Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει επειδή οι γυναίκες νιώθουν γενικά πιο απελευθερωμένες και ψυχολογικά ασφαλείς δίπλα σε εύπορους/ισχυρούς άντρες με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερα επίπεδα οιστρογόνων και να είναι πιο “οργασμικές”.

Πηγή: http://www.iatrikanea.gr/

Διαβάστε επίσης

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

SEX

8 σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ μαζί σου

Αν συμπεριφέρεται έτσι, τότε μάλλον το σεξ μαζί σου τον έχει μαγέψει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.